Header

Instagram@janinapellas

I lördags bar det av tidit på morgonen till umeå med båt. I början av färden satt vi på föreläsning i 3h och efter den vi fick en god pepparbiff. Då vi kommit iland åkte vi med buss runt och kollade lite med en guide och sen släpptes vi av i stan för att gå och shoppa. Det enda ja kom hem med var mat och ett par nya skor, men det är ju alltid bra! Hittade inga dessto mer kläder eller julklappar.

Då vi startade med bussen tillbaka till hamnen så fick vi genast julbuffé, vilket var förrätt, varmrätt och efterätt och allt var buffe och jätte gott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår den 5 December firade vår skola på kvällen att Finland har varit självständigt i 100 år, det egentliga datumet är ju 6.12 som vi blev självständiga men vi firade den som sagt igår. Vi fick en tre rätters middag som bestod av Elsas kök som vi annars också äter lunch hos på skoltid. Maten var jätte god. Programmen bestod av allt mellan dans till roliga tal. Här får ni vakra bilder på mig och mina vänner som också var så fint klädda❤

Iallafall grattis Finland på din dag och tack till alla som kämpade för vår sjävständighet💙

Likes

Comments

Sen förra helgen har jag varit lite oaktivt och inte hunnit blogga. Iallafall denhär veckan har jag inte gjort så mycket än skola, tränat och ätit haha

Idag är det ju äntligen december, dagens planer är att åka till vasa och shoppa lite saker till självständighetsbalen som vi har på tisdag i skolan. Men ska också på en bal på lördag kväll så det blir mycket firas nu då Finland har varit självständig i 100 år💙

Likes

Comments

Äntligen helg, kmr upp en dag försent menmen, i fredagst for jag till stan med Emma och vi kollade in black friday rean! Vi hittade lite presenter åt Elin och idag ska vi fira henne❤

Denhär veckan om vi tar en liten återblick så har jag skrivit hissa prov på omtentamen som gick superbra! Jag var på KnowHow mässan i botnihallen och talade med massa olika skolor som Hanken, Novia, Gränsbevakarna och Poliset mm och så har jag tränat och jobbat as usual✌🏼

Samt att ni ser här nere så drack Emma och jag en Nocco var och jag eller enligt hur min kropp är så kan ja bara dricka en gång i veckan eftersom det annars påverkar mina hormoner för starkt, det är alltså BCAA i Noccon som påverkar mina tillväxthormoner så jag tillexempel kan få mens tidigare om jag äter/dricker för mycket av det.

Så om nån annan reagerat samma så vet ni nu varför.

Likes

Comments

Helgens bravader var att jag kollade bion "Bad moms christmas edition" med mina fina vänner och den var skitrolig!!! Ska bli en sån mamma som de i slutet av filmen haha

I lördaga så sålde jag och Stasi kläder m.m på loppis i botniahallen! Det gick bra och lite cash fick vi av våra gamla kläder!
Sen mot kvällen fixade vi oss för vi skulle ha en fest som gick bra!

Idag vaknade vi tidigt och vi har städat lite mera där vi hade festen och sen åkte vi till tesses café på mat!! Efter det körde hon hem mig och sen det har jag no bara chillar och tagit det lugnt. Sku måsta börja läs ikväll också på historia, eftersom jag skrev underkänt så får jag skriva om det på omtentamen på onsdag.

Likes

Comments

Tjohop det var den helgen! Vi firade Matilda och Emma i fredast och hade de trevligt!
I lördags ut på cruiz o träffa människor.

Sen idag (söndag) ala farsdag har vi firat. Vi firade pappa, åkte sen till mommo o moffa och åt lite tårta och sen åkte vi till fammo o faffa.

Grattis på farsdan pappa, moffa & faffa❤

Likes

Comments

I onsdags var jag och åt med mamma på sweet wasa. Alltid lika gott att äta deras sallader och kakor!😍

Idag är det torsdag och jag skrev sista provet, dessutom blev jag ledig från skolan imorgon så jag har tagit helg nu redan! Super skönt.
Imorgon ska jag på mat med flickorna för två stycken fyller nu snart så vi ska fira dem!

Likes

Comments

Det är tisdag och jag har snart skrivit alla prov för denhär perioden, bara hissaprov på torsdag så ere äntligen färdit me proven!

Förra helgen var jag och körde med mina vänner, vi åkte till vasa, var på lokalfest, hamnade in på baren i jeppis o träffade på massa andra vänner. JUST JA åt mäkken såklart oxå (väldigt viktigt info)

I söndags var vi också och firade min fadder som fyllde 60 år ni ser ju vilka goda tårtor vi fick smaka på!

Vad man hittar på ihelg kan man ju redan börja fundera på
🤔 tror ja iallafall idag ska kolla på lite klänningar till självständighetsbalen vi har i skolan. Är typ alltid ute i sista veckan och försöker hitta så bäst o börja söka redan haha

Likes

Comments

Första provet av fyra är skrivet. Redan inrgo skriver jag finska och känner mig lite stressad över hur nästa vecka blir. Dock har jag bara två prov så det är ganska skönt.

Dagens mat i skolan var faktiskt god, såg så mycket ut så måste bara ta bild haha!
Spenatsoppan var verkligen supergod att äta efter man har varit o tränat på gymmet!

Imorgon ska jag laga en speciell frukost (tänkte att jag stiger upp tidigare) och blir den god kanske jag lägger upp receptet!
😉
Det är ju viktigt med en god och bra frukost då man har gymnastik två h och sen prov två h!
👊🏼

Likes

Comments

Tjohoo! I helg var det ju halloween men såklart hann jag ju inte ta någon bild på min dräkt, men en selfie får ni istället!

Idag i skolan ordnade vi tutorer såkallad "mysdag" så nästan alla i skolan hade klätt sig lite mysigare, vissa kom i pyjamas och tillochmed badrock! Vi utsåg en vinnare både av lärare och elever.

Denhär veckan inleds också min provvecka på torsdag, så blir att börja läsa på några prov.

Likes

Comments