Inlägg i samarbete med Sanova🌟

Hej mina vänner. Hoppas ni har njutit ordentligt av helgen. Det har vi. Mys besök både igår & idag. God mat och en hel del sol. Friska & glada allt vi behöver.

Nu till något helt annat. Jag tycker det är roligt att forska i mina samarbeten och även få veta lite mer om produkterna och dess bakgrund.

Sanova har i över 30 år handplockat och samlat de finaste badrumsmärkena i Europa under samma tak. Där samsas designikoner som Gessi, Duravit, Astro Lighting och Novellini. Vilket gör det lätt för dig när du söker en personlig badrumsmiljö utöver det vanliga. Sanovas sortiment består av produkter som förenar tidlös kvalitet med modern elegans, tillverkade av människor med en genuin kunskap om materialen de jobbar med och en djup passion för formerna de inspireras av. De som jobbar på Sanova brinner för badrum och låter gärna deras kunskap och breda sortiment möta önskemål för att skapa unika lösningar. Under deras eget varumärke Sanova samlar dem också noggrant utvalda produkter för att skapa den kompletta badrumslösningen.

Lite om Gessi:

I över 25 år har italienska Gessi tillverkat exklusiva blandare. Genom unik fingertoppskänsla för design, ett tydligt miljötänk och innovativ teknik är Gessis blandare idag världskända. Från solida råmaterial skapas blandarna genom energin från solceller med ambitionen att allt spillmaterial återanvänds.

Lite om Inciso:

En badrumsserie som du tidigare inte har skådat. Det italienska företaget Gessi har gjort sitt första samarbete med en amerikansk designer, David Rockwell. Resultatet är ett helt nytt visuellt språk för badrumsinredning. Inciso har skapats med inspiration från industrin, ruff metall möter modern elegans. Kollektionen är gjord av massiv mässing och finns tillgänglig i elva färger.

Men nu till vårt ”mörka” badrum som vi då så fint kallar det här hemma. Jag tänkte visa er fler Bilder. Länka till produkterna och ge andra alternativ.

Jag valde en kommod som bryter av den hårda plattan CEPPO DI GRE från Lhådös Kakel som vi för övrigt älskar. Vi valde att gå rätt ”maskulint” här inne. Alla detaljer är svarta. Därför gillar jag kommod i trä som mjukar upp badrummet på ett harmoniskt sätt. Ni hittar den här och kan välja en hel del olika alternativ. I både färg men också storleken. Då vi har sne tak valde jag att placera spegeln i direkt anslutning till vänster om kommoden. Det funkar också. Blandare hittar ni här så otroligt snygg men samtidigt kaxig detalj.

Olika alternativ för att sno stilen

Blandare nr 1 här

Kommod här

Blandare nr 2 här

Belysningen är så otroligt viktig i hela hemmet och minst lika viktig i badrum. Placeringen och utseendet lika mycket.

Att riktiga belysningen mot spegel tror jag att vi alla tjejer förstår hur skönt det är när man ser ordentligt vad man gör. Denna snygging i svart (finns flera varianter) kommer från märket Astro, jag är förälskad i deras smarta snygga belysning. Can 50 Recessed finns här

Vi har även använt oss av infällda Void 55 LED, så snyggt. Här

Pisa el handdukstorken, det är väl självklart att den
ska matcha resterade detaljer. Jag gillar extra mycket att den inte tar plats, är snygg och enkel. Finns i många varianter. Och denna dusch alltså kan inte se mig mätt på den!!
Ja, men visst. Vacker skapelse!! Här ser vi både den som sitter uppe i vägg, ( tak duschen samt nedan på dusch sett. Samma här finns det olika färger att välja på.

Inciso Duschset med vatteninlopp

Turano är ett alternativ till dusch.
Emporio WC en vägghängd blev valet till hela villa. Så mycket enklare att städa och även så snyggt om man nu kan kalla en wc stol snygg??

Tryckplatta Gessi Sigma 112 som sitter i vägg ovan wc sitsen blev som en snygg detalj mer än spolknapp! Vi gjorde även en snygg hylla ovan då man bygger ut för en vägghängd wc sits.


Under våren/försommaren kommer geberit lansera färgen matt svart på tryckplatta.


Love by Jana
  • Nära Unnamed Road, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Morgon vänner.

Här sitter jag med tända ljus och planering av utemöbler. Rätt mysig start på en lördag. Kaffer väntar och fåglarna kvittrar. Igår satt vi här ute. Tog ett glas vin. Pratade om hur F tänker sig trädgården och jag tycker det låter alldeles ljuvligt. Längtar och tror vi kommer spendera mycket tid ute, vi är helt andra människor med hus igen.

