Godmorgon vänner!!

Idag är det sista dagen på 2018! Vilket år. Jag tänkte faktiskt att jag skall sammanfatta det åt er.

Vi började året som vanligt utomlands. Vi älskar att resa men nu med alla krav i skolan är det betydligt mindre resor. Detta är första höst samt vintern vi tillbringar hemma. Dock väldigt glad över det. Hände ju otroligt mycket här och vi ville då hålla oss hemma.

Som vanligt njöt vi till max i Jamaica.

När vi kom hem till våran då lgh mitt i stan med magisk utsikt över slottet. Jo, vi älskade våran lgh i stan. Då väntade en hel del jobb. Jag är stolt över fantastiska samarbetet med Åke Sundvall som har givit ett fint år ihop Och jag ser framemot många fler. Vi har otroligt mycket spännande på gång som jag hoppas ni kommer följa.

Ett annat stolt samarbete är att jag får vara Olympus ambassadör för Sverige. Ett mycket spännande år där jag fått äran och sköta en hel del inom marknadsföring.


Egen smyckes kollektion tillsammans med Daily elegance. ”You are a star” wow, för det är du💫

Ett eget bord tillsammans med Hilke Collection som ni kan välja i olika utföranden.

Jag fick äran att föreläsa för gäng magiska människor som blivit utsatta för sexuella övergrepp. Mycket gripande dag som kommer finnas i hjärtat för evigt. Vissa tillfällen mins man för evigt. Vissa saker betyder bara så mycket mer och det är faktiskt människors liv.

Våren var magisk Och vi nyttjade nog våran cab från sen April till sep! Här men min bästis i alla lägen💕
Vi tog med oss syster & hennes man på våran årliga träningsresa till Cypern. Så roligt vi hade. Fasiken vad jag längtar till denna resa igen.
Detta måste ha varit absolut bästa sommaren någonsin? Vi valde att stanna hemma & njuta. Ingen utomlands semester då Maja är lite less på resor också. Men hon fick en som hon önskade sig så en trip till Paris, men inget att rekommendera i högsommar värmen. Dock är det ändå go mat och fantastisk stad så vi hade det gott. Träna, oj vad jag älskar att springa. Passade på att skada mig yttligare då en skada från Cyperns träningsresa satt i och jag tog ingen hjälp i tid. Så jag rekommenderar er att ta tag i sånt som gör ont direkt. Det har tagit mig flera månader av behandlingar.
Vi gjorde våra morgon drinkar och gärna får det vara lite festligt. Sen ut på långa promenader, när jag fick spring förbjud. Fredrik passade på att spela mycket golf. Önskar jag tyckte det var kul, samtidigt hade jag blivit tokig av att den tar för mycket tid av mig!
Mina hjärtan på Parisgatorna!
Jag och Kima bodde på vackraste hotellet i stan Villa Anna så klart och satte upp mål tillsammans.
Vi tog bilen och körde till GBG. Så otroligt mysig resa med mina älsklingar. Det var då jag också började skriva om hur jag och min älskade träffades. Att han var min chef & hur jag fick sparken. Jo, det var bara att välja. Maja hade berättat om att hon ville bo i hus och sökandet efter de perfekta objektet började. Vi fick en chock samtidigt som vi förstod att det är ju så rätt. Maja rider, ville ha hundar och växte upp i hus. Vi var ego som flyttade från hus överhuvudtaget. Men just där och då älskade vi bara huset, inte området. De området vi flyttade till från början när vi byggde första huset. När Maja var i magen hade totalt förändrats. Sen byggde vi vårt andra hus och lika så alla andra. Husen kom allt tätare på varandra och tävlandet om snyggaste trädgården, dyraste bilen. Skitsnacket om

Grannar och bästa vänner blev allt mer uppenbart. Så glad att vi beslutade oss för att flytta, testa på lgh liv igen. Trivdes, gjorde roliga projekt, ja tjänade också pengar på dem genom åren. Hittade dröm lgh och vi älskade den. Maja hade även vänner i huset 3st så det var absolut inget instängt därav trivdes vi extra mycket då vi såg henne njuta. Men något fattades och det känns nu.


Vi åkte och såg på några hus. Men inget fastnade djupt i hjärtat. Nej, inte förän vi körde upp på uppfarten till våran Villa.

Jag fick veta om att huset skulle komma ut via en följare. Ringde upp husägaren och vi fick komma på visnig. Hur gulligt?


Redan där och då kändes det så rätt för alla tre. Vi gick runt med ett pirr i magen. Mins exakt vart vi stod när jag lade fram ett bud på plats. Räckte att vi såg på varandra och på Maja för att veta att vi kör. Detta ska vi bara ha! Våran mäklare var redan förbered på att vi skulle sälja och lgh är alltid foto klar. Haha så jag bokade fotografering av den direkt för att snabba på processen då våran lgh var kanske svårare att sälja med tanken på att köpgruppen inte var lika stor. Jag fick utstå kommentarer om att jag utnyttjade mitt namn på sociala medier för att safta på priset. Herre gud folk alltså?! Vi köpte den dyrt och lade på extremt lite när vi la ut den till försäljning. Snacket gick om att vi aldrig skulle få dessa pengar, vi skulle gå back och dessa svåra tider. Men ack så fel dessa hade. Försäljningen gick över förväntan och då handlar det om att rätt köpare såg den. Älskade den från första ögonblick och ville ha dem precis som när vi såg den. Man behöver känna den på riktigt för att förstå värdet av känslan i bostaden. Ah, en bit av mitt hjärta finns ändå kvar i den. Men nu!

