Goddag vännen!

Jag var så extremt trött igår. När jag kom hem efter föredrag och jobb på UKK så bäddade jag ner mig och somnade några timmar. Maja var hos kompis & min kära förberedde middagen, kollade film. Älskar att bara höra, ha nära. Väldigt ovanligt för mig att somna så men jag lyssnade på kroppen och tog det extremt lugnt. La mig sedan tidigt igen Och vaknade 08. Inte ens det är så vanligt.

Efter frukost myste vi ner oss alla tre. Kollade om det kommit nya valpar Och mailade en ny som vi har hittat. Inte lätt med dessa hundraser tydligen som vi vill ha. Alltså Labradoodle & Cockerpoo. Men nu är vi iaf på tre seriösa uppfödare så vi håller tummar för valp till årsskiftet❤️

Sen blev det städning. Jag håller på torkar i alla lådor. Stryker vår tvätt, packar lite lätt. Onsdag morgon lämnar vi ju över lgh till Svärfar igen Och börjad vårt nya spännande liv. Med hus och tomt. Ah, pirrar i hela kroppen när jag skriver det. Vi trodde aldrig vi skulle sakna hus igen. Men nu är vi där, och det har aldrig känts mer rätt. Inte ens när vi byggde varje vrå efter våra önskemål. Men det är skillnad att komma till uppvuxet och privat.

Redan på onsdag kommer ett larm team som skall bygga på vårt larmsystem, då känner vi oss helt trygga. Vill ha det senaste och bästa när det kommer till säkerheten!

Övervåning börjar rivas och vi ställer in oss på nedervåningen för att sedan flytta upp och de ner.

Jag behöver iväg till Ikea skulle jag tro och köpa massa klädhängare då det kommer ta lite tid och bygga vårt dressingroom. Förvaring i hallen kommer ju i samband med renovering på nedreplan. Skall även sätta lite bra förvaring i källaren. Tänker alla skitiga ridkläder, regn och vinter grejer. Man har ju en hel del att förvara med andra ord. Men att ha massa hängare så länge för skjortor och allt annat som skall hänga kan man ju även ha användning för senare.

Får åka iväg och handla lite bestick, tallrikar och glas oxå. Ja men ni vet vi har ingenting. Har beställt en hel del till köket som kommer med en stor leverans men vi måste klara oss till dess.

Vi kommer bygga in kaffemaskin när köket byggs om men bara en sån simpel sak. Hitta en snygg kaffe maskin som även skall kunna stå kvar i köket sen, men den behöver inte kosta multum. Vi hade Jura innan, känns lite väl att köpa den Och samtidigt bygga in. Tror jag har hittat en bra Och prisvärd leverantör av kaffe maskiner och älsklingen verkar godkänna så vi tar nog och klickar hem den.

Nu blir det lite mer packning och strykning här hemma. Sen blir det ut i fina höst vädret på en lång PW.

Kram Och hoppas ni njuter av söndag.

Måste nog ta och äta brunch här snart igen. Bästa stället i Uppsala. Självklart Villa Anna❤️

Love by Jana
  • Nära Unnamed Road, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Alltså älskar dig till himlen & tillbaka❤️

Ja han är lång och jag är kort. Men oj vad hade jag gjort utan denna människa i mitt liv?

Idag hade jag föredrag på UKK och några hann kom lyssna. Säga hej. Blir så glad av fina ord❤️

Så mycket kärlek på dagens mässa ordnad av Crossmedia Events Riktigt lyckat, bra jobbat!

Sen träffade jag upp coolaste gänget mitt från Åke Sundvall kan inte vara stoltare än att få vara en del i företaget som gör så mycket bra. Inte bara fantastiska bostäder utan även så fina och omtänksamma investeringar i det som betyder allt för oss. Våra älskade barn. Varje spik som idag spikats skänkte Åke Sundvall 20kr till Barncancer fonden. Stolt❤️

Kima jobbade hårt för att varje spik skulle sättas. Du tokiga, galna människa vad vi alla älskar dig❤️

Älsklingen bjuder på trerätters ikväll. Mums. Ska vila en sväng nu. Har den hemska veckan och fruktansvärt magont. Maja har hängt med kompis hela dagen.

Kram Och ha en magisk kväll❤️

Love by Jana
  • Nära Unnamed Road, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Morgon härliga lördag!

Idag har jag ledigt och dragit mig i sängen lite längre än vanligt. Gillar som ni vet kliva upp tidigt. Men i natt sov jag riktigt illa. Min hjärna jobbar för fullt. Behöver bara komma på plats i huset sen tar vi det därifrån. Ett ordnat kaos blir det då;)

Idag är det UKK på schemat. Så himla många som har skrivit att de kommer. Blir himla glad. Kom fram och säg hej.

Igår tog vi tidig helg. F jobbade på fm och jag var hos Frissan så himla nöjd. Bara en nyansering och att föna till håret gör så himla mycket. Maja var ledig, blev tacos fredag till ära och idol. Jag gjorde en fruktsallad till efterrätt. Mellan pauserna som är orimligt många på idol lyssnade vi på egen musik och gjorde listor till huset.

Vi har nästan samma musiksmak;) Maja är sin far upp i dagen. De är ganska lika i allt och jag älskar dem så det gör ont❤️

Tycker ändå att tiden här har gått fort och jag har kunnat fokusera på all planering. Men all denna väntan när man helst vill öppna upp ögonen och bara vara framme vid målet. Jag undrar hur det kommer bli när vi väl har börjat. Jag har redan bytt lite färg på väggar, Johanna och jag gick igenom allt i onsdags och även Johanna kom med himla bra idéer så det blev lite ändringar när vi satt och bollade. 

Om två veckor är det rätt många möten i huset med olika leverantörer för att hitta dom bästa lösningarna för Mouche-Villan. Köket kommer än så länge stå orört och jag är himla glad för det. Älskar våra mysiga frukostar samt att jag tycker det är viktigt med en plats man kan gå undan från resten av röran. 

Bara att hålla ut nu;) Nu ska det fixas frukost här hemma.

Hörs sen❤️


Love by Jana

Gillar

Kommentarer