Första dagen på väldigt länge som vi kan andas på riktigt. Först att husköpet som drog ut på tiden då mäklaren var bortrest och jag höll på bli galen. Tänk om någon mer fick reda på att de såldes och vi tappade vårt dröm hus.

På riktigt så kommer huset bli en saga. Det är många inblandade och allt ska klaffa med hantverkare, plattsättare, rörmokare, elektriker, målare m.fl.

Längtar så mycket efter att påbörja projektet av
Mouche-Villan och tänk er bara när det ska inredas. Ah, får sånt pirr i magen av detta hus redan. Så mycket spännande som kommer ske här sedan.

Idag lämnade vi över våra nycklar. Vi blev av med lgh. Det blev på riktigt och känns otroligt bra. Eftersom vi älskade lgh så känns det helt rätt i hjärtat vem som tog över den. Och efter skrivningen var jag dessutom tillbaka i lgh (våran gammal pärla) och diskuterade inrednings uppdrag. Lite annorlunda men eftersom hjärtat slår för den är jag bara lycklig över att ta mig Ann och gör om det som önskas. Så jag är kvar i pärlan ett tag;)

Hur snygg var inge denna säng från Carpe Diem
Sjukt sugen på den!

Denna fick bli till kund.

Nu fortsätter lite mys innan hela familjen däckar. En intensiv vecka där allt äntligen har landat. Skönt, lycka!! ❤️

Sen ett stort tack, vilka fina kommentarer ni är guld värda🌟

Love by Jana
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

Godmorgon kära vänner.

En hel paus igår från bloggen. Även fast man gärna hade velat räcka till så funkar inte alla dagar.

Igår kväll flyttade vi iaf ut. Jag har gjort det mesta med städningen också. Hade delat upp det på flera dagar så egentligen var det grov-görat kvar.

Fick hjälp med fönster. Kyl/frys & ugn/micro vilket var skönt.

Flytt firman kom rätt sent. Flyttade över vår säng (som får ta plats i gästrummet) så även sängar behöver jag ta tag i. Långa leveranser.

Kläder och andra prylar som tillhör oss då våran köpare köpte resten. Och helt ärligt. Hur skönt är inte det? Att köpa ett helt inrett & färdigt hem?
Jag menar, nu slipper han tänka på att handla inredning och allt vad som hör till ett hem. Det finns där. Jag ordnade också med tillfällig säng. Sängkläder och kuddar täcken. Idag vrider han om nyckeln och bor där. Jag är övertygad om lika glad och lycklig i den bostaden som vi har varit. Älskar ju våran pärla men nu är det dags för nytt.

Har fått goa kommentarer men också märkliga. Folk har även lagt sig i priset på bostaden. Att jag skulle utnyttja mitt namn för att värdera den? På riktigt? Tro ni att jag värderade våran bostad?
Men även OM jag hade gjort det?? Vill inte alla tjäna pengar på det dom säljer, speciellt en bostadsaffärer som är den största man gör! En som skrev. Vad synd att ni har övervärderat lgh tråkigt att det inte kommer gå! När man är med i att precis köpt nytt boende. Stressad över bostadsmarknaden som den är. (Trög) Så är de sista man behöver dessa kommentarer.

Men igen, ännu mer övertygad om att karma finns. De goda segrar alltid. Och det gick, det gick otroligt bra dessutom annars hade vi inte flyttat på en vecka som ni förstår. Och nu får vi bo själva i svärfars lgh vilket är lyx att få låna på så kort varsel.

Hur vi kan sälja allt? Stakars oss. Svar på den:
Det är absolut inte synd om oss. Det är saker och detta är livet. De saker som betyder massor för oss har vi inte sålt och jag tror inte han vill ha gammalt porslin från Fredriks farmor mm. Så är det ngt som betyder så är det dessa saker. Ärvda ting. Att få inreda ett hem helt från grunden. Skapa nya drömmar och sätta liv i något nytt det betyder mer än en matta eller en soffa. Nej, vi är inte ledsna över våra saker.

När jag fick frågan efter att vi sålde lgh om vi kan tänka oss sälja inredningen också så var det mer en lättnad än en börda. För hur hade vi annars behövt lösa allt? Med magasineringen?? Nu fick vi ställa in våra grejer i förrådet till huset. Smidigt och enkelt. Nöjda och lyckliga att vi fixat allt på en vecka. Nu blir det en hel del jobb en månad och planering inför renovering så denna kommer snabbt vara över och jag kan i lugn och ro bara fokusera på det och mitt jobb. Skönt att det är över nu. Livet kan börja på riktigt.

Stor kram på er och njut av fredagen det ska vi. Lämnar över nycklar idag sen blir det en hel del Mail att hinna ikapp.

Love by Jana
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

Om jag är trött?!

Hej stjärnor🌟Jag ser iaf stjärnor överallt just nu. Vet ej om de är tröttheten eller om det är adrenalinet som pumpar. Både och kanske?!

Vilken galen dag. Ett planerings möte med Åke Sundvall sen har det gått i ett här hemma. Min älsklingar var på ridning och köpte med sig sen mat hem. Jag har packat som en galning och rensar, gett bort och slängt skit. Fasiken vad man samlar på sig. Hur är det möjligt. Jag som verkligen är duktig på att rensa.

Hur som helst så är det jäkla skönt när det rensas. Nu är det ju nytt kapitel, när vi ändå inte äger speciellt mycket prylar nu förutom de värdefulla ärvda sakerna och gåvor så var det rätt skönt att slänga/ge bort sånt vi ändå inte använder.

Eftersom allt gick så fort fanns det inte många städfirmor att få tag på för våran mäklare. Så imorgon bitti kommer en som putsar fönster, tar ugn och micro. Kyl/frys. Resten har jag och syster städat. Fasiken vad vi kvinnor är grymma. När det väl gället är det bara att kavla upp ärmarna och köra. Jag är inte den som är rädd att få skit under naglarna. Har rensar avlopp och hela köret.

Nu ska jag packa ner våra kläder vi har med oss till mellan boendet 1månad sen blir det en skön kudde.

Hoppas att ni mår bäst❤️

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer