Five Guys

Den bedste burgerkæde jeg har prøvet er absolut ”Five Guys”. Den kan klart anbefales og er intet som Burger King, Mac Donald osv. Den ligger i flere steder i USA, blandt andet i Florida, New York, Chicago, Maryland, Washington og Las Vegas.

De har ingen fryser og de laver deres burgere udelukkende med friske råvarer. Man vælger selv hvad man vil have i sin burger - hvilket jeg godt kan lide. Jeg plejer at tage en ”little bacon cheeseburger” med salat, tomater, grillet championger og ketchup. Og der er et stort udvalg af fyld, så det er bare om at putte i, hvad man kan lide. Vælger man en almindelig og ikke en ”little burger” får man to bøffer i burgeren. Det er dog for meget til mig, men min mand elsker den.

Deres pomfritter er også noget for sig selv. De er med skrald på og der hænger et skilt i butikken, hvor dagens kartofler kommer fra, som de bruger til fritterne. De er bare mums. En lille bakke pomfritter er som regel nok til to personer.  Og på deres sodavand er der gratis refill, så der deler vi også ofte (og fylder op inden vi går derfra, for så er der lidt koldt at drikke på køreturen).

De har endvidere store kasser med jordnødder, som man bare kan spise af, mens man venter på sin mad.

Det er helt klart en burger der skal prøves.

IMG_1139

IMG_1142

IMG_1143

IMG_1144

IMG_0623

Likes

Comments

Air-France

Tøsetur

Lørdag går turen atter til det varme Florida i en uge.  Min datter Linda og jeg skal på en mor/datter/hygge/tøse tur. Glæder mig helt vildt. Og så er jeg er ikke den store fan af sne og frost, så lidt varme bliver godt.  Denne gang skal vi flyve med Air France. Dem har jeg ikke fløjet med i mange år, men det var dem som var billigst her i vinterferien. Vi får en kort mellemlanding i Paris og så er det videre til Miami. Er spændt på at prøve Air France igen, men har kun hørt godt om dem. Det vil jeg lave et indlæg om, når vi kommer hjem fra Florida. Når vi er kommet gennem immigration og fået vores kuffert samt bil, går turen vestover. Det er en køretur på ca. 3 timer til Fort Myers, hvor vi bor. Om få dage er vinterjakke, halstørklæde og vanter skiftet ud med sandaler, shorts og soltop - jubiiiee    

Likes

Comments

Efter snart et års overvejelse har jeg nu startet min blog.

Jeg vil herigennem prøve, at give tips og lidt inspiration til, hvis man skulle besøge mit elskede Florida (speciel omkring Naples og Fort Myers) også kaldet guldkysten. Men også lidt om resten af USA, da jeg elsker dette land. Jeg har, og rejser meget derover. Jeg vil skrive om fly, shopping, seværdigheder, restauranter mm.

     

Likes

CommentsJeg har rundet de 40 (født i 1971) og bor i Greve. Jeg er lykkelig gift og har en datter på 18 år. Jeg elsker at rejse – især til USA - specielt Florida som jeg har tabt mit hjerte til. Har dog været i lidt over halvdelen af staterne, som blandt andet: Texas, Californien, Washington, Washington DC, Maryland, NY, Nevada (og blev gift i Las Vegas). Kørte for et par år siden fra Seattle igennem Yellowstone nationalpark videre over til Minneapolis og sluttede i Chicago (en super fantastisk tur).

Jeg har forelsket mig i Florida, da der blandt andet er varmt hele året og alle er venlige. Og så er der en utrolig skøn natur.

Likes

Comments