Header

Idag på morgonen var det dags för farmor att operera sig. Idag började hennes kamp mot cancern och fortsatte hennes styrka att visa sig. Det må vara fredagen den 13:e, men jag tror så mycket på henne, älskar henne så mycket och saknar hennes glädje. Jag tänker på henne, håll tummarna med mig, snälla.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kommatecknet som stod efter vår historia byttes ut till en hård punkt, smygandes till en början men för plötsligt för att göra rum för ett avsked. Det lyckliga slut vi hade planerat för dig och mig blev till dagar som aldrig fick upplevas, lycka som aldrig fick bli och tid som bara blev min. Tystnaden som tog dina ansträngda andetags plats var öronbedövande och smärta fick en helt ny mening. Det ekade tomt i månader innan tomrummet fylldes ut med sorg, saknad, ilska. För att tofflorna som fortfarande står kvar i vår hall aldrig kommer fyllas ut. För att ingen värme i världen kan ersätta den från dina kramar och för att vår planerade myskväll aldrig hann inträffa.

Plötsligt snöade det även de varmaste dagarna, mörknade det även under de ljusaste tiderna och levde vi vidare utan din närvaro.

Alltid saknad, din dotter.

Likes

Comments

2 bilder från dagens fotografering. Tror det är tredje året i rad Agnes och jag har en höstfotografering och det har numera blivit vår tradition. Vågar helt klart påstå att detta dessutom är den bästa hittills, pga bådas utveckling inom både fotografin, modellandet och redigeringen. Började utforska Lightroom idag för första gången och skillnaderna blev helt otroliga:

Höst-feelingen blev minst sagt tusen gånger starkare. Förutom de lyckade resultaten är jag så lycklig över att ha fått träffa denna tjejen igen, och att äntligen få känna mig inspirerad gällande fotograferingen. Ikväll går jag och lägger mig med ett leende på läpparna, hoppas att ni gör detsamma. I'm out.

Likes

Comments

Idag har jag varit på roadtrip med min fina bror. Slutdestinationen var Halmstad där vi skulle hämta 2 st. kattungar som han köpte, och eftersom han inte har körkort tog han med mig och gjorde vi en mysig dag av det hela. Efter ca 7 timmar i bilen värker ryggen mer än vanligt, men jag är också otroligt tacksam för att ha den relationen med honom, han kan vara den enda jag faktiskt kan vara mig själv med och som inte dömer mig. Kattungarna är dessutom hur fina som helst. Mer om det en annan dag. Ska nu krypa ner i sängen och kolla på något på Netflix och sen sova, imorgon är en ny dag och den ska vi se till att ta vara på. Godnatt ❤️

Likes

Comments

Hej på er!

Hur är läget med er?

Själv drack jag en celcius till lunchen idag på jobbet trots att jag vet att jag inte borde, och nu är jag lite osäker på om det bara är det jag känner av eller om det är något annat. Förmodligen är det den, måste fortsätta påminna mig själv om att inte göra om samma misstag om och om igen, för ju iaf känna på konsekvenserna varje gång...

Gårdagen blev lång, men bra. Brorsan, kusinen och jag begav oss till stan efter jobbet för en fika samt lite mat-handling. Nu när han har flyttat behövde han ju även fylla på kylskåp och frys, så det tog ett tag. Idag efter jobbet satte jag mig och tog tag i plugget och är färdig för nu, det känns superskönt. Nu kollar jag på några missade idol-avsnitt och sen ska jag gå och lägga mig. Nattinatti!

Likes

Comments

Hejhej från lilla mig..

Hur har ni det? Snabb update om min vecka: i onsdags var jag upptagen precis hela dagen, efter jobbet var jag på en liten fika med min bror varefter vi handlade och jag lagade mat och pluggade till läggdags. På torsdagen hann jag hem en snabbis för att sedan åka och bowla med 2 vänner vid namn Samuel och Martin (som för övrigt är proffs så trots att jag inte spelade så dåligt förlorade jag såklart stort). På fredagen vad jag ledig från jobbet som vanligt och då var det plugg som gällde. Igår spenderades hela dagen i brorsans nya lägenhet för möbel-bygg, städning osv.

Vaknade idag upp med en förlamande ångest och gav mig på ett försök att hitta på något, för att lätta på denna ångest men det gick åt skogen. Begav mig istället ut på en liten tur till Nybro för att handla och körde hem genom skogen, gasade på lite extra och var bara ensam med mina tankar en stund. Besökte mammas grav, bölade ögonen ur mig, och åkte vidare till brorsans lägenhet igen där jag är just nu. Det var min dag det.

Avslutar inlägget med några bilder från i torsdags och önskar er en bra kommande vecka. Kram.

Likes

Comments

När jag insåg att ägaren av det här instagramkontot släppte en bok skrev jag direkt upp den på min önskelista för min födelsedag (inte för att jag hade tvekat på att köpa den själv annars, men ändå). Det är en holländsk tjej som ligger bakom och det hon gör på sitt instagramkonto (som hon startade när hon var 13 år och som har över en miljon följare) är att ta självporträtt och redigera dem på helt sjukt coola och fina sätt. Jag tycker att hon är otroligt inspirerande och känner mig inspirerad varje gång jag har varit inne på hennes Instagram. Hennes bok är på holländska så den kan jag tyvärr inte rekommendera till er svenskar, men där skriver hon om sina tankar bakom samt hur hon har gått tillväga med respektive bilder i boken, alltså vilka bilder de består av osv. Är så taggad på att börja läsa den, så det är vad jag ska sätta mig och göra just precis nu, yay!

Likes

Comments