Sitter uppe i vårt kök, nästan ända rummet förutom vårt tillfälliga sovrum, liten toalett och en dusch som är användbart idag.

Trots detta är det så otroligt härligt att komma hem. Kan du inte låta bli att tänka hur vi kommer trivas snart när vi har vårt hem.

Jag har fått frågor om hur det går för oss nu i renoveringen. Det tär ofta på förhållandet?

Vi har byggt, renoverat förr. Jag tror att ett förhållande alltid testas. Att du måste hålla det vid liv oavsett vad du gör i livet.

Ni vet att jag är otroligt ärlig och öppen, delar med mig av nästan allt till er. Jag är ingen relations expert men jag anser mig själv veta hur vi har det. Vad som passar oss och vad som får våran kärlek att hålla år ut Och år in. För det pirrar än när jag tittar på honom. Vi har en otroligt stor respekt för varandra. Vi delar upp sysslorna i hem och jobb på ett sett som får båda att må bra.

I en renovering är det mycket som står på spel och här gäller definitivt att man är vaken. Detta är den största renoveringen vi har gjort med tanken stl på huset. Men också den roligaste.

Vi diskuterade häromdagen just om detta med förhållandet. Vi tänker på det folk just har sagt. Det tär? Nej, för oss är det precis tvärtom. Det för oss ännu närmare.

Vi skapar ett hem tillsammans.

Här är något annorlunda, det är känslor som sveper genom kroppen vi tidigare inte upplevt på samma sätt. När vi kör upp på våran uppfart är det som jobb Och allt annat är så långt bort. Vi är bara här Och nu. Det är ett lugn vi behöver i våra liv. Något vi har längtat efter som vi inte riktigt förstått förrän nu när vi är här.

Det är väl klart att vi längtar tills allt är klart. Vi vill inte leva i en byggarbetsplats. Men vi vet att det finns ett mål och vi siktar dit. I ett förhållande utan att vara expert är respekt nr. 1

Det är bådas ansvar att det ska funka. Beröring, kärlek skratt och att dela allt med varandra är så viktigt. Min F är min bästa vän. Jag delar allt med honom. Älskar att sitta flera timmar och bara prata. Jag Och han. Sen gör Maja oss sällskap. Alltså för mig finna inget bättre än att dela tankar, idéer. Komma på nya mål och nå dem tillsammans. Vi är ett team. Vi involvera Maja. Vi vill att hon ska lära sig att man måste sätta upp sina mål för att lyckas i livet. Att det ska vara spännande på resan. Att ha något Och se framemot och inte bara längta till fredag. Alla dagar ska vara en njutning av livet, för varje dag är viktig och dyrbar.

Så i detta fall. Jag/vi håller inte vårt förhållande på is bara för att vi renoverar stort hus. Tvärt om! Det är ännu viktigare nu att kramas, skratta se framåt.

Hoppas ni känner er nöjda med mitt svar Och inte ser en renovering som hot mot ert förhållande.

Kram

Love by Jana
  • Nära Uppsala NNV

Gillar

Kommentarer

Morgon godingar❤️

Först ett stort tack för alla gratulationer.
Helt fantastiska är ni, så otroligt många fina följare jag har. Det gör mig riktigt stolt att just ni följer mig.
Jag satta mig i bilen tidigt för att plocka upp mina systrar och åka tidigt till Gbg och Mouche. Där var alla godingar utom en som vi saknade väldigt mycket❤️

Världens finaste tjejer som hade ordnat med bubbel och mat❤️Så så fint, och det var många timmar prat om både jobb och livet. Älskart! Så tacksam och stolt över att få vara en del av Mouch. Ser så framemot våran resa tillsammans.

Sen var det dags att ta taxi till hotellet. Och som vanligt. Herre gud så underbara dessa människor är. Jag känner mig verkligen som en prinsessa när jag kommer hit.
Här bor jag alltid när jag hälsar på i Göteborg!

Känner mig hemma❤️

Nu lockar syster håret. Vi ska äta frukost, fota och sedan tillbaka till Mouche Apartmant där en fotograf är idag. Så mer foto och sedan hem till mina älsklingar som inte heller hade det så tokigt igår.

Önskar er en fin dag Och sänder en massa kramar

Love by Jana
  • Nära Drottninggatan , Göteborg

Gillar

Kommentarer

Inlägg i Samarbte med Cubus!

Tröja här Byxa här

Jag älskar hösten, speciellt i år. Vi har verkligen haft ett helt magiskt väder. Visst är det också roligt när vi kan klä oss snyggt? Jag gillar att ha kläder som man också kan klä ner. Som glitter byxorna tillsammans med en enkle svart tröja och du bär upp det både till vardags men också festligt. Varför inte vara lite mer fest varje dag?

Kjol här tröja här

Låt det glittra. Jag blev tokkär i denna kjol, svart blir aldrig fel och även här klär jag ner den glittriga kjolen med en mjuk och härlig tröja det kan aldrig bli för mycket av de sköna i garderoben. Jag är väldigt noga med att ha några härliga mjuka plagg också.

Kjol här topp här

Hej till dennaLäder imitation

och perfekta toppen alla dagar i veckan. Klä dig snyggt till jobb och redo för AW utan att tänka på ombyten.


Yes I Love this Cubus❤️

Handla dina favoritplagg på Cubus och få hela 15% i rabatt med koden Party2018 gäller v.43-45

Happy shopping.


Love by Jana

Gillar

Kommentarer