Hejjsan! Denna vecka har börjat perfekt för mig. Jag och mamma reste till Helsingfors igår och har shoppat och ätit god mat. Så skönt att få ha en "mother daughter" resa! imorgon åker vi hem med tåget till Vasa. Lite tråkigt eftersom jag älskar denna staden och skulle inte vilja åka hem till lilla Vasa riktigt ennu.

Jag hoppas ni har en trevlig kväll och fortsättning på veckan💗

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - napsauta tästä!

Likes

Comments

Min bästa vän Jenna tog dessa bilder!

Följ henner på Instagram: jenna_wilhelmiina

Likes

Comments

Igår var en underbar kväll! Det var äldstes dans och jag dansade med mitt par Anna. Jag tycker vi dansade riktigt bra och det var så underbart. Efter dansen For vi med de andra paren och åt. Senare på kvällen var det efterfest som gällde.

Jag är så nöjd med min klänning och hur mitt hår blev lagat! Vill även nämna alla andra vackra par som dansade igår!

Jag och min underbara vän Kiia💗

Pappa och jag💗

Likes

Comments

Imorgon är det äldstes dans som gäller och jag kan säga att för varje sekund blir jag mer nervös. Jag har en underbar klänning och underbara smycken!

För den som inte vet är äldstes dans en "bal" för dem som går på andra årskursen i gymnasium. Och nu är det min och mina vänners tur att bli dom äldsta i vårt gymnasium, därifrån kommer namnet "äldstes dans".

Nu skall jag sova eftersom jag skall vakna 06.00 och orka från morgon till natt.

Puss & gonatt💗

Likes

CommentsHejjsan! För det första vill jag Nämna min kära vän som fyller 18 år idag. Vi firade hennes födelsedag och alla hjärtans dagen med en underbar brunch som vi alla njöt av. Det var länge sen vi träffades så att alla vi var på plats så det var så underbart att bara njuta av sällskapet. Likes

Comments