Morgon bästisar

Ännu en helt magisk dag. Den ska spenderas på badet med alla mina syskon och barn. Mys deluxe.

Men först. Hur fint blev detta? Med spegel mellan listerna. Fy bubblan, tror jag längtar lika mkt som kunderna till att piffa klart denna magiska sekelskiftes dröm.

Innan listerna och spegeln kom upp. Vi har målat om. Satt upp taklister. Målat väggar tak och fönster. Blev så himla fint.

Funderar på en hylla som skall byggas in till vänster när man kommer in i vardagsrummet. Kunden verkar gilla idén också.

Nu ska jag njut av en kopp te i morgon solen☀️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Gokväll i stugan.

Det känns verkligen som söndag. Dagarna flyter ihop på semestern. När man inte trycker ihop alla aktiviteter, middagar mm till en helg.

Idag har vi valt att bara ta det lugnt och njuta. Maja är i Öregrund hos kompis och vi hemma med vovvarna.

Har hänt en hel del de senaste dagarna och jag har verkligen haft extremt lite kamera i min hand. Jag tänker att alla har lite semester nu så helt ärligt anstränger jag mig mindre också.

Middagar med vänner, familj och bara massa gos. Vädret är heeelt magiskt och min käraste fyllde hela 45år igår. Alltså oj, han ser dock ut att vara under 40 skulle jag säga. Min älskling. Älskar vårt liv tillsammans.

Vi som dessutom inte skulle ut och resa denna sommar drog han som en överraskning till oss på frukosten igår❤️

Här är kvällens. Vi valde att värma upp rester. Koka färskpotatis. Han gjorde eget kryddsmör. Mums. Jag höll sällskap med lite champagne och vi talade om hösten. Om nya mål mm. Älskar det. Vi är så lika. Måste alltid ha utmaningar. Idag ser dem dock helt annorlunda ut än de gjorde för några år sedan.

Alltså jag älskar rosor. Blommor som jag kan ta in. Och igår fick jag lära mig ngt nytt. Jo, om du gillar bananer kan du istället för att slänga i soporna kasta skalen i jorden hos de vackra rosorna. Du skall alltså gräva ner bananskal i jorden så mår dina rosor prima. De gör att dom blommar bättre och håller bladlössen borta.

Igår blev det alla hans favoriter på frukosten

Till middag blev det massa olika grillat. Noll bilder på det tyvärr.

Nu ska vi se på film. Imorgon kommer min älskade familj om mammsen ska stanna några dagar☀️Mys

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Godmorgon vänner

Sitter ute i solen med en kopp grönt te. Ska springa idag så jag förbereder mig först.

Hade en sån mysig kväll igår. Och så fantastiskt väder att njuta av. Pysslade massor på tomten i baddräkt. Sån lyx att både få färg och ro i själen.

Maja var med moster och vovvarna lekte fritt på tomten. På kvällen kom våran vän Torbjörn över på en kaffe. Så mysigt med spontana besök. Till kvällen blev det ribs, egen potatis och Fredriks coleslaw ( återkommer med recept på den, det är min man som sitter på infot och han sover ännu)

Att sitta ute, ta en drink och bara mysa tillsammans så otroligt härligt och fridfullt.

Här valde vi ett stort parasoll finns här
Så otroligt nöjd. Precis som jag hade sett framför mig att det skulle bli. Super mysigt. De stora bordet är byggt efter mina önskemål och är 3m långt. Älskar!! Stolarna har jag hittat på Ikea. Finns
här

På andra sidan ett mindre här ska mysa till det mer på denna sida med växter. Behöver köpa lite fin dekoration. Till båda sitt grupperna.

Även de vita stolarna kommer från Folkhemmet.com finns här

Nu tror vi att vi har bestämt hur vi vill bygga kring uteköket. Har ju ändrat oss 100gg om det. Men nu är vi nog rätt överens.

Det skall iaf byggas in med tak, bänk så att det även blir som lite ”barhäng” äsch ni får se så fort vi får hit hantverkare👋🏻

Love by Jana

Gillar

Kommentarer