Hej bästisar


Nu har vi inte setts sedan midsommar. Jag har som tagit semester från allt kan man säga. Allt utom träning och familj. Denna vecka har varit tuff med träningen. 2mil löpning. Tre PT-pass så nu är det vila och återhämtning tills på söndag.

Hur som helst i onsdags så skulle jag och min älskade lilla syster jobba lite så vi checkade in på finaste

Villa Anna Mitt absolut bästa tips om du ska bo i Uppsala. Det var minst sagt en intensiv dag. Fota massor och sedan klämde vi in ett PT pass. Så jäkla grym och cool kille min syster tränar med. Hahaha det var så att folk stod och tittade på. Frågade om vi var kändisar. Ja men kanske lite grann;) Healthyandthebrain.com

Det var inte nådigt kan jag säga. Jag älskar att träna och träffa nya människor med olika erfarenheter. Sen var det dags att träna med min coola PT och vän Jill på jhpt.se Det är en PT studio i Uppsala och här har jag tränat i drygt 6månader. Heja bästa Jill som utmanar och pressar mig till att bli bättre och starkare. Sen slänger jag in löpning också som ni reda vet om ni följer mig så är det min stora passion i livet. Jo, förutom allt annat fint så är det att springa. Nu har jag massa mål med min löpning b.la halvmaraton 7sep sedan blir det marathon igen fast nu på tid. Jag har satt upp ganska tuff tid men jag tror jag grejar det också. Vill springa marathon i alla länder.


Skulle kunna skriva hur mycket som helst om träning men nu skall jag inte tjata mer om det. Dock är ni många som har frågat både om hur jag tränar men även hur och vad jag äter. Så jag tänker att det får slängas in ibland. Om ni gillar får ni mer än gärna ställa frågor.
När vi Inte tränade jobbade vi med att fota olika kollektioner. Så många frågor om dessa kläder från

Soaked In Luxury så jag tänkte länka till de vi hade på oss.

Denna långklänning är verkligen helt magisk.

Jag tycker att man alltid kan klä upp sig men tänk dig alla sommar bröllop eller härliga middagar

Den finns här jag gillade rosetten och ville ha den i fram men du avgör vad du tycker är snyggast.

Detta alltså, undrar om jag kommer bo i den rosa stickade tröjan vid kalla sommarkvällar.

Den finns här

Skjorta här

Och kjol här

Wow för detta urgulliga sett

Kjol här

Blus här

Men okey, kanske var det ändå favoriten. Älskar kombinationen och hela detta sett på Donna

Kavaj här

Shorts här

Skjorta här

Tyvärr hittar inte jag denna kjol att länka till nu som ni alla frågade om men den är också från Soaked In Luxury kanske hittar ni i någon butik.

Min scarf är från Emma Fällman som har de vackraste scarfen som du frågar mig. Denna hittar du här

Hoppas ni gillade inlägget och hittar ngt fint raringar.

Kram och njut solen och värmen idag

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Godmorgon midsommar dagen!

Hoppas ni hade en härlig dag igår. Att ni firade med era nära och kära. Och till dem som inte hade någon att fira med. Jag tänker ALLTID på er också.

Jag tänker också på de barn vars föräldrar tar några glas för mycket. Jag tror inte ni förstår konsekvenserna av det. Och vill man inte förstå så är det ännu värre. Har inte bara vuxit upp med en alkoholiserad pappa utan även sett ”nära” vänner hur de beter sig. Vad de säger och gör de inte mina dagen efter. Jag tycker och har alltid tyckt att i alkohol så är lagom bäst. Kan man inte lagom så bör man inte dricka.

I vårt hem så ska vårt barn ha trevliga minnen. Man får självklart dricka. Vi gör ju det också. Älskar champagne som ni vet men ett gals för mig räcker. Jag är nöjd så, att njuta och avnjuta inte för att supa.

Igår valde jag att dricka alkoholfritt med barnen. Vi har i vårt hem alkoholfria bubbel från Chapel Hill många av er har frågat om goda alkoholfria val ja då har ni dem. Jag vill ändå att det skall kännas både festligt och gott.

Sådan fantastisk dag/kväll med så mycket skratt och glädje. Älskar det. Idag kommer syster och hennes familj från Eskilstuna. Vi får hit ett gäng fika sugna. Ska njuta av sommar och sol. Lek och bus.

Vi körde kubb på kvällen så himla kul. Hahaha mitt lag förlorade alla matcher men kul var det att barnen vann;)

Hann inte ta bild på allt. Men oj, bordet var fyllt av massa gotti. Älsklingen la in både kött & fisk i ugnen då vårt utekök inte hade hunnit komma. Vi får de nu i veckan. Wiiii som vi ska hänga ute hel dagarna.

Skulle nog kunna leva på sallad med Melon och fetaost!

Hahah, min nakna kock

Önskar er en härlig midsommardag🌸

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Sitter just nu utanför hundtrim och ser min stora nalle. Alltså älsklingen han är så stor och gosig nu. Jag har aldrig velat ha en stor hund och nu är han de gosigaste som finns. Ja, lilla Douglas också så klart.

Vet inte vad som hände med vädret. Regnet öser ner. Så min plan att duka ute idag redan kan strykas. Ska nu hem och ta en dusch. Grejat och fixat precis hela dagen. Det finns ALLTID något att göra i stort hus. Vi har lovat varandra paus från bygg projekt minst 6månader. Det skall vi nu hålla. Nästa vecka ska köksdelen där vi tog bort soffan bli klart. Bästa gänget brukar gå fort och smidigt. Längtar. Sen Sen vila ett tag.

Efter dusch blir det champagne och fix med kärleken inför morgondagen. Mys att alla kommer till oss.

Puss så hörs vi snart❤️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer