Det finns en sak som vi gör nästan varje kväll och det är att titta på hemnet. Det spelar ingen roll att vi nyligen köpt hus. Det är oerhört kul att drömma sig bort bland villor och all inredningsinspo. Ett samtalsämne som vi ofta snubblar in på är husen eller snarare slotten som kostar en förmögenhet.

I min värld handlar det som så overkligt stora summor. Det går ju inte att föreställa sig! Jag menar, trettiofem miljoner kronor! Det är plötsligt så ofantligt mycket så att det nästan blir på låtsas.

Det är kul att drömma sig bort bland alla hus, men vi är ändå så oerhört tacksamma för det vi har. Vi önskar oss ingenting annat. Det är lite av en hobby att kolla på hus. Man finner inspiration och väcker nya idéer till liv.

Jag måste fråga er. Drömmer ni er bort bland husenhemnet? Äger ni ert drömhus idag?

Bilderna är lånade från Hemnet

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har turen att göra en liten beställning när min fina vän åker till Ullared. Jag har en liten mini lista av inredning som jag gärna vill ha.

Det är...

- Två kristallkronor i guld
- 1 blå bordslampa
- Något vackert i guld

Har ni något som ni vet att jag INTE får missa från Ullared?

Lampan till höger är ljuvlig!!

Likes

Comments

Idag hörde jag något på radion som kändes så så fel! Man hade gjort en undersökning om vad barn ogillar hos vuxna. Svaret som många barn gav var att man ogillar när föräldrar sitter med sina mobiltelefoner. Tänk att det ens ska behöva finnas med på deras lista?

Så får det bara inte bli, verkligen inte hemma hos oss i alla fall. Vi håller på mycket med mobiltelefonerna, men har aldrig mobilen när vi äter, kommer hem från jobbet eller ska leka med Melina. Då är det mobilförbud!

Vad har ni för regler gällande användandet av mobiltelefoner hemma hos er? Berätta gärna!

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med bloomingshop

Ni missar väl inte att jag just nu har en tävling instagram. Du har möjligheten att vinna ett likadant mysset som jag har på bilden. Kika in vettja!

Likes

Comments

God morgon på er!

Ska strax åka till jobbet, ska bara dricka upp mitt kaffe först. Känns verkligen fint med måndag. Har en hel del inplanerat. Idag ska jag och Melina plantera när vi kommer hem. Tror att hon kommer att tycka att det är jättekul att kladda med jord!

Hoppas att ni får en fin dag.

Likes

Comments

Äntligen börjar Melinas rum att se ut som ett flickrum. Linus har gjort ett fantastiskt jobb där inne. Tapetserat och fixat så fint med lister. Det är små detaljer kvar, men dom blir klara i veckan och då kommer ni att få se före och efterbilder...

Bordet är från bästa Jollyroom och ni hittar det här!

Tavlorna saknar ramar. Det blir en tur till Ikea snart.

Eluttaget har redan fått säkerhetspluppar.

Melinas Crib, det är det minsann

Ska bli så kul att visa er den andra delen av rummet också!

Likes

Comments

Hej på er!

Vilken lugn och fin helg vi har haft! Bara varit och ätit på tok för mycket onyttigheter. Idag hade vi tänkt kolla film och ha en riktig soffhäng dag, men när vi vaknade så ville vi fortsätta renovera.

Vi pratade och planerade hur vi skulle fortsätta i sovrummet och kom fram till att vi vill ändra ingången. Dvs, ta bort dörren där den sitter nu, sätta igen den och sen köpa en spegelglas dörr. Så detta innebär att sovrum inte kommer att bli färdigt än... MEN. För oss gör det ingenting. Vi ska ju bo här länge så då är det lika bra att det blir som vi vill från början.

Vad gör ni idag? Ni vet väl att ni kan följa mig instagram också, där hittar ni mig som janemarina.

Likes

Comments

För flera veckor sedan fick Melina den här vackra drömfångaren av min vän Sanna. Den kommer att göra sig helt perfekt i Melinas rum! Ni får se vart den får hänga sen. Ni hittar länk till den här!

Likes

Comments

God morgon på er!

Så härligt med fredag. Det är ännu ingen fredagsfeeling men det beror nog på att jag ännu har en arbetsdag framför mig och jag måste vakna till lite. Längtar till Linus och jag hämtar Melina på dagis, åker iväg till lekparken och sen till mataffären.

Vad har ni för planer idag?

Nu ska jag göra mig smoothie och sen ge mig iväg! Kram och fin dag till er!

Likes

Comments

Tänk! jag är ännu inte klar med alla våra flyttkartonger. Det står oöppnade kartonger i källaren och dessutom hemma hos mina föräldrar, men vi har verkligen inte hunnit än. Under ledigheten så började jag rensningen av kartongerna och vi har i princip kastat allt som vi hittade. Linus åkte flera vändor till soptippen.

Just nu sorterar jag allt i fyra högar. Spara, sälja, kasta och skänka. Det känns så skönt att göra sig av med onödigt tjafs. Man blir verkligen lättare inombords. Mycket av sakerna som jag inte ens saknat har jag gjort mig av med. Har jag glömt bort sakerna så är det helt enkelt inget att ha! Förut kunde jag tycka att det var svårt att göra mig av med saker, men det bekymret har jag inte längre.

Har ni svårt att rensa? Gör ni det ofta eller mer sällan?

Likes

Comments