1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR

Vill bars tipsa er om att det är 20% rabatt på Nelly.com just nu fram till ikväll med kod "SPRING20". Just nu tyckte jag faktiskt att dom hade ganska dåligt med snygga nyheter men dessa ovanför tycker jag är snygga och till o me har beställt hem hehe..

Kanske inte snyggaste kollaget men oftast ser man mycket bättre om ett plagg är snyggt eller inte när det sitter på..

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan!

Vaknade för 1 timme sen o skulle vända mig om i sängen och heeeela min nacke trillar av känns det som.. knakar som fan och nu kan jag typ inte röra huvudet. Har ringt kiropraktorn och fått en tid kl 1, men hur fan ska jag klara mig tills dess känner jag just nu.. nån som har erfarenhet av det här haha? Alltså fyfan. Jag hade smockat schema hela dagen så det här ställer till det lite för mig.. hoppas ni har en bra dag <3

Postar en bild på mig och min lina<3 från i somras då jag inte ens kan hålla upp huvudet för en selfie.... hehe

Likes

Comments

Godmorgon darlings!

Hur mår ni? Jag är på väg ut för o köpa lunch nånstans.. kvällen bjuder bara på Netflix o chill i sängen. Har hållit på o jobbat kring videon heeela helgen så nu är jag helt slut o förtjänar att inte göra ett smack på hela dagen. Förresten, jag har glömt att länka till låten på Spotify tidigare så jag gör det nu! Här är den ->

Likes

Comments

Wow!! Vaknade upp nyss o är helt slut.. vi firade hela kvällen med middag, skumpa o dans! Vaknade upp nyss som en zombie och försöker kicka igång dagen med lite kaffe här i sängen o ska jobba lite. Vad tycker ni om videon?? Sjukt att vi fått över 3000 views under dygnet!! Ni är bäst ❤️

Likes

Comments

Alltså hjärtan!!

DEN ÄR UTE!! Äntligen får jag dela med mig av låten + videon som ligger tätt om hjärtat mitt. Hoppas ni gillar den och gör ni det får ni gärna lägga ut den och länka till den på era bloggar ❤️❤️ lägger till länken för både musikvideon + Spotify!!

Likes

Comments

Wawawa!! Imorgon smäller det!! 12.00 kommer musikvideon ligga uppe och strax därefter kommer den på iTunes och Spotify! Är ni lika taggade som jag?!! PLZ. Kvällen går åt att jobba kring musikvideon och allt som ska ut. Vi hörs imorgon, självklart kommer jag lägga upp musikvideon även här!

Likes

Comments

Kan någon dra upp mig ur sängen?? Kom hem sent sent igår kväll, körandes hem i snöstorm från musikvideo-klippningen. Nu är vi KLARA!!! Hela videon är klippt och klar, nu är det bara lite färgkorrigering o annat kvar. Jag ska sova flera dygn i streck efter att detta är släppt på fredag haha.. är så sjukt trött efter att vi jobbat så mycket med detta. Idag är schemat fullsmockat igen, imorgon sitter jag i utbildning hela dagen och ska infinna mig i studion för att jobba med EP:n en halvtimme efter att utbildningen startat.. phu!! Later :*

Likes

Comments

Fullt upp inför släppet på fredag.. veckan som är på ingång kommer bli såå rolig!! Vi börjar dagen imorgon med att klippa musikvideo, så spänd på resultatet!! Postar några bilder så länge från videon :)

Likes

Comments

Hej mina hjärtan!!

Så dålig uppdatering av mig på slutet.. men bilden ovan är förklaringen. Vi har krigat in i det sista med videon, omslag och att då klart mixen på låten! Men nu är den uppladdad o på väg in på alla kanaler så som Spotify, iTunes, play osv.. så nu kan jag stolt meddela!! Den 24e Februari kommer låten OCH videon att ligga ute för er. Längtar sååå mycket tills ni får höra/se den. Är så jävla glad då jag själv skrivit låten och den betyder så mycket för mig. Hoppas ni kommer gilla den!

Likes

Comments

Hej hjärtan!!

Varit lite frånvarande denna vecka då det varit så sjuuukt mycket på schemat! Tänkte dra ihop ett större inlägg imorgon om hur min vecka sett ut.. just nu ska jag bädda ner mig i sängen med take away mat, pepsi, godis och mellon!! ÄLSKAR modet!!

Likes

Comments