Hej vänner

Ett lite sent inlägg men dagen har gått i ett.

Idag var min kära hemma och vi jobbade tillsammans.

Nu brukar många undra hur det funkar men vi går ju aldrig på varann liksom. Det tror inte jag hade funkat för oss. Är imponerad över de som jobbar ihop så man träffas om dagarna på jobbet. Passar inte oss. Därför har vi delat upp oss kan man säga. Han är den som är mest på plats nu för tiden. Åker mellan bolagen. Jag fy på mig är knappt där. Får lite ångest. MÅSTE ta mig i kragen och klämma in det.

Idag hade vi en sån dag där vi behövde sitta ihop för att ta beslut. Och jag älskar dessa dagar vi sitter tillsammans också. Gå igenom. Pratar ihop oss och sedan kan gå vidare.

Jag har ju förutom det vi gör tillsammans inom ”flyg industrin” mitt egna lilla bolag med inredning, sociala medier och så föreläsningar. Detta sköter bara jag och ingen annan. Varför jag är väldigt försiktig med att inte ta på mig allt för många projekt samtidigt. Och för att vara helt ärlig så har jag knappt några privatkunder kvar. Jag tar helt enkelt på mig mycket mindre projekt och är himla glad för det och tacksam att jag kan sålla. Helt klart göra det jag tycker är roligas. Projektera renoveringar och vara med från start.

Jag som ni kanske har sett jobbar tajt med Tre Generationer och tar även oss Ann stylingar där jag även i detta projekterar och tillsammans får ihop ett snyggt koncept. Så behöver ni hjälp med detta hjälper vi er och samtidigt också sprider bostaden om det behövs. Så en snygg styling samt marknadsföring. Kan ej bli bättre!


Jag älskar även att föreläsa om många kan undra vad den handlar om. Min föreläsning heter ”vägen till framgång” Min resa och hur man lyckas trots hinder. Jag ger också tips och knep på hur man lyckas med sociala medier. (Föreläsningen skräddarsys) okt är det dags för besök i Umeå och stå på scen kul!

Mina sociala medier jobbar jag med marknadsföring (kampanjer) och jag gör bara det jag tror på och står för. Det är oftast långsiktiga samarbeten och produkter jag oftast har eller använt. Jag skapar content och hoppas kan inspirera er alla med mitt innehåll.

Detta är lite av vad jag gör. Hoppas ni ska tycka det är roligt att följa min resa för nu kära vänner händer mycket i mitt liv. Pussar

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Jamesdotter89
Jamesdotter89,
Åh så lycklig jag blev över att läsa att du kommer till Umeå! 😍 Måste helt klart boka in det i kalendern! Du är sån inspiration!
janaheinrici
,
Men klart du ska. Kul lör 26/10 🌸nouw.com/janaheinrici
Birgitta
Birgitta,
Så kul att du åker till Umeå. vill gärna lyssna på dig där. Ser att det är på Cyberphotos event du ska medverka, den 26 oktober. Det står tyvärr inte vilken tid du ska föreläsa. Vet du det ännu? /Birgitta
janaheinrici
,
Hej Brigitta. Vet tyvärr inte datum ännu. Lovar att det kommer🌸nouw.com/janaheinrici
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229