Hej mina vännen!

Hoppas att ni njuter av söndag. Lite blandat med sol och regn här hemma.

Vaknade av världens skur. Tände massa ljus och kryp upp i soffan med kopp kaffe. Mobilen låg kvar på laddning och jag njöt bara av att vara hemma med mina hjärtan. Trots världens mysigaste helg med gäng magiska tjejer är det alltid så härligt att komma hem.

Idag har jag haft pyssel fm. Möblerat om lite och fixat klart i vårt dressingroom. Det blev så himla himla bra. Kan nästan tänka mig bo i de mysiga lilla rum nu. Den del i huset där det är lågt i tak. Älskar dessa fönster.

Rummet är målat med samma kulör som vardagsrum då vi har glasväggar och man kan se ner. Bergsklipp 531 från UpsalaFärg märke Beckers. Mattan i rummet kommer också från UpsalaFärg lev. Kjellbergs mattor. Om jag mins rätt hette den champagne därför föll jag direkt. Hahah

Vi satte upp en linne gardin samma som i vardagsrum för att slippa insynen upp till dressingroom. Men man kan så klart lätt skjuta dem åt sidan. Älskar lätta gardiner och bra gardinstänger med glid. Som på hotell. Inget som fastnar. Dessa sydde Gardinex upp åt oss även skenorna är därifrån.

Litet tips. Just med gardiner. Tänk på vilka rum du sätter upp tunga gardiner i. Tex vardagsrum/kök i detta fall ett dressingroom där glasvägg är ”väggen” vill vi inte täcka denna med en tung gardin. Vi vill släppa in ljuset.

Sovrum är annat. Där vill vi ha mörkt när vi sover men gärna ljuset på dagen. Tänk skenor i tak. De ger en känsla av rymd, och höjd. Jag har försökt att gå ton i ton. Alltid fångat upp något i alla rum.

Finner inga ord för hur nöjd jag är med Viktor på gamlauppsalasnicker Denna kille alltså. Oavsett om det har varit hemma eller hos kunder så lyssnar han, skapar magi och gör detta med sån kärlek till sitt arbete. - Så Viktor om du läsare detta. Du är guld värd och jag är hedrad över att få göra projekt med dig/er på Gamla Uppsal snickeri. Tack för fantastiskt och genuint fint arbete.

Jag ville ha det enkelt här inne. Men ändå en lyxig känsla. Så Viktor byggde in en Ikea garderob igen, ni mins att han även gjorde det hos min kund. Men här är denna, klick kostar 899kr st. Hur bra?
Så såg det ut innan. För att det skulle bli snyggt har Viktor byggt på den som ni ser. Skapat hyllor, byggt in belysning och fångat upp detaljer i handtag samt klädstången mellan garderober.

Ja ni ser hur det såg ut innan.

Här inne byggde Viktor en hylla över hela väggen. Samt en stång under för att kunna hänga kläder.

Sedan har killarna från bästa killarna från Belin&Oskarson Måleri gått och målat allt. Bästa bästa man får alltid ett fantastiskt fint resultat med leende på läpparna. Proffs!!

Denna långa byrå känner säkert många igen och den är också från Ikea. Klick som då fick sig ett lyft med en skiva från Cosentino tillverkad av bästa Svenskastengruppen och heter Eternal Staturio .

Blev så otroligt snyggt. Även fast den är väldigt vit så ville jag ha lyxen med en stenskiva på.

Hoppas ni tyckte detta blev lika snyggt som jag❤️
Se bilder nedan hur det såg ut innan.

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

zaraholine
,
carolineandrsn
,
wow vad fint!! 😍nouw.com/carolineandrsn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229