Idag har jag äntligen varit till frissan. Tycker tiden går otroligt fort. Redan 6v sedan jag var där sist.

Maja sa just det vid middagsbordet igår. Hur fort veckorna går. Läskigt tycker jag och därför vill jag ta vara på allt det bästa livet bjuder på.

Vi har börjat med en ny rutin sedan några dagar tillbaka att vi varje dag hämtar på skolan och går 1h i skogen med våra små troll. Alltså som dom älskar det. Vet nästan när kl närmar sig att det är dags och åka. Himla perfekt tycker jag. Och nu när vi även tagit in städ hjälp varannan dag så kan jag verkligen lägga all tid på mig själv, jobb och min älskade familj. Att bli klar i tid och sedan bara umgås. Visst finns det dagar med senare möten men jag försöker verkligen prioritera. Lär mig helat tiden känna efter vad jag vill i mitt liv.

En sak är säker. Jag lär mig varje dag. Och det är precis vad livet går ut på. Vi lär oss så länge vi lever. Lärdom är rikedom.


Älskar att fånga ljuset i vårt hem.

I morse la Fredrik in kött i ugn och så har det stått hela dagen. Det doftade helt magiskt när jag kom hem. Så snart ska vi äta Pulled Pork. Mums!!

Ett par saker jag älskar.


Att vara frisk
Mig själv
Min familj
Mina nära och kära
Vårt hem (Ja även fast vi tittar på nytt)
Att göra saker jag älskar. Träna/umgås/kramas jag älskar kärlek jag älskar och känna mig älskad. Vem gör inte det? Mitt jobb. Att ha saker och se framemot. Att hela tiden utvecklas. Att vara spontan.

Puss nu blir det hacka lite grönsaker kärleken är snart hemma💕

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Hej godingar!

Älskar att go i skogen med min kärlek och prata framtid.

Det är de bästa jag vet med oss två. Att vi alltid gör det bästa för oss och våra liv. Oavsett vart vi är. Att planera och ALLTID göra det bättre.

Har fått så många frågor ang sälj tankarna.

Men vet ni. Vi planerar aldrig att göra det sämre för oss. Vi strävar alltid efter något ännu bättre. Vi älskar att vara spontana och lite galna. Att göra affärer vilket vi gör även när vi säljer våra bostäder. Som sagt vi flyttar inte på skola, vänner och familj allt sker i en och samma stad.
Vi gillar inte att bara leva och inte att uppleva.

Som jag skrev tidigare så är det väldigt mycket som har påverkat denna känsla i oss nu.

Huset kommer läggas ut som kommande försäljning. Vilket innebär att huset kommer ligga hos mäklaren och vi bestämmer när vi vill sälja. Vi har höga krav. Ännu högre än tidigare. Dessa objekt växer inte på träd.

Som ni kanske förstår så kommer även vårt hus kosta en del.

Huset kommer vara dyrt men också värt varje krona. Vi har investerat både massa pengar men framförallt hela våran själ i detta hem. Vilket kommer göra att det står inte köpare på rad om man säger så. Men jag tror när det väl är dags och vi hittat vårt nästa dröm projekt så har vi nog också hittat den lyckliga som kommer få bo här.

Det finns ingen tidsram för denna försäljning.
Vi kollar inte slaviskt utan har slängt ut lite krokar. Våran mäklare vet vad vi vill ha och vart.

Så nu hoppas jag ni har fått svar på era funderingar.

Har fått väldigt många sånna.

”Men detta är ert dröm hem”

Jo, det har varit ett dröm projekt men pga vissa omständigheter så har det också dödat den glädje vi en gg har känt!

Nu blir det snart middag med mina älsklingar. Alltså vilket magiskt höstväder idag.

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Igår var jag förbi min kund och gick igenom projektet. Jag har alltså renoverat deras lgh.

Allt utom kök och badrum. Dem är helt ok men nu funderar kunden på att göra om även köket.

Jag vill förts få klart annat. Av egen erfarenhet (få ett hem) De har börjat om från noll. Allt har handlats in nytt. Så super fint och de värmer mitt hjärta att se dem så lyckliga. Nygifta och allt.

Fick en fråga om jag vill renovera deras nästa bostad och ingen blir ju så glad som jag över frågan. Vissa fastnar man bara extra för. Har ett par stammisar jag hängt med ett tag. Älskar det!!

Det var kväll så inte många bilder togs men här kommer några av dem.

Hallen och sovrummet blev såååå snygga också men blev för sent så jag tog inga bilder. Samt att vi väntar på gavel, speglar, mattor mm så det får komma sen.

Denna öppning till köket fanns inte tidigare utan Viktor på Gamla Uppsala snickeri öppnade upp och det blev riktigt bra.

Där till vänster blev det en öppning.

Love by Jana

Gillar

Kommentarer