Header

Foodporn

Idag bestod frukosten av en mango, lite granola med mandelmjölk och apelsinjuice. Hur mycket jag än försöker äta helt veganskt så hamnat det alltid någon mjölkprodukt bland maten (de små yoghurtflingorna i granolan). Hur som haver är jag påväg till skolan idag efter två dagars sängliggande. Var förkyld så länge och när jag väl gav med mig i söndags och bäddade ner mig hela dagen började kroppen arbete och febern satte igång. Tror jag behövde lite vila! På dagens schema står min första dag på clinicum, den avdelningen som är sjukhusinspererad. Det är alltså där sjuksköterskor och läkare tränar på framtids scenarion, sjukt spännande!

Likes

Comments

Så de flesta som känner mig vet att jag sedan många månader tillbaka börjat tänka på vår planet och därmed tänker på vad jag köper och äter. Köttet började jag utesluta i början av maj 2016, vilket var det bästa beslutet jag någonsin tagit. Alltså, hur lätt var det inte? Hur många vegetariska alternativ finns det inte där ute? Jag tycker verkligen inte mina vänner är osmarta eller dumma, men det är så himla ofta som jag tänker på hur lätt det är och jag kan knappt inte förstå hur mina smarta nära och kära fortsätter äta kött när dem vet vad det är och vart det kommer ifrån. Till och med när dem vet vad köttproduktionen gör med vår planet. Allt för att "det är ju så gott". Sorgligt tycker jag.
Anyway, här är ett exempel på en vegansk frukost! Tror åtminstone att den är helt vegansk.
Världens godaste knäckebröd med vindruvor i, men mjölkfritt smör och gurka, vanligt svart te och en blandning som jag gjort på havre yoghurt och frysta bär!

Likes

Comments

Fick precis hem mina armband från Puravida Bracelets!! För att vara så himla simpla armband var dem så himla fina! Älskar den lite lättare stilen som alltid funkar till vardagen, och det bästa är att man kan ha flera stycken samtidigt utan att det ser konstigt ut!
Nu till den bästa delen! Varje armband står för något viktigt och alla de armbanden som jag köpte skänker en del av mitt köp till olika organisationer. Jag valde att skänka pengar till att rädda delfiner, bebissköldpaddor, fåglar och att skända till Guy Harvey Ocean Foundation. Jag har kollat runt lite bland de andra armbanden och det finns även armband man kan köpa som ger pengar till cancerforskning samt andra sjukdomar. Det är hur som helst något som jag kommer spendera mer pengar på!
Armbanden kanske inte ser ut som mycket för världen, men dem är gjorda av "Local artisans in Costa Rica" som utöver detta inte har något annat jobb. Genom att köpa dessa fina armband hjälper man alltså till väldigt mycket.
Just nu är det en rabatt på hemsidan http://www.puravidabracelets.com om ni fyller i rabattkoden "HOLIDAY20".

Likes

Comments