Hej kära läsare! jag har verkligen kämpat med en massa saker förra och denna vecka. Det är snart provvecka det som gör det såå mycket "lättare" för mig är ju fösrtås att jag är sjuk... så här sitter jag i skolan och försöker koncentrera mig. Jag hoppas att iallafall ni har haft och att ni kommer ha en bra vecka! själv hoppas jag på det bästa.

Pussar & kramar💗

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouwilla on ehkä Ruotsin paras blogi-sovellus - napsauta tästä!

Likes

Comments

+ Julen är snart här

+ Det är fint väder idag

+ Skall ut med vänner idag

- Har för mycket läxor (men det går nog att klara av)

- Det börjar bli för kallt där ute


Likes

Comments

Hej, mina kära läsare! Kan ni gissa vad jag har köpt idag?

... och det är ju Anastasia Beverly Hills liquid lipstick! älskar verkligen färgen och känslan av den.Sedan k​öpte jag även en "Primer oil" av Smashbox.


Nu skall jag sova eftersom det varit en väldigt jobbig start på veckan och behöver verkligen sömn. 

Gognatt, puss & kram 💗

Likes

Comments

Hej, som ni kanske märker på bilderna så är jag inte i Finland. Jag är i Schweitz. Jag deltar i ett projekt som gymnasiet i Vasa och Fribourg arrangerar.

Vi anlände till Zurich ca kl.18.30. Vi övernattade i Zurich och på söndag gick jag runt med några av mina vänner och checkade staden. Så vackert!

Efter sightseeing i Zurich tog vi tåget till Fribourg. Men dagen kan ju inte vara perfekt eller? jag och två av mina vänner kom inte ut ur tåget i Fribourg pga människor som strömmade in... Vi hamnade med tåg till Lausanne. Sedan tog vi tåget tillbaka.

Idag (måndag) har jag varit till skolan och såklart köpt lite choklad. På kvällen var det fondue med ost som gällde.

Hoppas ni gillar bilderna! Puss & goodnight!

Likes

Comments

​Har verkligen resefeber just nu! Vill utomlands till varma ställen.

Likes

Comments

Vackra fjorden Geiranger.

Jag och min kära pappa!

Bild från när jag, mamma och pappa klättrade upp till en gammal fästning i Trondheim. Det fanns även en restaurang uppe på berget!

​Har haft en väldigt trevlig resa (roadtrip) och har verkligen njutit av alla vackra ställen jag besökt! Imorgon skall jag börja hemresan, men är ändå glad att komma hem.

Jag hoppas att ni haft en bra dag och att ni ska sova gott i natt.

Puss på er & god natt!

Likes

Comments

Hej, kära läsare.

förlåt mig för att inte hunnit uppdatera bloggen. Har verkligen haft det fullt upp med en massa saker. Men nu är jag här och skall lova er att fortsätta skriva!

Som ni ser på rubriken är det roadtrip som gäller. Jag och min familj började vår resa på torsdag. Vi har åkt genom Umeå och Östersund. Denna stund befinner jag mig i Trondheim, Norge. Imorgon är det shopping och sightseeing som gäller. Sedan på söndag fortsätter vi till Norges vackraste fjord, Geiranger.

Här får ni se några bilder från ett par ställen jag besökt!

​Jag hoppas ni har det en bra kväll och sover gott!

God natt, puss & kram!

Likes

Comments