Herre gud.... Detta är vårt hem. Jag vågar nog säga tills vi blir 100år. Här är vårt palats som kommer bli hela 380kvm när vi är klara med vinden också.
3/10-18 satt jag där med nycklarna i handen och hantverkarna kom dagen efter för att riva. För vi ville inte ha det på samma sett. Huset skulle bli så som vi ville ha det. Och resan började. Den var både kul Och påfrestande. Jag tackar dom högre makterna att vi är dom vi är. Att vi klarade denna renovering utan att bryta samman. Vi höll oss extremt lugna och tillfreds trots kaoset i huset. Byggarbetare som klav in 07.00 och gick hem 16.00. Vi bodde på nedervåningen medans dom renoverade ett plan. Sedan var det dags att komma ner. Vi krympte ihop oss och körde på. Under tiden fick vi äntligen våra valpar som fyllde i sista pusselbiten men jäklar vad jobbigt det var veckorna i början när allt skedde samtidigt. Och under tiden kröp svek och bädregeri fram! Jo, jag tror på karma och att människor som lurar andra aldrig kan må bra själva. Aldrig kommer ha ett fridfullt liv Och vad är det för liv då?! Och jag är så tacksam för att jag blev varnad i tid och att det inte blev värre än vad det redan var. Tur är att jag har min kung, min räddare och klokaste människan i världen. Min stöttepelare när det blåser och bästa vän i hela världen. Han som får mig lugn och trygg!
Magisk höst i huset.
Denna tomt❤️
Tack till ett lärorikt år. Ett år av både lycka & svek. Ett år som gjorde mig både stark och svag. Som lärde mig vad lycka var på riktigt. Som fått mig att öppna ögonen ännu mer. Jag ser framemot vårt nya liv i huset, med min älskade familj. Ett spännande år med våra företag, nya roliga uppdrag och att få växa och bli en ännu bättre människa 2019! För vet ni vad jag tror. Jag tror att vi varje år växer. Du kan välja om det är till något bättre.


Önskar er ett gott slut Och allt gott i de nya året. Låt det bli ditt år. ❤️

Love by Jana
  • Nära Unnamed Road, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Det är verkligen tydligt att många har tagit jullov. Härligt tycker jag och helt rätt.

Vilket ljus det var i vårt hem idag. Wow!!

Jag och syster var iväg en sväng idag och handlade födelsedags presenter. Så mycket folk. Jag giller verkligen inte stora folk samlingar. Får smått panik av det.

Drog av sängkläder och medans vi var borta har världens bästa mamma städat huset.

Nu har jag suttit och letat möbler. Vi måste ha en gigantisk soffa i vardagsrummet. Så jag tror det får bli modulsoffa. Ska också flytta matsalsbordet och göra om helt. Tur att vi har känt och bott in oss nu under julen och vet ungefär vad vi vill ha.
Ser ni ljuset i vårt sovrum? Magiskt!!

Kulören heter B 536 grotta, från Beckers. Älskar den!! Och igen, tänk på att välja snickeri färg till snickerier.

Kram J

Love by Jana
  • Nära Unnamed Road, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Hej raringar!

Jag har verkligen tagit ledigt från mobilen. Fångar snabba ögonblick men denna tid har jag tagit för att umgås med familj så mycket jag bara kan. Njuter till max. Så fantastiskt att bara mysa och njuta av vårt hem.

Jag tänkte att jag skall börja lägga ut lite kulörer och bilder från varje rum.

Här kommer köket.

Vi valde att behålla det som det är. Efter nyår byter vi ut vitvaror, diskho, baddare och bänkskivor.

Köket har slipats och målats om med
B 536 Grotta även dörr och dörr karm i samma. Tänk på att säga till om vad du skall måla så du får rätt. Väggarna är målade i B 575 Klipphäll.

Elementskydd har vi överallt, våran snickare har byggt dem till oss. De känns riktigt rejäla och mått anpassade till alla rum.

Älskar att man nyttjar hela takhöjden och bygger kök upp till tak.

Golvet är slipat och sopat.

Har inte bestämt mig om vi skall ta bort kaklet här också när vi ändå byter ut allt. Ska bli skönt att få det lite mer cleant här.

Och gammal köksdelen är kvar. Är så nöjd med alla beslut vi tog. Gjorde om utan att förstöra de gammal.

Sista bilderna tagna med mobilen. Ska ta tag i alla växter och beställa fina krukor till alla fönster. Det blir så mycket mer liv i huset då också.

Idag har vi svärfar och Siv på middag. Kima kommer förbi en sväng. Så nu ska jag hoppa i duschen så hörs vi igen när jag haffar lite tid. Kramar ❤️

Love by Jana
  • Nära Unnamed Road, Uppsala

Gillar

Kommentarer