Hej Bästisar

Jag har fått många önskemål om hudvård/smink samt hår tips.

Vi börjar med Hudvården tycker jag.

1. Alltid alltid börjar det inifrån. Att äta och dricka sunt. Sen menar inte jag att du aldrig får ta ditt glas champagne (som jag älskar) Men då tar jag max 2 glas. Att äta din favorit efterrätt men gör det inte varje dag. Jag tror ni förstår.

Drick massa vatten.


Om sminket skall sitta och vara snyggt så krävs det att du underhåller och tar hand om din hud.

Jag måste erkänna att jag har slarvat lite med mina ansiktsbehandlingar men nu skall det tas tag i allt. Jag tycker att en ansiktsbehandling var åttonde vecka var som bäst på mig.

Jag är dock väldigt noga med egna behandlingar hemma. Kan sitta med peeling/Mask medans jag jobbar (hemifrån,haha) Eller om du städar/lagar mat.

Hemma produkter är dessa favoriter.

Pure Triple Peel

Silky Purifying silk Peeling måste köpa hem igen, denna räcker i evigheter men jag använder den varje dag då den löddras upp med vatten och är otroligt skonsam. Även Maja kan använda denna nu.

Alltså denna rengörings mask och du kan även använda den som rengöring om du är riktigt fet i hyn. Älskar också tyvärr slut på hyllan. Märker att jag behöver fylla på. Mud Soap

Jag har jobbat på Sensai och kan verkligen rekommendera deras produkter.

Min rengöring. Så viktigt att ni rengör huden ordentligt.

Cure Extra Care

Här ett jättebra sett alla dessa använder jag. Double Cleansing Jag kan nog stå och tvätta ihjäl mig men tänk så mycket huden är med om under dagen. Sedan har jag alltid en liten ren handduk som jag fuktar med ljummet vatten.

Dagkrämer. Men som ni märker gillar jag att blanda, ha många produkter. Vissa alltid hemma andra i perioder men jag lister till er vad jag gillar samt vad jag använder.

Just nu pure antioxidant den var super bra för mig i början men jag känner nu att jag bör byta. Vet ej om den blev för stark. Men som sagt i början, wow. Så jag tänker att den kan vara ett bra komplement på hyllan. Oliveda deras dagkräm har jag också. Kommer tips nedan på kit.

Alltså också på prisvärda produkter som jag brukar ha hemma men då även Maja använder är det Cetaphil


Denna helt magiska produkt använder jag som natt kräm när jag känner mig riktigt trött och torr i huden. Den är maaaagisk. Hydrachange Mask Ni måååste testa!!

Andra kvällsprodukter som jag gillar är.

La Prairie

Älskar pumpflaskorTurn Over

Nu kan du ha denna dygnet runt men jag har den som nattCure Recovory

Serum herre jösses. Om ni inte använder serum så är det absolut ett måste. Du får mycket bättre effekt av dina produkter om du har et koncentrat som är under dina krämer.

Ok, jag använder många olika produkter. Inte alltid samma men antingen så vissa utvalda en period eller så i mitt fall serum det kan vara att jag kör flera ihop. Rätt eller fel vet jag inte men det funkar på mig. Allt för att boosta hade med de bästa.

Denna totalt älskar jag. Pure Retin Oil

Denna finns alltid hemma Pure Activ Serum

Denna är slut men brukar stå på hyllan. Oj vad hyllan behöver fyllas. Den kör jag ofta till natten Pure lyft

Ni som undrar om mitt glow. Jo alltså det måste vara dennaPure Glow

Jag har ett annat märke jag gillar väldigt mycket och det är Oliveda och detta sett har jag alltid hemma Facial Glow Set jag fick faktiskt ett mail att dom firar 30 år så de ger bort 30% och jag fick en egen kod eftersom jag har taggat dem några gg. Hur fint är det inte när företag uppmärksammar det och hör av sig?

Kod JANAHEINRICIBDYA30


Hoppas ni gillar mina tips. Detta är då vad jag använder och jag Älskar hudvård. Att testa nya produkter och se vad jag gillar. Huden kan ju bli eller den blir mättad så därav är det bra att ibland byta om du ej märker skillnad.

Tur att vi valde att bygga hylla. Då det knappt sväljer alla produkter,finns även i lådorna. Men de var inte städat så ni får inte se. Hahaha. Next time.

Jag älskar att handla från Skincity jag har varit i kontakt med dem via mail om jag undrat över något. Så himla proffsiga.

Nu dags att väcka liten och pussas lite då mamsen åker idag.

Makeup och hår tar vi sen.


Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Vilken helt magisk kväll hos Villa Anna

Igår firade mitt favorit hotell 10år. Detta firades minst sagt med stil och klass. Precis som allt annat på Villa Anna.

Så otroligt fint ordnat. Med ballonger, fantastisk mat, dryck och 200 härliga företagare. Live musik. Trollkarl och ja självaste BMW körde sedan folk hem i sina bilar. Det kallar jag service och att tänka på precis varje liten detalj.

Där har vi henne. Finaste Josefine som är en av delägarna på Villa Anna. Och så lilla syster Donna så klart.

Klart Kima fanns på plats och hjälpte till med fotograferingen tillsammans med Donnas man. Han är ju bara så jäkla GRYM!! Och fotar med Olympus kamera SÅÅÅ klart!!

Hahaha hur söt var denna bil??

Jag hade på mig kläder från Soakedinluxury totalt älskar denna färg just nu.

Och hur snygga var inte kläderna??

Nu är det dags att väcka liten. Mina vovvar sover. Fredrik redan på jobbet. Idag får vi hit besiktningsman som ska besiktiga alla badrum. Äntligen tagit tag i det också. Ni vet mycket viktigt att göra efter en renovering.

När vi köpte huset var ena badrummet nyrenoverat men inte godkänt. Just nu har vi upptäckt några fel och vill ta de säkra före osäkra och ta hit en våtrumsexpert. Återkommer hur det gick. Kramar

Tack till Villa Anna❤️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Morgon pärlan!

Jag har glömt hur det är att ha små barn.
Börjar vakna till liv nu. Lite dåsig ännu från ca 2h sömn i natt. Men mina älsklingar sov väldigt gott på varsin sida om mig. Inga olyckor för Douglas puh. Och Morris har inte gnällt en ända gg. Oavsett tröttheten så är jag himla lättad idag.

Dom ligger fortfarande och sover. Douglas snarkar som han vore en fullvuxen Karl. Hahah!

Idag blir det klippning för Douglas. Tel möten för mig då veckan blev lite omtumlad pga dessa två som går före allt.

Ikväll ett Event. Torsdag iväg till kund. Fredag åker jag till Sthlm för att öppna upp för vårt event med Olympus på Downtown camper. Och på lördag är ni välkomna dit också. Ser framemot denna helg och hoppas på att träffa massor av er❤️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer