Header

Allmänt

Hej finisar!
Jag har ju inte bloggat på 2 dagar varför kan ni nog se på bloggen!
Jag har numera köpt en domän, Woho!

Har funderat på det ett tag men det har alltid slutat med att jag aldrig fullföljt det. Varför vet jag egentligen inte då det var så otroligt lätt.

Försöker även att vända tillbaka mitt dygn men det går sådär. Sov ca 3h inatt. Hoppas på fler timmar inatt. Haha.

Likes

Comments

Allmänt
Lugn dag idag, skönt det med ibland. Har bara umgåtts med Johan tills han åkte hem, spelat och efter det kom grannen på besök och spelade lite bordsspel. Skönt med lugna dagar också, skulle dock ha tvättat idag men det orkade jag såklart inte heller, hahah. 

Fick även hem ett close up filter idag, såå nöjd. :)
 

Likes

Comments

Allmänt

Det blev spel till sent in på natten, nästan tidig morgon. Sjukt svårt spel men lärorikt ändå. Gick väll helt okej, fick 4/6 stycken brickor tillslut. 

Nu ska jag spela lite Hay day innan det blir till att sussa. Godnatt fina bloggläsare. 

Likes

Comments

Ätbart

Åkte till Norrtälje för att sova hos pojkvännen  igår, myyyys. Vi gick in på ett nyöppnat ställe som var jätte mysigt. Creperiet tror jag det hette, så gott! 

Vi gick även till badhuset och simmade, bubblade och åkte kana. Hahah älskar verkligen att åka rutchelkana. Avslutade även dagen med att dippa, gurka, morötter och paprika, mums. 
 

Likes

Comments

Allmänt
Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Guess Seductive HÄR / 2. Juicy Couture - Couture La La HÄR / 3. John Galliano - Parlez-Moi D'Amour HÄR / 4. Beyoncé - Midnight Heat HÄR / 5. Lady Gaga Fame HÄR / 6. Britney Spears - Fantasy Intimate Edition HÄR / 7. Calvin Klein - CK One Shock for Her HÄR / 8. Lanvin - Marry Me! HÄR / 9. Burberry - Brit Women HÄR

 
Sponsrat inlägg.
 
Godmorgon sötnosar!
Älskar att ha snygga parfymer på hyllan som inredning. Tycker nästan bättre om flaskorna än dofterna ibland, haha. Likadant med systemet och alkoholen. Jag skulle kunna köpa alkoholen för att flaskan är häftig. Skulle ni göra så? Det kan ju inte bara vara jag?
Idag är det 5 december, shit vad tiden går. Snart är det ett nytt år med nya möjligheter, som man säger. Hoppas på att klara av skolan till juni nu, det är mitt mål.

Likes

Comments

Allmänt

Herregud, det har gått två veckor sedan jag uppdaterade sist. Jag har efter mycket om och men iaf vänt tillbaka dygnet, haha. Sen har jag nog varit i skolan varenda dag som jag ska och jag kan säga att jag är så j*vla stolt över mig själv. Jag hoppas verkligen att det håller i sig nu även fast min depression är på väg tillbaka. 

Ganska värdelös lektion idag, vi skulle prata med kroppsspråk. Eller, värdelös och värdelös är den ju inte heller. Hade ju önskat att det var lite mer grejer att jobba med så lektionen inte kändes så värdelös menmen, haha.

Likes

Comments