Header

Foodporn

Det här blev min frukost idag. Såå gott. Bananglass med ekologiskt jordnötssmör, blåbär, rispuffar och cocao nibs. Jag försöker alltid vara noga med vad jag använder för livsmedel, men jag måste säga att det är otroligt svårt när man är student och vill ständigt ta det billigaste. Mitt jordnötssmör är iallafall alltid gjort på enbart jordnötter, med andra ord ingen tillsatt olja eller massa andra onyttigheter. Cocao nibs köper jag på hälsobutiker. Det smakar lite beskt med tanke på att det i princip är ren choklad, men till något sött som bananglass blir det gudomligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Life

Fredagen blev som vanligt en kväll för alkohol, skratt och vänner! Är så himla glad att jag bor med dessa människor

Likes

Comments

Life

Idag har vart en otroligt tråkig dag måste jag säga. För det första, det regnade, som vanligt. Så imorse trampade vi iväg i regnet till skolan för att sitta på en föreläsning. Sedan trampade vi vidare till gymmet för att träna benen, och efter det cyklade vi hem.
Fun fact about today: Jodlade idag om att jag behöver hitta något ställe nära där man kan köpa papperspellets till kaninerna, för jag har ingen bil. En kille sa att jag skulle skriva min adress, och några timmar senare stod han här med 55 liter papperspellets. Hur kan det ens finnas så fina människor? Räddade min dag!

Likes

Comments

Foodporn

Försökte återskapa Max Oumphlåda, och det blev väldigt bra!

Likes

Comments

Foodporn, Life

Morgonpass på gymmet, tränade magen vilket jag inte gjort på ett tag. Sen blev det en favorit i repris, nachotallrik!

Likes

Comments

Ibland får jag sån ångest, ibland vill jag bara åka här ifrån och resa mer. Ni vet, bara åka runt, utan att behöva förhålla mig till någon annan, utan att behöva passa massa tider, utan att behöva tänka. Att ta dagen som den kommer och bara njuta av det lilla. Det är jobbigt att känna sig fast i livet tycker jag. Förstå mig inte fel, jag älskar att plugga och jag tycker om mitt liv som det är nu, men ibland svävar tankarna iväg lite. Ibland vill jag bara dra.

Likes

Comments

Update: vi fick inga biljetter

Likes

Comments

sitter just nu i kön med Linnea, i hopp om att få tag på biljetter till sjukhusfesten på fredag. Kallt som fan, är det nu hösten är kommen?
Dagen har varit bra, det blev lite färdighetsträning på Clinicum, så nu är jag expert på att ta blodtryck, sen ett pass på gymmet och lite käk! Som sagt, befinner mig nu i kön..

Likes

Comments

Tittade på en video på Ellen Fishers youtubekanal herrom dagen och blev så himla inspirerad. I videon åt hon nämligen en nachotallrik, med quinoakött, tomater, guacamole och ostsås, helt veganskt Ofc. Det här är mitt resultat, dra mig baklänges så gott det var!

Utöver det har jag ätit bananglass till lunch, det var inte heller så tokigt!

Likes

Comments

Idag tog vi oss en liten tur i skogen, sådär efter en långhelg. Har legat sjukt i några dagar så behöver verkligen en dag i vanliga kläder (istället för min morgonrock) och frisk luft. Vi bestämde oss för att koka lite te och värma lite bullar och sen äventyra ur i Rydskogen! Där satt vi sen, och planerade vår lilla inflyttningsfest nästa helg, är så festsugen nu efter alla sängliggande dagar

Likes

Comments

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering, det är bara rätt mycket nu när skolan dragit igång igen! Här är en bild på mitt liv framöver, sittandes i vårat mysiga kollektiv framför IBU-er

Likes

Comments