Go kväll, mun dag har varit bra. Jag hoppas er har varit det också! Beställde nya glasögon idag och kan inte vänta att få dem. På kvällen var jag och åt med vänner på Faros. Blev kort skrivet idag eftesom har körölektion tidigt imorgon och prov i skolan efter det. Så jag ska ännu läsa och önskar er en god kväll

Likes

Comments

Hejj, idag har varit en super bra dag! Det har varit varmt och skönt. Träffade min syster idag och vi var på lunch och soldat lite. Gjorde även en vegansk kaka som överraskning till henne.
Var även på till cafe' med två av mina vänner och sedan avlutade jag dagen med att sitta i bilskolan.
Atm sitter jag på min balkong och det är såå skönt då kvällssolen skiner!

Likes

Comments

Hej, gjorde även andra inköp i H-fors. Köpte en super bra highlighter i märket Urban Decay. Super bra, rekommenderar verkligen!

Likes

Comments

Hejjsan, en stund sen sist Men nu har jag äntligen en kort lugn stund förrän tar natt. Som ni ser på bilderna nedanför är jag i Helsingfors. Älskar staden! Idag var vi till Sveaborg och gick runt "lite".  Har gått 10km idag! På ett sätt skönt att veta att man rört på sig. Vi var även till Fazers choklad "fabrik", såg dock alldrig fabriken men vi fick äta choklad så det var ju ett bonus!  Efter allt program blev det lite shopping.

Den nude rosa off shouldern är från Zara. Absolut bästa butiken här!

Hittade även nude rosa byxor som är breda och flowy (hoppas ni vet vad jag menar xD) och en till tröja. Surprise, allt från Zara!

Imorgon blir det staffetkarneval så jag skall väl börja sova snart.

Puss & Gonatt ❤️

Likes

Comments