Hola amigos!! Tanken har slagit mig ett x antal gånger, men visst är det sjukt hur snabbt man vänjer sig vid saker?? Liksom för tre dagar sedan befann jag mig i Florida och nu sitter jag här som om det aldrig hänt? Jag fascineras även över hur fort man kan transportera sig över världen. Häftigt. Bara lite tankar sådär på en fredag, men nog om det nu! Imorse tvingade jag mig upp runt tiotiden och sedan dess har jag käkat en lång frukost, gått en liten promenad och kört lite tabata. Om en stund är det dags för vattenskidor och jag bör förbereda mig mentalt. Första åket gjordes igår och jag kan lova att det var som en annan sport i jämförelse med i Florida. 20 grader skillnad i både vatten och luft, kanske inte så konstigt att det gick dåligt haha. MEN det är det som är lite charmen med detta, att man måste kämpa lite.
Efter träningen vankas det svensk tacos och efter har jag tänkt hänga med Chrille. Kul kul.

Hoppas ni får en bra fredag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår vaknade en jetlaggad Jane upp i sin egna säng. En konstig känsla men trots allt lite skönt. När jag vaknat till liv gjorde jag mig i ordning och åkte till Hanna som fixat detta!! Så mysigt och gott. Vi pratade och käkade ett par timmar innan det var dags för mig att åka till träningen. Bästa Hanna!

Likes

Comments

Hallå från Sverige!

Sorgligt men sant spenderade jag min sista dag i Florida igår. Jag startade dagen med två bra träningsåk och det kändes otroligt kul att få avsluta på topp. Ville aldrig att det skulle vara över haha!
Efter lunch hängde vi sedan på paddleboardsen innan det började regna och var dags att fixa det sista med packningen.

Vid femtiden var stunden kommen och jag var tvungen att säga hejdå.
Jag kan lova att inte ett öga var torrt och det var första gången jag verkligen tyckte det var jobbigt att lämna någon/några.
Anyway när vi sagt hejdå körde Alex mig till flygplatsen och sedan dess har allt gått väldigt smidigt. Jag hade sådan himla tur att få TRE säten för mig själv (!!!!!!!) på 9 h flyget. Gissa hur nice det var?? Bästa som hänt haha.
Därav kunde jag få ett par timmar sömn och flygresan gick snabbare än någonsin. Wohoo.
Nu sitter jag däremot på tåget mot Ö-vik som är lite segare, men vi beräknas vara framme om en timma så det känns skönt.

Vi hörs mer sedan!

Likes

Comments

Bläddrade igenom Spotify på flygplatsen och fann denna. Kan lova att den gått på repeat resten av resan!

Likes

Comments

Dem senaste dagarna har minst sagt varit påfrestande, på både gott och ont. Jag har skrattat tills tårarna runnit samtidigt som dem även runnit av besvikelse. Jag kan inte annat än ta lärdom av dessa tävlingar. Allt sitter trots allt i huvudet, då jag alla dagar innan- och efter tävlingen åkt på topp. Men, men, jag antar att det är detta som gör en starkare.

Annars så har jag haft en hyfsad måndag med två riktigt bra åk. Tråkigt nog kan inte ens det få mig på bra humör. Det känns så otroligt tråkigt att lämna och jag är inte alls redo för det. Har aldrig känt så här tidigare år men I guess det ligger något bra i det. Att jag trivs otroligt bra här. Jag får även försöka se det positiva med att jag äntligen får krama om mina nära och kära igen. Sedan tror jag även att tiden löser allt och om ett par veckor känns hemma bättre än någonsin. 

Om jag uppdaterar något imorgon återstår att se men annars hörs vi när jag befinner mig i Sverige igen! xx

Likes

Comments

Hallå! För tillfället är det mycket som händer nu och bloggen har hamnat lite på sidan. Huvudet är fullt av tankar, på tisdag åker jag hem och idag är första dagen av MLCQ avklarad. Imorgon och på söndag tävlar jag och jag  håller tummarna att det går bra. Vi hörs mer när jag känner för det! xx

  • USA

Likes

Comments

Någon gång ska jag tillbaka. Vackra NZ.

Hej på er! Dagarna springer förbi och snart befinner jag mig hemma i Sverige igen. Ska jag vara ärlig så känner jag mig inte alls redo för det. Att mitt 5 månader långa äventyr snart är över känns inget annat än tråkigt. Samtidigt som det känns tungt är jag otroligt glad över vad jag fått uppleva och att jag har trots allt med mig minnen och vänner för livet. Oslagbart!
Tillbaka till vardagen här borta så rullar det på som vanligt och träningen går äntligen bra igen. Mycket kul!
Annars så varvas tidiga morgnar med sena filmkvällar och trötta ögon, men vad gör det om 100 år liksom. Kort sagt har jag det fortsatt underbart här.

Kram

Likes

Comments

Att man kan komma några så nära på sådan kort tid. Hur tråkigt kommer det inte bli utan er i Sverige?

Likes

Comments

Haha finner inga ord över hur kul vi hade det inne på Walmart.
Vi vaknade upp till ösregn och befann oss inomhus hela lördagsförmiddagen. Efter lunch fixade vi oss och tog bilder innan vi gick ut och käkade middag. Mätta och belåtna rullade vi vidare till Walmart för att köpa en morsdagspresent till Lelani. Som ni ser roade vi oss ganska bra och jag kan lova att vi skrattade tills tårarna rann. Väl hemma kikade vi på film innan vi somnade runt midnatt.

  • USA

Likes

Comments

Grattis på födelsedagen sis! Önskar jag var hemma och fick fira den med dig💕

  • USA

Likes

Comments

Instagram@jtafvander