Detta inlägg är i samarbete med Bubbleroom och inlägget innehåller annonslänkar

Blir man inte glad av den här tröjan? Jag blir det! Tycker att den är så fin. Direktlänk här! Kommer att ha den till mina svarta högmidjade byxor också. Men idag blir det till svarta jeans.

Ha en fin fredag bästa ni!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måste visa er födelsedagspresenten som jag fick av min lillasyster. Ser ni mässing ljusstakarna? Dom fick jag och jag ÄLSKAR dom! Verkligen så perfekta! Jag har inte köpt ny heminredninglänge och hade jag snubblat över dessa så hade jag fallit pladask.

Likes

Comments

God morgon godingar.

Jag har blivit väckt med blommor, ballonger, pussar och födelsedagspresenter. Mina bästa klev upp klockan fem för att sjunga för mig. Hur fina är dom inte?

27 år idag. Tänkt att jag kom till den här världen för 27 år sedan. Tänk hur mycket som hunnit hända. Jag tycker det känns lite konstigt att fylla 27 år. Helt ärligt så är det första gången som jag märkbart känner att jag närmar mig trettio. Overkligt. Tänk att om 10 år så är jag 37... Det om något känns overkligt! Om jag befinner mig här nu, vart är jag då i livet? Födelsedagar sätter igång mycket funderingar. På ett spännande sätt, men också ett bevis på hur fort tiden går.

Ser ni förresten att jag ser ut som ett barn på julafton? Det beror verkligen på att jag fortfarande tycker att det är kul att fylla år. Vi kommer aldrig kunna stoppa tiden, så det är lika bra att njuta hela vägen och vara tacksam.

Jag vill fråga er! Hur många år är ni som läser bloggen? Gillar ni att fylla år? Eller är det bara jobbigt?

Kram och fin dag på er!

Likes

Comments

Jag måste verkligen visa er vad mina fina kollegor överraskade mig med. En helt underbar födelsedagspresent. Texten på koppen stämmer så in på mig! Underbart! Koppen blir min nya jobbmugg och pralinerna ska jag äta i smyg. Har ni en egen kaffekopp på jobbet? Kaffet blir på något sätt lite extra god i den. Dessutom blir den koppen lite extra helig.

Likes

Comments

Detta inlägg är i samarbete med Bubbleroom och inlägget innehåller annonslänkar

God morgon på er!

Idag väntar jobb och ännu mer jobb. Hade gärna önskat att helgen hade ytterligare än dag. Helgen gick på tok för fort! Men jag har ändå hunnit göra en hel del. Ni ska få se lite höstdekorationer som jag pysslade med igår.

I helgen hade jag på mig min nya tröja från Bubbleroom. Tycker så mycket om den gröna färgen. Känns höstig och fin. Direktlänk till tröjan finns här. Funderar på att ha den i helgen fast med en kjol.

Likes

Comments

Jag har verkligen alltid varit lite av en drömmare. En som drömmer om mycket. Litet som stort. Jag är övertygad om att det är jätteviktigt att drömma och framförallt våga drömma. Ibland märker jag en irritation när jag berättar om mina drömmar. Vet inte om det är att folk uppfattar dom som orealistiska eller naiva, men i min värld så finns det inget sånt. Jag blir driven av mina drömmar och kommer alltid sträva efter att nå dit.

En av mina drömmar är att driva eget. Jag skulle vilja jobba mer med mina kanaler, jag skulle vilja skriva och fotografera mer. Få jobba mer kreativt. Få skapa i bild och form. En liten gårdsbutik vore också magiskt.
Just nu i tiden så känns det inte rätt. Jag trivs väldigt bra med mitt jobb och känslan av tryggheten. Jag känner mig tillfreds precis som det är just nu. Jag längtar inte någonstans.

Många av mina drömmar har jag redan uppnått. Jag har köpt mitt drömhus med min snygga karl. Jag drömde om att bli mamma och det känns än idag overkligt. Många drömmar kan slå in av sig självt, men jag tror att många av våra drömmar så måste man kämpa sig dit. Ha en dröm, ett mål och en strategi om hur man ska lyckas. Lägg även dit viljan och tankens kraft så tror jag att man kan komma så långt.

Jag tror att det är viktigt att ha drömmar och våga drömma. Skäms aldrig över dom. Våga säg dom högt. Skriv ner dom. Tro på dom helhjärtat. Tro på er! Jag är väldigt nyfiken era drömmar? Har ni en dröm som nästan känns overkligt stor att drömma om? Har några av era drömmar gått i uppfyllelse?

Likes

Comments

Linus står och gör scones och jag dricker mitt kaffe i soffan och försöker få ihop ett inlägg till er. Det har tagit mig över trettio minuter att få ihop en rad. Har bytit en blöja här emellan, byggt med klossar och tröstat en ledsen mimmi (Melinas nalle)

När vi ätit frukost ska vi ut med båten en liten stund. Vi ska ta med oss lite varm choklad. Ska försöka fota så att ni får en bättre bild av hur vårt hus ligger till. Det är som uppe på ett berg.

Nu är sconsen klara! Fin lördag till er!

Likes

Comments

I helgen så ska jag baka bullar, tvätta fönster, plocka in sommarkrukorna, måla vedbod och göra höstfint. Ska bli så härligt med en ledig hemmahelg. Jag brukar åka runt och göra så mycket på helgerna, men nu vill jag bara få vara hemma.

Vad har ni för planer?

Likes

Comments