Tidigare var vi inte alls intresserade av att pyssla i trädgården. Det skulle vara en grön gräsmatta och massa olika buskar och lättskötta träd. Vi lämnade bort allt trädgårdsarbete för att vi var okunniga och fokuserade mest på jobb bygga bolag och jo, oxå bjuda hem folk alldeles för mycket folk och för ofta. När jag tänker tillbaka så vill jag aldrig vara där igen. Livet handlar inte om att fylla huset med människor varje helg. Utan att njuta av att få vara själv ibland också. Att välja varsamt för vänner ska ge och ta.

har alltid varit medveten om att bygga något tar tid. Väldigt långt tid. Vi har hört att vi jobbar för mycket, att vi behöver varva ner och sluta ”jaga” hela tiden. I ruset av ” framgång ” i sitt företagande ser man bara mer. Man vill mer och komma längre. ALLTID tänker man på nästa drag.

Nu, nu ser livet ut på ett helt annat sätt. Vi jagar inte längre. Vi njuter och är nöjda. Vi har alltid planer och mål. Vi är inga som gillar dagar som ser ut på ett visst sätt. Vi gillar att styra dem själva. Men vi jagar inte, vi jagar ingen. Idag får dom jaga oss. Vi väljer att säga Ja eller Nej tack! Det gäller både jobb & de privata livet. Idag kommer vårt liv före allt annat. Maja har alltid varit Prio trots åren av mycket arbete. Hon har aldrig känt att mamma och pappa inte finns. Inte då och inte nu! Men att vara närvarande för sig själv också är minst lika viktigt.

Trodde aldrig det skulle gå så fort att bygga upp detta hem. Att äntligen få kalla det för riktigt hem. Visst finns det hål att fylla men nu är det inte att det skvar. Att det måst ske fort. Skön känsla.

Idag ska jag ta en skön löpning. F skall tvätta altanen så vi kan börja behandla den och få klart uppe iaf. Har kollat på lite utemöbler men vill nog ha ett vintage bord. Får se vad vi skakar fram.

Jag har hittat dom snyggaste utemöblerna. Hjälp, vill ha hela denna serie!! Kolla bara in denna bädd här som du också kan bygga på en soffa. Men jag hade nog haft den som en solsäng;)


Har du plats med en soffa här så är ju denna definitivt drömsoffa ute och så klart går den att ha även inne.

Eller kanske en enklare variant. Här

Om jag går till mig själv och hur jag tänker mig våran stora altan så vill jag ha ett stort vintage bord. Helst i marmor. Stolar har jag framför mig när jag vet hur bordet kommer att se ut.

Och då altanen är väldigt stor så vill jag ha en liten sittdel också. Där tänker jag mig två av dessa fåtöljer och ett litet bord mellan här kanske ett litet parasoll ovan denna grupp här

Och så klart en hel del blommor även på altanen. Stora krukor med färgglada blommor.

Ni kommer få följa min inredning ute så klart. Jag har en hel del att inreda Och fixa med. Detta är bara en liten liten del. Altanen.

Nu ska jag fixa lite frukost till mig själv då mina hjärtan sover gott. Sen blir det lyx med frukost nr två.

Detta var i höstas när vi flyttade in. Jäklar vilken resa!!

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Hej min vän!

Hoppas du fick njuta av sol och värmande strålar idag? Vilket alldeles ljuvligt väder vi har.

Njuter, och försöker fånga solen så mkt det bara går.

Jag har lovat inlägg om köket så jag tänkte att vi skippar allt annat snack just nu och går rakt på sak.

Vi valde som ni vet att behålla köket som det var men ändrade lite med köksbänk från Silestone som svenskastengruppen levererade och installerade åt oss. Bästa bästa kan varmt rekommendera.

Den är lite beige och därav blev det galet med väggen i köket. Bänkskivan heter Eternal Marfil.

Så såg vårt kök ut innan renovering.

Så ser det ut nu. Luckorna är målade i kulören Grotta 536 från Beckers så klart snickeri färg. Vi hade hjälp med det.

Väggarna är målade i Klipphäll B 575
Alla tak blev släta och dörren har samma kulör som köksluckor.

Väggen som nu är målad instället för kaklet har samma kulör Klipphäll B 575 som har målats två lager av sedan två lager Klarlack matt 10!! Du behöver inte vara rolig att skita ner. Jo, det går att slita och torka hur mkt du vill. Så vill du slippa kakel då kör du på färg. Kom bara ihåg lacket;) jag ville inte ha en blank yta därav matt 10👌🏼 Bästa grabbarna som dessutom gjorde allt detta under en veckas tid. Älskart!!

Imorgon påbörjar bygger av Dressingroom samt så har jag helt klart beslutat mig att riva ut soffan. Sååå missnöjd. Nej, hur jag än vrider och vänder med dyna så ser jag det liksom inte. Och om jag inte gör det blir det sällan bra. De skaver. Ni får se att det blir till de bättre. Just nu känns det stökigt och mkt.

Victor på Gammlauppsala snickeri blir aldrig av med mig.... hahaha

Kram nu blir det ett bad efter galet jobbigt pass idag med Jill. Blääää värsta värsta

Love by Jana
  • Nära Unnamed Road, Uppsala

Gillar

Kommentarer