Ok mina vänner hur fin blev inte lampan ”Karl Filip” här i vårt kök?

Älskar lugnat detta kök börjar ta. Fick nästan panik av den fula soffan som var innan. Fy bubblan alltså när ngt stör då måste det väck direkt det är bara så. Trodde gardinerna skulle komma upp denna vecka men tydligen har inte tak skenan hunnit komma så hoppas på montering början på nästa vecka då kommer det bli ännu mysigare här.

Men nu till lampan som ni hittar här den var faktiskt större än vad jag trodde. Helt perfekt. Nu behöver vi bara flytta på bordet lite grann;) Uttaget placerades där pga att vi skulle haft en soffa men när den försvann blev det ju fel placering nu. Jag har beställt nya stolar som jag tror kommer bli super fina till detta bord. Jag hoppas det iaf.

Älsklingen kollar på serien ”Inlåst” jag har ju redan missat några avsnitt. Jag är som sagt ingen som följer en serie slaviskt. Nu ska jag och Maja se på whalgrens värld innan läggdags.

Sprang in hos bästa Blommsterrum nu när dem firar 2år är det bra priser på dessa vackra hortensior. Passa på🌸Det var inte många kvar. Kram J

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Irene
Irene,
Så vackra blommor, trodde att du oxå fick från House of Flowers . Härlig helg
Moa
Moa,
Vart har du köpt pälsen på stolarna?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229