Vardag, Kläder

När man startar en blogg och uppdaterar några månader senare.. Haha, min bloggning är verkligen på hög nivå. Nåja, har mest jobbat de senaste månaderna känns det som och förutom att min bil har kraschat några gånger så har jag inte haft mycket annat på gång. Nu har den i alla fall kraschat för sista gången och det är dags att söka en ny. Vet inte om jag ska vara glad eller gråta, gillade ju mitt skrälle lite...

Här ska ni i alla fall få lite bilder från de senaste månaderna, de flesta från instagram, där jag heter janinawarn .


Ut på isen i Larsmos skärgård där min sambo jobbar.

Nu ska jag äta middag så ses vi om några månader. Nej, jag skojar bara.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inredning

Hejsan

Idag har jag pysslat lite här hemma, gjorde bland annat en tavla och en väggvas av en glödlampa. På kvällen var jag på cafe' med Nenni & Frida, alltid lika skönt att sitta och prata av sig med dem.

Imorgon kör jag igång med jobb så uppdateringen kanske lämnar efter.


Små plastblommor som jag inhandlade för ett par veckor sedan. Älskar blommor, tycker att de fräschar upp ett rum men tyvärr är jag värdelös på att ta hand om dem så hos oss överlever bara plastblommor.


Bilden av vasen blev ganska mörk.

Likes

Comments

Idag är det äntligen söndag och på tisdag börjar jag jobba. Ska bli så skönt att ha nånting att göra på dagarna igen, blir så rastlös av att sitta hemma och stirra in i väggen. Mina föräldrar var nyss hit och fixade bilen med mig för imorgon får jag också börja köra igen. Dags att folk börjar se upp på vägarna... Hade en skön helg som mest tillbringades med min sambo och hans lillebror som jag var barnvakt åt.

Har inga bilder att posta som har med texten att göra så ni får nöja er med en av förra veckans outfitbilder och lite annat.

Bild av vårt köksfönster, taget från balkongen. Älskar lövverket som växer på huset, speciellt på hösten.

Mitt Steelseries headset och Razer Orochi mus som jag fick av min sambo och som jag använder när jag spelar Cs Go. Nu ska jag spela lite och sen blir det läggdags så jag orkar med en ny vecka.

Likes

Comments

Vardag

Har efter några års paus bestämt mig för att börja blogga igen. Jag kommer att försöka uppdatera varje dag, men somliga dagar har jag mindre att skriva om, andra mer. Bloggen kommer mest att handla om min vardag, lite inredning och allt möjligt.


​Bilden tagen av min sambo tidigare idag. Min bomberjacka från h&M är definitivt mitt favoritplagg just nu.

Likes

Comments