Guten abend,

idag har jag besökt ett par ställen i Berlin med min familj. Elva på morgonen åkte vi iväg mot Potsdam och gick runt i den enorma gården med flera palats. Så vackert! Rekommenderar verkligen! Efter att vi gått runt ganska länge hittade vi ett cafe’/restaurang som vi satte oss ned vid. Efter vi fått upp vår energi gick vi tillbaka till bilen genom den enormt stora ”trädgården”. Sedan var det dags att besöka berlinmuren! Det känns så otroligt att en mur har separerat Berlin mellan åren 1961 – 1981!

Nu sitter jag bara i rummet och tar det lugnt före vi far och äter kl. 20.30.

Hoppas ni har en wunderbar kväll!

Schloss Sanssouci

Bästa mamma och pappa!

Likes

Comments

Hejj, första dan i Berlin har varit spännande, underbar men också lite tröttande eftersom jag vaknat 03.30 på morgonen. Min familj och jag har hyrt en bil som vi har i användning på hela resan. Vilket kommer vara bra eftersom vi kör till Polen och Tseckien. (postar bilder såklart därifrån också). Var även och shoppade i "Mall of Berlin". Besökte ju förstås Zara! Hittade ett par underbara "flowy" byxor och två off shoulder tröjor. Perfect!

Som sightseeing besökte jag, mamma och pappa Brandenburger Tor och Memorial to the Murdered Jews of Europe. Det finns verkligen mycket att se och hoppas på att se så mycket som möjligt. Rekommenderar verkligen att besöka Berlin, Tyskland! (även om jag bara varit här en dag, haha!)

Jag hoppas ni haft en underbar dag! Här har ni ennu lite bilder. Puss & Gonatt💗


Brandenburger Tor

Memorial to the Murdered Jews of Europe

Likes

Comments