Morgon lördag. Oj vad veckan har gått fort här på Cypern. Redan lördag på måndag åker vi hem. Nu börjar man känna sig lite mör i kroppen dock.

Jag har ju den fina äran att jobba med Jotex och då kan jag erbjuda er bla fina rabatter om ni hittar något fint till er. Just nu får ni 20% med kod JANA20 gäller på allt och kan ej kombineras med andra erbjudanden som tex rea eller elektronik. Koden gäller T.o.m 2019-05-02

Här är våra nya stolar som kan stå både ute och inne finns i flera färger här jag har våra så länge i punchverandan sedan skall de flytta ut när tomten börjar bli klar. Även denna fina matta hittar ni här

Det är så otroligt många som har frågat om våran tv-bänk. Här har ni en i brunt sjukt snygg sugen på att ha den i whisky rummet i vardagsrummet har vi en svart som tyvärr är slut men herre jösses denna i brunt ja tack.... Här
Och detta är våran men vill ha den bruna nu också. Tycker att just Tv-Bänkar ka vara rätt tråkiga. Ni hittar det mesta till hemmet på Jotex.se

Nu till dagens första pass. Ha en strålande helg. Love J ❤️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Ibland är det lite overkligt att bo här!

Det slår mig ibland, att detta är många timmars vakna tid och många beslut Som har tagits i huset. Skönt, mkt skönt att jag inte har en man stör mig i mina tankar. HahHa jo men han fick ju bestämma allt med högtalare, lite många enligt mig men idag såhär i efterhand är jag väldigt nöjd att han fick gå loss.

Majs fina rum. Harmonin🌸älskar att hon älskar sitt rum. Det kan vara lite bökigt med en 12-åring men Turen har jag att Maja gillar mammas stil. När vi kommer hem från resan ska även hennes WIC få sig lite hyllor & en klädstång. Nu är det byrå med lådor än så länge. Världens mysigaste heltäckningsmatta samma som i vårt dressingroom. Längtar att få det klart. Men ändå lite små fix gillar jag. Att ha några projekt.

Från Majas rum kan man gå igenom gästrummet och även vårt sovrum.

Alla kulörer gifter sig fint med varandra. Är riktigt nöjd att jag inte fegade ur. Ni hittat dem
I tidigare inlägg här

Lampan är från Watt & Veke
Matta från Classic Collection
Gardinerna är uppsydda av Gardinex och även takskenor kommer från samma
Sängkappa från Ellos (vill byta till en rak nu) mer stilrent till rummet. Mindre ”gulligt” Överkast från Ellos.
Sängbord i sten från ByOn
och även lampan i fönstret samt taklampa l gästrummet kommer från ByOn.
Skrivbordet tillverkades enligt mina önskemål av nästa Byssointerior


Se hur majas rum såg ut innan.

Nu ska jag fortsätta sätta lite bränna innan det är dags för nästa pass. Har just godkänt ritningen på vårt nya utekök. Alltså wow!!

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Detta inlägg är i samarbete med Denjo Dogs

Ni mins att jag berättade om ambassadörsskap på Morris & Douglas.

Jo men visst mina killar jobbar med Sveriges finaste hund företag. Ett företag som jobbar med hjärtat och sånt passar mig/oss väldigt fint.
( Där man värnar om både hund, människa och miljön)

Produkterna är helt nya på hundmarknaden. Produkter som hämtar inspiration från inrednings- och modebranschen och kombinerar modern design med funktion, högsta kvalitet och hållbarhet.

Jag älskar att Morris och Douglas sängar passar in i våran inredning också. Inte bara att det är en hudsäng utan en fin detalj i hemmet.

- Denjo Dogs drivs av Victoria Carlsson, Robin Grann och hunden Kenzo

Lite bakgrundsfakta om Victoria och varför hon startade Denjo: Victoria är entreprenör sedan många år tillbaka, bl.a. grundade hon glassbolaget Yollibox och hon har även drivit den svenska agenturen för det danska möbelvarumärket Sibast Furniture. För snart fem år sedan kom Kenzo- en Cavalier King Charles Spaniel- in i Victorias liv. Under de första tre åren med Kenzo saknade Victoria hundprodukter som var snyggt designade med material av hög kvalitet. Det mesta i hundbutikerna tyckte hon var "slit-och-släng", merparten av produkterna kom från andra sidan jordklotet och ingen kunde säga något om arbetsförhållanden bakom produkten. Hundbäddarna som Victoria köpte var inte alls i samma kvalitet som övriga inredning och de blev nopriga efter bara någon månad. 2017 avyttrade Victoria Yollibox och då beslutade sig för att starta Denjo Dogs

- en onlinebutik för hundägare full med hundprodukter tillverkade med både kvalitet, stilren design och hållbarhet i fokus. Med henne på tåget fick hon Robin Grann


Robin är mycket nära vän med en av Victorias allra närmsta vänner så de hade setts ett par gånger och hon visste att han var en fantastisk grafisk formgivare och produktdesigner sedan drygt 10 år tillbaka. Han har blivit belönad med Guldägget och är grundare av Boy Magazine & Sot Paper. Robbin har ett brinnande hjärta för både design, material och hundar. Ett perfekt komplement till när Victoria skulle starta Denjo Dogs!

-Denjo Dogs

erbjuder ett sortiment av hundtillbehör där snygg design, högsta kvalitet och hållbarhet står i fokus

Victiora vill erbjuda hundprodukter som är lika snygga som andra produkter i hemmet eller modeaccessoarer du har på dig. T.ex. hundbäddar som är lika snygga i hemmet som en fin sittpuff och förvaringskorg eller koppel och halsband som går i samma stil som din läderhandväska. Självklart görs aldrig avkall på funktion eller komfort för din hund. Alla produkter är av högsta kvalitet, med etisk produktion och väl utvalda material.

När de väljer ut produkter till sitt sortiment gör de även sitt yttersta för att produkterna ska vara hållbara. T.ex. erbjuder dem många fairtrade certifierade och ekologiska leksaker. Likaså har merparten av bäddarna avtagbart överdrag för att man ska kunna tvätta endast överdraget och på så sätt får hundbädden flera års längre livslängd liksom håller form och komfort bättre.


Snart lanseras även en kollektion med halsband, koppel och selar producerade i Sverige med läder från Tärnsjö garveri i Uppland. Hur glad tror ni jag är över det? Älskar mitt Uppland och Tärnsjö so jag fick fina äran att träffa i Köpenhamn, fantastiskt företag.

Våra två prinsar tänk att de får vara ambassadörer för detta helt magiska företag. Fy bubblande vad jag är stolt och mallig som dom.
Morris klär sin säng lika bra som den klär våran inredning.
Det spelar ingen roll vart i hemmet man placerar produkterna då allt är så stilrent och snyggt.

Jag älskar företag som jobbar med hjärat och själen det gör även avtryck i det som sedan levereras till oss. Morris & Douglas ser framemot att jobba med Denjo Dogs och känner sig otroligt stolta som Ambassadörer🐶🐶

Ni hittar dessa fina produkter här och mer kommer. Kram J

Love by Jana
  • Nära Unnamed Road, Uppsala

Gillar

Kommentarer