Header

Life

Thats right. Under en vecka, från och med lördag, ska jag göra en dietchallenge, att bara äta Raw Vegan. Jag kommer inte predika just nu om fördelarna med Raw food, för jag har inte upplevt dem än. Och om jag ens kommer göra det vet jag inte! Mina förhoppningar är att jag ska må bättre, och främst känna skillnad på min hud. Just nu är mitt ansikte "a mess", och vad jag läst ska huden må rätt bra av detta. Vill även säga att även om raw food gör att jag mår bättre, så tycker jag att äta lagad vegansk mat absolut inte är något dåligt, och jag lär inte heller kunna hålla mig borta från det. För mig handlar mina starka åsikter främst om att göra rätt för djuren som plågas varje dag pga besluten ni tar i mataffären. Glöm inte att ni röstar med era pengar varje dag! Röst på cruelty free.

Anyway, kommer hålla er uppdaterade från och med lördag på hur det går!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Riktigt jävla jetlagged nu. Märkte det inte först, men efter 8 på kvällarna är jag en zombie. Och vaknar vid 6 på morgonen? Med andra ord sitter jag uppe ensam på mornarna och missar allt filmmys på kvällarna..

Likes

Comments

Animal rights

Är så glad att jag valde att köpa dessa otroligt fula tofflor! Vad jag sett så är dem otroligt inne just nu, speciellt att ha när man jobbar inom vården. Så jag tänkte, Why not? Just nu är dem en aningen finare än när jag köpte dem, så dem behöver sakta men säkert smöra sig in i mitt omtycke! Det bästa är att dem är helt veganska, alltså ingenting, inget lim, är testat på djur! Ni hittar dem på lipstick shoes, som för övrigt är ett företag som endast säljer veganska skor!

Likes

Comments

Life

sorry för otroligt dålig uppdatering! Jag är iallafall i Sverige igen och har flyttat alla mina saker till min nya lägenhet. Nu ska jag ta en vecka med familjen nere i Skåne innan jag officiellt flyttar!

Likes

Comments

Life

Igår bestämde vi oss för att gå en promenad upp mot Light house här i Byron! Det är en ganska känd promenad som jag måste säga inte var så speciell. Det blåste även väldigt mycket och vi fick inte fullt till den fina solnedgången som vi ville! Trots det blev det himla fina bilder. Har även bokat min biljett hem nu nästa vecka! Känner att mitt äventyr här är över och att jag är redo att ta mig an äventyret med att flytta hemifrån!

Likes

Comments

Så efter att ha varit i kalla Sydney i två veckor styrde jag om min rutt till Byron Bay tillsammans med julia. Här är det lite kyligt, men som svensk sommar så man kan ändå sola och bada!

Likes

Comments

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tips; kolla på the Thinning! Väldigt bra film.

Likes

Comments

Att laga mat i ett land, där dem har gasolspisar och inte riktigt är i samma nivå som Sverige när det gäller havreprodukter för veganer är inte helt lätt. Men, det har gått förvånansvärt bra med kokosgrädde! Igår fick jag till en jordnötsgryta med ris som även fick bli dagens lunch!

Likes

Comments

Det är helt sjukt väder här. Ena dagen är det svinkallt och jag tror jag ska dö på morgonen när jag vaknar, andra dagen är det sommar. Idag gick vi vinterklädda ner till stranden men det slutade med att en vän fick komma förbi med våra bikinis!

Likes

Comments