Kläder, Resor

Den 7 september efter skolan åkte jag och min gamla och nära vän Natalie till Linköping och shoppade och umgicks! Vi har inte umgåtts på jättelänge så vi hade väääldigt mycket att prata om hahaha.

Först och främst åkte vi med tåget till Linköping. Sedan gick vi från station till stan och gick först in på Gränden. Där gick vi runt och kollade lite på kläder och min vän köpte bland annat en klänning, hårsnoddar och en jacka! Jag däremot hade det jättesvårt med att hitta något att köpa. Vi gick in i flera affärer och jag hittade inget. Men senare på kvällen runt 18:30 då det bara var en halvtimme kvar tills affärerna skulle stängas så hittade jag en superfin kjol inne på Gina Tricot. Jag är hur nöjd som helst och den kommer jag verkligen använda mycket nu när hösten snart börjar!

Länk till kjolen finns i bilden :)

Bilden som ni ser här nedan är en bild på mig och Natalie när vi gick på dagis. Helt sjukt att vi fortfarande har kontakt med varandra. Är så glad över att vi fortfarande har det för vi har många fina minnen tillsammans som bara blir fler och fler!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Resor

I den skolan som jag gick i grundskolan i hade ett utbyte med elever från Spanien. Det var som så att dem som går i åttan och nian får chansen att åka till Castelldefels (vilket är en stad utanför Barcelona) och bo hos en spanjor. Jag åkte både i åttan och nian och jag tyckte att det var lika kul bägge gångerna!

Bilderna här nedan är från andra gången jag åkte, alltså i år. Vi åkte dit 27 maj och reste hem 1 juni. Dem 3 första dagarna hängde vi mycket på stranden. Där spelade vi vollyboll och badade och solade. Fjärde dagen hade vi svenskar lite egen tid. Vi åkte in till Barcelona och shoppade och åt på MC Donalds (standard haha). Sista dagen var vi på stranden och vi var helt slut. Vi gick i princip flera kilometer varje dag så man blev trött rätt så fort, men dem här 5 dagarna var sjukt bra och jag skulle gärna vilja åka tillbaka i tiden och uppleva den här resan igen!

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni har haft en bra helg. Det har iallafall jag! Det är nämligen så att jag åkte in till Linköpings Stadsfest igår med Kerstin, Sofia, Lisen, Angelica och Natalie och såg Miriam Bryant och Norlie & KKV! Det var hur mäktigt och bra som helst!

Vid 19:00 när Miriam Bryant drog igång så stod vi inte så jätte nära men inte heller så långt bort, men det gjorde inte så mycket för vi såg och hörde jättebra ändå. Hon var verkligen hur jäkla grym som helst och skulle göra vad som helst för att ha hennes röst.

Senare runt klockan 21:00 när Norlie & KKV skulle uppträda så kom vi så pass långt fram att det bara var en rad framför oss! Publiken var verkligen på topp. Vi alla sjöng, dansa, skrek och hade hur kul som helst! Till och med Norlie & KKV blev lite överraskade hahaha.

Senare när Norlie & KKV hade uppträtt klart så mötte vi en kompis och hennes två kompisar. Vi stod kvar vid scenen och prata lite, och efter bara några minuter så kom Kim från Norlie & KKV ut och hälsa på några fans och som tur var vi kvar och fick träffa han och ta bild, som ni kan se här nedan. Han ger världens bästa kramar och han är såå sjukt snygg!

Den här kvällen var superbra. Jag önskar att någon kunde uppfinna en tidsmaskin så att jag skulle kunna resa tillbaka i tiden och uppleva den här kvällen igen för den var en utav dem bästa!

Likes

Comments

Allmänt

Jag går på handel - och administrationssprogrammet i en stad som heter Tranås i Småland. Det är ett yrkesförberedandeprogram och man lär sig hur man för ett eget företag och skapar en egen produkt. Jag började 17 augusti och jag kan rent ut säga att jag var riktigt nervös. Tranås är en helt ny stad för mig. Jag har ingen koppling dit eller någon bekant där. Jag har hamnat i en klass på 20 personer och klassens namn är HA16! Jag får som sagt pendla med tåg varje morgon och det känns helt okej. Det tar 10 minuter till station, 40 minuter på tåget och 10 min från stationen i Tranås till skolan. När jag gick i grundskolan tog det bara 1 minut att gå till skolan, så det blir tidiga morgnar för mig nu!

Anledningen till varför jag just valde en helt okänt stad är för att jag gillar utmaningar och att ta risker. Dock så var jag lite tveksam dem första dagarna på gymnasiet eftersom dem andra verkar känna varandra hyfsat bra, men jag försöker att vara så positiv som möjligt och tänka att jag kommer lära känna dem bättre med tiden!

Jag hade inte tänkt att välja handel - och administrationsprogrammet när jag skulle söka, utan jag tänkte välja det estetiska programmet, dans eller musik eftersom jag håller på med sånt på fritiden. Men när jag var på öppethus och gick runt och lyssna på olika stationer så fastnade jag för handel - och administrationsprogrammet och jag har en känsla av att det kommer bli 3 grymma år!


Likes

Comments

Fakta om mig själv

Namn: Jessica Natalia Andersson

År: 27 januari 2000

Född: Sverige

Från: Sverige och Mozambique

Bor: Sverige, Östergötland, Mjölby

Syskon: 5 halvsyskon

Ögonfärg: brungröna

Hårfärg: brunett

Längd: 171 cm

Fritidsaktivitet: dans


Likes

Comments

Fakta om mig själv

Hej! Mitt namn är Jessica Andersson. Jag är född år 2000 och går just nu första året på gymnasiet.

På fritiden gillar jag att umgås med kompisar, lyssna och skapa musik och dansa streetdance vilket jag gör på ett ställe som heter Fitness for You. Jag har dansat sen 2013 och jag tycker det är super kul!

På min blogg kommer jag skriva om mig själv och saker som händer i mitt liv. Hoppas ni kommer tycka om det jag skriver! Puss & Kram

Likes

Comments