Denna måndag blev ännu bättre när jag kom hem och öppnade brevlådan. Där väntade ett efterlängtat paket! Två förvaringspåsar till Melinas rum. Nu ligger det leksaker och nallar i dom. Så enkla men så himla fina. Jag beställde hem dom från wish under hundralappen. Verkligen ett kap!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här kommer tre tips för er som känner att det blev en måndag som gått åt skogen. Eller en måndag som helt enkelt behöver lite extra mysfaktor.

1. Planera in att ni ska göra något gott till efterätt. Vi ska göra fruktfat ikväll. Både gott och nyttigt!

2. Bestäm att ni ska ha filmkväll. Plötsligt blir känslan en annan när man bestämmer att det är filmkväll istället för att slötitta på samma gamla vanliga tv-program.

3. Träna! Det ger bra energi och ger dig pepp för fortsatta veckan.

Helgens gottefat!

Likes

Comments

God morgon måndag!

Känner mig glad och fylld av energi efter helgens festligheter. Vi var på en avskedsfest för en av våra fina vänner som ska flytta. Vi åkte ut till en ö och där var temat Colombia.

Jag, Linus och min syster åkte ut dit med femtio andra. Vi har dansat, grillat, kört femkamp, haft deeptalk ute vid klipporna och skrattat så att magmusklerna värker idag. En helt magisk helg med andra ord!

Den här veckan har Linus och jag planerat in i minsta detalj. Men det återstår att se hur det går med det. Men detta väntar!

- Jag ska fixa håret! Längtar.
- Och naglar, åh äntligen!
- Vi ska köpa en ny innerdörr
- Jag ska ta mig en loppisrunda
- Jag har roliga samarbetsjobb
- Jobb, jobb och mer jobb, men jag har däremot en kort vecka.
- Har ett litet fotojobb.

Ja, lite så ser den här veckan ut. Blir alldeles glad av att bara se allt som ska göras!

Har ni haft en fin helg? Vad ska bli roligast denna vecka? Kram

Likes

Comments

Det känns nästan lite tabu att ta upp det här ämnet, men det känns rätt att göra det. Kände först att det skulle bli lite pinsamt, men ordet pinsamt finns inte här på bloggen för här vill jag dela med mig av allt från högt till lågt.

Så tillbaka till svartsjukan. Jag har varit så sjukt jävla svartsjuk en gång i tiden. Jag var tillsammans med en person som sårade mig om och om igen. Han skrev med andra tjejer, han ljög för mig, han uteslöt mig när han skulle vara med vänner eller gå på fest, han kunde skratta åt mig när jag frågade varför "hon" ringde honom mitt i natten. När vi blev tillsammans så var jag inte svartsjuk. Den känslan hade aldrig riktigt hamnat i min kropp innan, men när jag klev ur det förhållandet så kände jag mig så liten och den utplånande känslan svartsjuka, den hade plötsligt hittat mig.

Idag. Jag är så oerhört glad och tacksam som inte tampas med de känslorna längre. Min tillit till Linus är över hundratio procent! Jag tvivlar och tvekar inte det minsta på honom. Vi vet vart vi har varandra. När vi blev tillsammans för över sex år sedan så fanns det en liten gnutta svartsjuka kvar inom mig, men det tog inte lång tid innan den försvann. Jag tror att det var vår ömsesidiga respekt för varandra och bådas erfarenheter som tidigt la ribban att svartsjukan inte ska ta plats. Men även att VI bekräftade varandra, vi visade vår kärlek öppet. På så sätt växte förtroendet fram.

Jag vet att Linus får uppmärksamhet när han och jag är ifrån varandra, att tjejer tittar nyfiket, men vet ni, det gör mig ingenting! Det är ju precis därför som Linus och jag lever ihop, för jag föll för hans charm, hela han. Jag förstår att det finns andra som också tycker att han är fantastisk. Dessutom så är det ett mänskligt behov att få beröm och bekräftelse. Så om någon tittar lite extra på Linus, då pussar jag lite Extra på honom över lyckan att han verkligen är min.

Om du som läser det här inlägget och känner att du verkligen är svartsjuk, att du letar igenom din partners telefon, att du inte litar på honom. Då är det någonting som inte är bra, inte alls. Jag har ingen aning om vad det är som har gjort att det blivit så, men då måste man verkligen göra någonting åt saken.

Inget förhållande mår bra när svartsjukan tar plats. Svartsjukan förstör och förgör.  Det finns inget gulligt i svartsjuka, för det kommer slutligen att ta kol på förhållandet. Jag är lättad att jag inte känner denna svartsjuka längre. Det är över tio år sedan som jag kändes vid den första gången. Den var kvävande och jag vägrar tillåta att den ska ta plats i vårt förhållande. Någonsin!

Till er: Kan ni känna igen er i det jag skriver? Har ni känt svartsjuka? Är någon svartsjuk på er? Har ni svartsjuka i förhållandet? Dela gärna med er.

Likes

Comments

I mina älsklingsshorts och topp från st tropez

Kjol från Gina Tricot och toppen minns jag tyvärr inte vart jag köpte

I en klänning från Bershka. Älskar den butiken!

Likes

Comments

Värmen har ÄNTLIGEN kommit och nu är det dags att ta tag i projekt uteplats. Det är oerhört mycket att göra och vi samlar just nu lite inspirationhur vi vill ha det. Bilderna nedan är väldigt lockande och fina.

Likes

Comments

Idag när jag kom hem från jobbet så dukade vi upp lite gottis, slog på musik och gick ut på baksidan och solade. Melina lekte i sin koja som vi byggde till henne med lite lakan. Hon njöt av fruktfat lika mycket som vi. Vi dansade mellan varven och avslutade kvällen med kycklingtaco. Kunde inte blivit en mysigare kväll.

Riktigt härlig fredag. efterlängtat med helg!

Likes

Comments

Blir aldrig tröttatt tittaalla dessa vackra hus! Det här perfekta huset hittar ni i mina trakter, kika in här! Bilderna är från hemnet.

Likes

Comments

Jag börjar lite smått få panik över en sak. Vi ska på fest i helgen och det är maskerad. Temat är Colombia, Vad ska man vara???

Jag har verkligen INGEN aning! Snälla bolla idéer med mig, vad hade ni klätt ut er till? Inga tips är dumma här för jag har verkligen ingen aning. Hjääälp!

Bilden har inget med inlägget att göra

Likes

Comments

Igår när jag kom hem så fick jag bara fem minuters gos med Melina för sen somnade hon för kvällen. Jag kom hem senare från jobbetjag varit iväg på en föreläsning. Längtar till i eftermiddag när jag får hämta från dagis och leka med henne. Det är STOR skillnad på 2 timmars lek efter dagis och 5 minuter... Tur att det inte är så varje dag.

Likes

Comments