Finns nog inget mer jag älskar än att ha tid till absolut ingenting. Bara gå runt hemma och göra det som faller in. Typ baka bullar och strosa runt i underkläder hela dagen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Regniga dagar bör aldrig spenderas ensam tänkte jag i onsdags. Sagt och gjort och jag satte mig på första bästa tåget till Karlstad. Mindre kul att behöva åka hem för jobb, men imorgon gör jag mitt sista pass innan skolan börjar. Ni kommer troligtvis inte höra ifrån mig på söndag med andra ord. Denna damen ska sova, i en vecka typ. Jag längtar.

Likes

Comments

Det är något med söndagskvällar och att hitta bra musik. Varsågoda.

Likes

Comments

Sovmorgon - vad är det? Tur det finns kaffe, sköna skjortor och Mon Amie muggar. Sånt som gör livet lite mer behagligt. Och powernaps, självklart. Det viktigaste vi har här i livet.

Likes

Comments

Är hundvakt åt min systers hund i helgen. Mysigt, men längtar efter min egna säng utan två stycken som snarkar. Ping killarna på bilden.

Likes

Comments

Min kropp värker något såpass efter igår. Nacken är stel, benen är ömma, öronen tjuter än. Men fan så bra han är, den där Håkan. Och min Maja.

Likes

Comments

Räknar ner dagar. Håller ut. På lördag ska jag på Håkan med min bästa vän. Jävlar vad kul vi ska ha. Sen efter det kommer han med stort H hem. Då ska jag pussa på honom lite extra. Inte för att det var längesen vi sågs utan för att jag kan. Sen är det inte långt kvar tills mitt semestervikariat tar slut. Trivs på mitt jobb men längtar till att komma igång med utbildningen igen. Tills dess ska jag strosa runt i min nya gula kjol. Det blir nog bra.

Likes

Comments

Tror min bottennivå slogs till nya nivåer ikväll. Har skrattat helt hysteriskt i min ensamhet till The Office, försökt göra något mer avancerat av vanliga nudlar med att addera grönsaker till, möblerat om, tänkt tanken av att skaffa ett par mjukisbyxor (och ångrat mig), städat och bäddat ner mig i en alldeles för stor säng ensam med ett gosedjur brevid mig. Välkomna till det miserabla singellivet, här är det jag som håller i stämningen.

Likes

Comments

Nya inlägg