När den här bilden togs på mig så vägde jag 54 kg. Det var 54 härliga friska kilon. Igår ställde jag mig på vågen... Jag väger 45 kg, jag blev chockad och väldigt ledsen. Det känns inte alls kul längre. Jag äter och äter, men har månad för månad minskat i vikt. Jag kommer att boka tid hos vårdcentralen för att ta lite prover för att se att allt ser okej ut, men jag ska även börja träna igen. Jag har skrivit detta och suddat ut många gånger för att jag skäms. Jag vet inte varför, men känns bara så. Nu har jag pratat vett med min själv och lagt skämskudden åt sidan.

Jag har bestämt mig för att börja styrketräna och enbart gå promenader till att börja med, för konditionsträning gör att jag förbränner ännu mer. Jag vet att styrketräningen kommer att göra mig ännu mer hungrig så jag vet att jag kommer att behöva vänja och öva mig på att äta lite mer och definitivt mer rätt. Där är jag så tacksam som jobbat med forever, fått så mycket hjälp längs vägen. Idag köpte jag havregryn och ägg, det ni, nu blir det ordentligt frukost igen också!

Nu till varför jag skriver detta. Jag behöver verkligen tips från er. Hur ser era matvanor ut när ni styrketränar? Jag har tänkt göra ett kostschema nu till en början för att komma igång. Viktigt att kosten fungerar när man tränar. Annars kommer resultatet blir lika med noll och orken kommer att tyna bort. Jag har även lovat mig själv att jag är GRYM om jag får till två dagar i veckan. Tre pass i veckan är en Guldstjärna!

Så. Planen var ju att jag skulle till gymmet idag, men jag hittade inte mitt gymkort. Men nu har jag hittat det! Imorgon efter jobbet svirar jag om till träningskläder och sen börjar min resa tillbaka till en hälsosammare och starkare kropp.

Är ni med mig? Ska vi peppa varandra och köra igång?

Likes

Comments

God morgon på er!

Vet ni vad jag gör? jag letar efter mitt gymkort som en galning. Förstår inte vart det tagit vägen. Idag börjar jag träna igen efter ett alldeles för långt uppehåll. Jag kan lova att jag inte går dit för att jag vill och längtar, utan för att jag måste.

Jag måste inte enligt Linus och många andra, men inom mig så känner jag att jag blivit svagare, tappat ork, psykiskt och fysiskt. Och jag längtar tillbaka till min gamla form. Så, idag är det comeback till gymmet.

Vi hörs senare! Kram på er

Likes

Comments

Precis ALLT i vårt hus har varit i en mindre charmig furu färg när vi flyttade in. Allt förutom våra vackra trägolv, där hade vi minsann tur! Vi har dock fortfarande galet mycket kvar att måla innan vi blivit kvitt med all furu färg.

Så till projektet som jag tänkt skriva om. Nämligen våra innerdörrar. Först tänkte vi köpa helt nya, men efter att ha funderat igenom det några varv så har vi bestämt oss för att måla dom. Dom är i massivt trä och jag tror att dom kan bli riktigt fina när vi målat dom och byter handtag.

Jag tycker om när man skapar känslan att en dörr är mer gammaldags än den är. Så jag tänker mig att det vore fint med lite äldre dörrhandtag och att när man målar så får man se ett och annat penseldrag. Jag tycker att det bara blir charmigt. Sen kommer vi givetvis behöva rolla dörren först.

Om ändå våra dörrar såg ut såhär... Så vackra!

Här ser ni våra innerdörrar. Inte så charmiga. Och inte glömma nämna trappan, den kommer också att få sig en riktigt omgång!

Likes

Comments

Kom precis hem från affären. Varit och mathandlat inför helgen och nu ska jag bara vara hemma. Tänker inte åka någonstans. Ikväll ska jag göra skagenröra till middag och sen mysa ner mig i soffan. Fredagkvällar är ju någonting alldeles speciellt!

Den här helgen har verkligen varit efterlängtad, varit så oerhört trött den här veckan. Förstår inte vad det är med mig. Så den här helgen ska jag tanka ny energi!

Likes

Comments

Tvätthögen... Den växer och växer i samma takt som jag tvättar och tvättar... Någon som känner igen sig?

Papper och pärmar. Jag måste hitta en självklar plats för allt sådant. Ordning och reda skapar lugn och ro i huvudet på mig.

Sovrummet. Det är nästan klart, men jag får liksom inte till det sista. Så fort köket är helt klart så ska sovrummet få sin sista finish!

Två telefonsamtal som jag skjutit på.

Försäkringar. Vill sortera upp och veta precis vad vi har. Tror vi har dubbla försäkringar på någonting dessutom. Som sagt, ordning och reda...

Boka tid hos en massör. Så fruktansvärt ont i ryggen.

Boka in mig på en kurs i stresshantering. Vill verkligen gå en!

Har ni något som ni måste ta tag i nu, eller snarare helst igår?

Likes

Comments

Oj oj oj! mitt hjärta slår dubbla slag! Jag är fullkomligt kär i den här lampan. Jag MÅSTE köpa den. Nu fick jag verkligen ett ha begär... Ni hittar den här!

Likes

Comments

Idag när jag var på jobbet idag så kom det plötsligt blombud levererat till mig. När jag läste på kortetvar det från mannen i mitt liv. Rörd till tårar och så överväldigad. Vilken kille jag har! Så fantastisk!

Det är inte den här fina buketten som jag fick (Har inte hunnit fota den än)

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtans dag och det ska vi fira med familjemys i eftermiddag när jag kommer hem. Jag ska överraska L med en liten present, vad vill jag inte avslöja än.

Jag gillar dagar där man kan fira litegrann. Deras blir guldkant på tillvaron! Kommer nog att fira alla hjärtans dag idag?

Likes

Comments

Jag låg igårkväll och tittade på inredning. Får liksom inte nog!! Så mycket fint och nu är det riktigt kul då inrednings biten börjat hos oss.

Alla fantastiska bilder är från pinterest. Ni ser ju säkert på bilderna vilken stil jag dras till...

Likes

Comments