Idag fick killarna vara själva en stund och det hade gått hur bra som helst.

Jag tror att det kan vara så att de känner sig trygga med varandra och därför gick det väldigt smidigt, vi har ju varit med dem nu snart 4månader. Dags att klippa navelsträngen. Värst för oss. Hihi!

Hur som helst. Älskar att komma hem och det alltid är två glada valpar som inte vet vart de ska ta vägen av lycka. Nästan lika glad är Maja & F av att se än. Bara nästan❤️

Världens grymmaste gäng jobbar på i lgh hos kund. Kommer bli så himla fint. Pratade också med D-cor.se precis om lite prover på taklister innan vi bestämmer vilka som sätts upp. Älskar dem och har själv i vårt hus så bara kul att fortsätta ett fint jobb ihop. Alltså lyckan att ha ett fantastiskt team runt sig. Det underlättar massor för mig och jag kan ta mig Ann flera renoveringar som jag ofta tackat nej till.

Gamlauppsalasnickeri.se öppnade upp mellan vardagsrum och kök idag samt fixade listen runt öppningen så det ser ut som öppningen alltid varit där. Hur jäkla snabbt gick inte det?! Älskart.

Jag har valt ut kulörer och bomaleri.se skall sätta igång med magin i lgh. Ska bli kul att visa er denna förvandling.

Nu planeras grejer som ska bli klara här hemma. Blir en fin vår med kul projekt.

Puss och hej/❤️J

Love by Jana
  • Nära Unnamed Road, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Japp, vem säger att inte jag kan?

Jo, men medans kärleken tittade på fotboll. Maja låg i badet så lagade jag kvällens middag. Förberedde morgon dagens overnight oats. Idag lite annat i.

Häll 1dl havregryn , 1,5 mjölk. Hade idag lite linfrön i så därav mer mjölk. Hackade i äpple, banan och toppade med frysta blåbär. Klickade på med 1tsk jordnötssmör. Jag gör klart hela så tar man bara ut imorgon bitti till kaffet. Annars kan du toppa med bären imorgon.

Plasta och lägg i kylen.

Middagen,,,

Jag & Maja älskar kyckling så ikväll lagade jag en kyckling rätt som är så enkel och så god.

Bryn en lök i smör.

Tvätta och skär kyckling filéer i strimlor eller tärna.
Hacka ett äpple.

Bryn kycklingen tillsammans med kryddor.

Jag använder
Salt
Peppar
Curry


Häll sedan på grädden och krydda med chili explosion. Chili är bra för ämnesomsättning precis som tex vitlök. Låt puttra en liten stund på svag värme.

Servera med ris eller Bulgur sallad.

Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen innan så den hinner svalna.

Hacka ner sommarlök, paprika,tomat och toppa med feta ost.

Krydda med salt och peppar. (Vi har endast havssalt hemma)

Vi gör egen olja till sallad med oliv olja, chili samt vitlök. Krydda med havssalt samt timjan. Pressa över citron.

Servera vatten till och gör det lite festligt med ngt bär i.

Pöss på er❤️

Love by Jana
  • Nära Unnamed Road, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Hej mina godingar

Förra veckan när jag träffade min PT, världens grymmaste vännen min❤️

Så fick jag en liten tankeställare. Jag är ju faktiskt enormt stor på sociala medier. Mitt Instagram når ca 2milj i veckan. Det är många. Min blogg är topp 10. Jag har INGEN aning om vilka det är som följer mig. Förhoppningsvis bara goa härliga människor. Men jäklar det finns ju så mkt sjukt som händer så jag tänker om lite.


Jag har för det mesta delat när jag är ute och springer på mina storys, vilket är helt galet. Det ska jag sluta med. När & var är verkligen inte det intressanta här. Ni ska få följa allt. Min utveckling och mina mål. Förhoppningsvis kan jag hjälpa fler nå sina.


När vi installerade larm hemma så valde vi absolut topp topp, allt man kan tänka sig. Både kameror, skal larm, överfalls larm ja men total säkerhet. Så jag ska även tänka på att bara få vara i mina löpsteg, att inte lägga ut just vart jag springer. Det är långa sträckor nu och jag njuter. Njuter till Max. Jill sa till mig att sluta dela och hon har rätt. Tyvärr så är världen ibland helt galen, men livet är viktigare.

Pöss på er. Mina två vovvar vilar & mina älsklingar är iväg och testar en häst❤️Vädret är magiskt skall supa in solen

Love by Jana
  • Nära Unnamed Road, Uppsala

Gillar

Kommentarer