Ny vecka igen. Jag älskar måndagar , tror de e för ja e typ alltid ledig.. haft en bra vecka . Jag har varit i Tyringe medans Micki varit iväg på jobb och då har ja myst me familjen. Druckit massa ingefära shott som mamma gjort , det innehållet ingefära , chili , honung och citron, jag älskar det det känns super nyttigt! Jag bett henne göra en flaska till mig , hehe:)

I fredags var de tjejkväll , träffa Jamilli och Linda. Vi åt på kol, super gott.. sen avsluta vi me nått glas vin..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Helgen gick superfort! Typ ovanligt snabbt.. kanske dels för ja va ledig o att vi hade en jätte rolig helg. Vi överraskade mormor o morfar som hade bröllopsdag , med ut o Tura me båtarna, åt god middag och myste. Och igår så slappade vi hela dagen me film o gott som behövdes .
Idag känner man verkligen hösten , mörkare o kallare men än så länge tycker jag det är heelt ok!

Likes

Comments

Jag har beställt Iphone 7 +, jag tog den stora och är egentligen tveksam till att jag ska ha den stora med mina små händer,haha. Men den vanliga storleken är samma som iphone6 som jag har nu så det är väl roligt med lite förändring. Ja gissa vilken färg jag tog, svart hehe, den matt. Så kul,, men tar några veckor att få hem den..
Typ samma dag som jag hade beställt så tappa jag min och jag har tappat min tusen gånger men denna gång sprack skärmen..OCH jag hade skal,,, som ja brukar va slarvig med men jag hade och hjälpte inte......


Idag ska vi till Tyringe och hälsa på familjen, middag och mysmys..Jag har jobb helg denna helg så tar en lugn helg..
Likes

Comments

Det varit fullt upp dem senaste veckorna. Dom två bilder är hemma hos mamma när vi var samlade hela familjen. Det var så mysigt och mamma hade gjort så fint på terassen. Det var nog sista kvällen man kunde sitta ute och de utnyttja vi hela kvällen..

Idag har vi också fått hem våra dörrar och luckor som sprayades vita.. det blir spännande att se nu när vi sätter på dem..

Likes

Comments

Hello...

Schampot o balsam ja köpte från Maria Nila anti hairloss, gillar jag mycket, svårt o säga om de hjälpt mot tappa hår tror för tidigt .. Men håret känns fint iaf efter tvätt ... Så får hoppas de hjälper med...
Sen den skinroller, jag har använt den både på kroppen och ansiktet och ja de blev lite rött men jag tror absolut det är bra så de ska jag fortsätta med, en gång varannan vecka. För viktigt att huden får återhämta sig.

En rolig grej är vi har lämnat in våra tråkiga bruna trä dörrar för ska sprayas vita.. Och även våra köksluckor .. Vi ville egentligen skaffa helt nytt kök . Men de blir bara ändring på luckorna o ny diskmaskin spis o sånt får räcka det kommer nog bli stor skillnad.. Tar 7 arbetsdagar så väntar spänt ..


Ska snart göra iordning mig och sticka till jobb.

Likes

Comments

Snart gått 4 månader.. Tiden går fort

Likes

Comments

Skönt med helg och ledighet. Fint väder är det och jag har ju packat ner alla sommarkläder och tagit fram höst kläderna och de känns som jag gjorde det för tidigt. Men men,,,,, igår hade jag och Micki en jätte mysig kväll, vi åt så gott, lammracks me puré och rödvinssås , Micki gör allting så gott från grunden..
Sen fick jag present, ja älskar bli överraskad..
Fick dofter från VS , coconut passion ,, o fick en fin Trosa också .

Likes

Comments

Likes

Comments

Tyvärr så är både jag och Micki sjuka.. Först så trodde jag att jag skulle klara mig men efter jobbet i torsdags så kände jag att jag börja bli sjuk.. Så både igår och idag har jag eller vi båda bäddat ner oss. Typ massa serie o ätit o bara slappat... De låter sjukt mysigt men man blir så rastlös, jag har fått sån damp.. Iaf så kände jag för spraya spegeln svart den vi har i hallen. Jag har haft den spegeln länge och har målat om den tidigare. Men denna gång köpte jag spray och spraya hela ramen. Nu ska det bara torka tills imorgon kväll och sen får jag skrapa spegeln o göra den fin.

Likes

Comments

Det känns som det är mycket på gång just  ...Sen så ska vi kolla hus i veckan, jag vet inte riktigt hur det blev så, men tror vi båda känner att vi vill ha större. Och har bara kollat runt lite..velig, men man kan alltid kolla, iiinget bestämt ;) hehe

Annars har jag en sjukling här hemma, och jag som känner jag vill till Köpenhamn, men det får kanske vänta..

Idag städning och eventuellt tvätta, låter kul va ;)Likes

Comments