Godmorgon kära läsare.

Hoppas ni har sovit gott. Redan torsdag, veckorna bara springer förbi, men jag är nog tacksam att det går fort då vi äntligen kan njuta i vårt hus. Just nu är det ett riktigt bygge.

Bygge är jag dock van med och jag älskar ju det. Kanske är det pga att jag trivs med företaget jag jobbar med. Tiden går så fort och snart är det ett helt år sedan jag började på Åke Sundvall företaget som fångat hela mitt hjärta. Jag har nog aldrig varit med om att trivas så bra på en arbetsplats. Gemenskapen och värmen hos Åke Sundvall är verkligen något utöver de vanliga. Att alla är som en enda stor familj. Alla lika mycket värda. De värderingar de har lever dom efter. Det syns på i byggen och visas i praktiken.

Nu har jag fått förstärkning i de arbetet jag gör för Åke Sundvall. Digital marknadsföring samt inredare, Tre helt fantastiska killar som jag ser framemot att lära känna och jobba med. Jag ser verkligen framemot framtiden på Åke Sundvall och att visa er de jobb vi gör och skapar tillsammans. Att skapa stadens mest omtyckta områden, där människor och verksamheter utvecklas och mår bra. Åke Sundvall tänker på alla. Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung. Alla ska trivas och må bra i sina hem.

Ha nu en fantastisk torsdag och ta hand om varandra❤️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

ÄNTLIGEN!!

Hej mina kära. Oj vad vi har jobbat och fortfarande jobbar på detta super roliga projekt. Kima har ju varit helt fantastisk. Ser ni filmen?? Och faktiskt hjälpt Kima även till med målningen. Såg ni mina trasiga strumpor? Ja, Kima får allt på film.


Hur som helst lite tips och inköpsställen. Som ni såg var rummet lite tråkigt och övergivet. Jo, men ett sovrum skall vara mysigt, varmt och inbjudande. Vi valde att måla om med Beckers Bergsklippa 531 Mood. Rummet upplevs betydligt varmare tycker jag. Att sätta in heltäckningsmattor och höja gardinstången kan förändra vilket rum som hels. Familjen gillade verkligen inte sina parkettgolv och nu fick de in även en snygga matta samt värme på köpet.

Mattan är från Kjellbergs och heter Chanel Beige 305

Både färg samt matta är från Upsala Färg, där ni får helt fantastisk hjälp med precis allt. Det kan jag lova er. Tack för fantastisk service. På Upsala Färg hittar ni allt ifrån färg & Tapet till dörrhandtag, knoppar, golv, mattor mmHär ser ni en före bild.

Dessa fantastiskt fina lampor. Älskar hur fint de smälte in här. Kommer från Watt&Veke Lampfoten är en nyhet som släpps i Januari här och lampskärmen hittar ni här våga ta in större lampor när sängen även tar plats i rummet. Säng borden köpte vi på Mio super bra pris på dem också. Jag brukar säga att det viktiga inte är vad det kostar om det är design eller inte utan att det passar din plånbok, ditt tycke och smak och att magen trivs bra när du kliver in i ditt hem. Det skall vara harmoniskt och hållbart.
Jag är helt kär i denna säng. Så otroligt snygg. Dessa finns i 9 olika färger i sammet och alla olika storlekar från 120-180

Just nu är det fantastiska priser klick för att komma till Homeroom

Jag tycker detta blev så otroligt fin med mattan. Man kan säga att de gifta sig med varandra .

Dessa enkla och super snygga gardinerna kommer från eightmood och finns i flera färger. Häng från tak för en upplevelse av högre takhöjd. Denna fina tavla är kommer från Printler där ni kan välje kost från tusen tals fotografer. Det finns något för alla.

Även fönster lampan är från watt&veke och till skärmen

Hoppas att ni kommer gilla denna film och vill se mer av när jag och Kima gör om.

Många kramar till er fantastiska läsare.

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Godmorgon mina stjärnor

Ni är verkligen helt fantastiska. Så mycket kärlek man får av er. Synd bara att min kraft just nu går till att ta mig igenom svek.

Jag är en känslomänniska. En som ofta ska hjälpa andra, ger alltid 110% av hela mig. Jag tror på människor, på att de är goda och har goda avsikter i en relation med mig. Även fast jag blivit sviken tidigare, har jag aldrig låtit känslorna styra till att jag misstänker andra. Jag vill alltid tro det bästa innan de motsatta visar sig. Det jag har lärt mig efter denna livs läxa är tyvärr att så funkar inte livet. Tråkigt, men sant.

Sen så vet jag att allt alltid löser sig till slut och att godhet är något väldigt fint att ha i sig. Att ju mer man ger desto mer får man. Och så får jag nu tänka att det blir. Jag kommer aldrig sluta vara den jag är. Det är också därför livet oftast ger mig mer gott än ont.

Men jag vill minnas att så är livet för oss alla. Det går upp och ner. Gäller att finna styrka och ta sig igenom svåra stunder. Att ha fina genuina människor omkring sig.

Att vara tacksam!

Igår hade vi middag med systrar och deras respektive. Kima var förbi en sväng och vi tittade igenom våran första film. Så jäkla snygg och bra. Hon är Proffs min kära vän och agent.

Jag fick gråta av mig en sväng för familjen sen så kunde jag andas lite lättare igen. Det är som sagt en rikedom att ha de människor man har i sitt liv. Att få och kunna ge.

Stor kram och kom ihåg att det är i motgång som vi ska hitta den rätta vägen. Aldrig ge upp, det gör inte jag. Jag är snäll tills man trampar på mig.

❤️

Love by Jana
  • Nära Uppsala NNV

Gillar

Kommentarer