Header

Allmänt

Det ramlade in ett paket till mig igår, kan ni gissa vad det var i?Självklart två par träningsbyxor, älskar att gå runt i träningsbyxor. Det kan vara ett av de skönaste plaggen jag äger faktiskt, haha. Är jätte sugen på att beställa något set ifrån ICIW eller Stronger, bara älskar deras träningskläder.

Nu ska jag återgå till att spela minecraft för att sedan gå och lägga mig. Natti.

Likes

Comments

En vacker himmel för några dagar sedan i Hallsta.
Känns skönt att äntligen ha lite lov igen. Det känns som att det är så otroligt mycket press nu i slutet. Det ska bli otroligt skönt att slippa skolan för gott sen, haha.
Nu ska jag spela lite och eventuellt göra lite chokladbollar sen.

Likes

Comments

Allmänt

Favorit butiken, Hahah. Var på Ikea igår, jag har ju börjat köpa lite saker åt gången tills jag ska flytta hemifrån och det var väll det jag mer eller mindre gjorde där. Kan dock gå på Ikea hur länge som helst bara för att titta, Love it.

Likes

Comments

Allmänt

Igår blev det helg! Woho!
Dagen började som vanligt i skolan för att avslutas hos moster med tacos och spelande.

Nu bär det av mot Ikea, lovar utan att tveka att det är min favorit butik, fråga vem som helst 😂

Likes

Comments

Idag blev det bara en timme i skolan, skönt men ändå ovärt. Fick mycket gjort så det var iaf skönt.

Kusin ville ha en bild på båda hundarna, ena som tyvärr gått bort och den andra dom skaffade efter. Jag kan ju inte påstå att jag är den bästa på att redigera men jag gjorde ett försök & det är ju alltid bra att träna, ellerhur?

Tycker det är så himla roligt att fota & redigera men är ju inte bra på det. Önskar mig typ en foto kompis som jag kan lära mig utav inom både fotograferandet & efter arbetet som Photoshop. Någon frivillig? Hihih.

Ska bli skönt med en ledig dag imorgon. Blev dock inget gym idag, bättre försök imorgon eller vad säger man?

Här kan ni iaf se bilden om ni är intresserade utav det. 😊

Likes

Comments

Allmänt

Det har stått still här i någon dag men kände att jag inte hade något att komma med. Egentligen känns det som att jag aldrig har det, hahah. Känns som att det är så mycket att göra i skolan nu sista halvåret samtidigt som det känns så slappt. Vi får för få lektioner för att hinna med allting typ men ändå är vårat schema "halvfullt".

Beställde hem en Feliway spray igår då min katt har för vana att tugga och klösa på allt inklusive sitt klösträd som tar slut alldeles för fort haha.

Innehåller adlinks.

Imorgon ska jag i alla fall försöka pallra mig iväg till gymmet. Det känns som att jag aldrig kommer igång med gymmet så länge jag gymmar ensam. Dock så vill ingen gymma med mig. 😂


Likes

Comments