View tracker

Något som jag verkligen verkligen skulle vilja klämma in i vårt nya hus är ett litet kontor till mig. En plats där jag kan få vara kreativ, få skriva av mig, få dela med mig av mina tankar och få skapa. Tänker mig lite i stil som bilderna nedan, men lite mer lantligt ändå.

När jag bloggar så blir det oftast i soffan eller via mobilen lite varstans ifrån. Vore mysigt att ha mitt lilla krypin där jag sköter allt jobb med bloggen och annat.

Har ni en speciell plats där ni helst bloggar ifrån? Där kreativiteten är bäst?

Bilderna är lånade från weheartit

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

God morgon på er!

Idag ska jag åka iväg och handla julklappar när jag jobbat klart för dagen. Vill verkligen undvika all stress i butikerna när julen väl närmar sig. Jag är snart klar med alla klappar, men några återstår fortfarande. Vill så gärna hitta klapparna som känns så självklara för var och en i min familj.

Det är ju verkligen så mycket roligare att ge bort julklappar än att få. Att kunna skämma bort och även göra människor glada är bland det härligaste som finns.

Vad ska ni göra idag? Har ni handlat klart era klappar?

Likes

Comments

View tracker

Igår innan jag skulle åka hem från jobbet så fick jag ett sms om att alla skolor och förskolor i Trosa kommun stängt sina avdelningar, då man sett en man som gått runt med ett vapen. Medan jag läste smset så stannade min värld till. Tänkte på Melina som var på dagis, mina syskon i skolan, alla barn... Blev alldeles svettig och var tvungen att få mer information om vad som händer.

Gick in och läste nyheterna och såg då att det man misstänkte att var ett vapen, visade sig vara en person med ett paraply. En sådan obeskrivlig lättnad, men jag var verkligen tvungen att hämta mig några minuter efteråt. Tänk om det fruktansvärda skulle ha hänt! Blir så jäkla rädd. Varenda liten del i mig får rysningar när jag endast tänker tanken.

Om ni vill läsa om gårdagens nyheter så hittar ni dom här.

Blid: Sörmlands nyheter

Likes

Comments

Den mysigaste stunden på dagen är verkligen morgonen. När vi kryper upp i soffan och kan gosa. Melina dricker välling och jag mitt kaffe. Det är där mitt ha begär kommer in i bilden. Jag älskar att köpa söta pyjamaser till Melina. Får inte nog.

Melina sparkar alltid av sig täcket när hon sover, därför känns det bra att hon har pyjamas så att jag vet att hon inte fryser. Dessa godingar hittar ni hos hm!

Likes

Comments

Det är ju verkligen tur att vi inte vet vad som händer. Ibland hade det däremot kunnat vara en tröst att veta hur saker skulle falla på plats. Här är 5 saker som jag aldrig hade kunnat ana.

1. Att jag som tjugosex åring skulle ha kommit såhär långt i min karriär.

2. Att jag skulle ha köpt hus med en brunhårig fantastiskt kille!

3. Att jag förändrats så mycket som person, i mitt sätt, i mina värderingar. Jag har hittat ett lugn och en trygghet i mig själv.

4. Jag hade heller aldrig kunnat ana att jag skulle bli sugen på att ta jägarexamen. Det står helt klart med på min "att göra" lista.

5. Och det bästa av allt! Att jag är mamma till en dotter. Jag visste någonstans att jag skulle bli förälder en dag, eller hoppades! Men hade inte kunnat ana att jag skulle få ha den här underbara kombinationen av allt. Så lyckligt lottad!

Har ni saker, händelser och tankar som ni inte kunnat ana? berätta gärna!


Likes

Comments

Jag har tipsat er om doftpinnar förut och gör det igen. Hittade dessa från Ellos och ska klicka hem dom. Älskar Clean och doftpinnar så dessa kommer göra sig både fina och dofta gott hemma hos oss.

Tänk att enenkel detalj kan göra mycket i ett sovrum eller badrum. Det är verkligen detaljerna som gör det!

Likes

Comments

Vi känner verkligen att vi vill komma iväg till värmen nu. Några dagar skulle räcka för oss. Få gå promenader i klänning och njuta av lite sommarvärme. Det vore underbart!

På bilden ovan så hade vi precis kommit till Bulgarien. En riktigt fin resa och jag längtar verkligen till nästa gång som vi kan åka flera veckor utomlands. Men just nu skulle verkligen några dagar räcka, en weekend för att rå om själen litegrann.

Likes

Comments

Det är roligt att nyfikenheten om vårt nya boende är så stort! Jag tycker att det är så roligt att ha med er på den här resan. I helgen kommer jag att behöva lite tips och åsikter från er, men mer om det sen. Nu vill jag visa er hur långt vi kommit i köket.

Jag och mitt hjärtegryn. På den här väggenkommer vi att lägga in ett fönster. Den kommer att vara ovanför vår diskho. Den blir ungefär där vart den vita rutan är.

En glimt av bänkskivan. På den här skivan kommer spisen att bli. Färgenbänkskivan gör sig verkligen inte rättvisa på bild. Den är vitvaxad i ek.

Här har det blivit ändringar. Ni ser vart låga bänken är, där är det tänkt att vi nu ska göra ett hål. Detta för att göra ett luftigare kök och skapa mer ljusinsläpp. Gör vi ett hål här så kommer vi ha bra översikt över vardagsrum och hall. Hade ni gjort ett hål där??? Eller haft den bänken längst ut till höger med hyllor utanför istället?

En ledsen tjej hos pappa. Hon blev arg när jag plockade undan hammaren och spiken...

Likes

Comments

Den här klockan är så jag! I brunt och guld. Precis så som jag gillar att ha mina accessoarer. Den här klockan är från Hexter and Baines och ni kan hitta den här! Ni kommer snart att få se Linus klocka också. Vi matchar snyggt!

Det här tycker jag att är den perfekta julklappen verkligen! Så har ni inte köpt julklappen till den ni håller kär så är detta verkligen ett tips!

Detta inlägg är i samarbete med Hexter and Baines

Likes

Comments