Ja precis som rubriken säger och som många frågat. Efter gårdagens inlägg!

Haha, vissa kommentarer. Ni känner mig så väl nu. Kul och läskigt på samma gång. Fast mest positivt tänker jag. Då känner ni mig ganska väl🏘säger ju ganska mkt!

Varför flytta från denna magiska bostad. Och när vi har sagt att vi har hittat hem? Och när vi har världens finaste utsikt. Maja vänner på gården? Vi city människor. Ja, iaf trodde vi väl det. Eller det är så!

Men så har vi en liten tjej som är lite mer hus än lgh. Som saknar hus. Som vill ha hund och kanin. Som vill flytta närmare klass kompisar.

Ja, så vi kommer inte flytta långt. Vi kommer flytta närmare skolan och vi kommer bo i hus.

När, och om vi har hittat något.

Nej, vi har inte hittat något som känns rätt. Som är vi och som är rätt område. Då det som sagt ska stämma överens med huset( gärna sekelskifte som vi kan renovera)
Ska ha relativt stor tomt som vi kan bygga pool på, växt hus till kärleken som älskar laga mat. Nära stan, kompisar och skola.

Ja men ni ser det är som sagt lite krav. Vi vill ha känslan vi hade när vi klev in i vår lgh. Vi lämnar den inte för något sämre. Det skall ta den tid det tar men efter mycket om och men så förstår vi vad Maja menar. Vi saknar också vårt hus men inte området vi bodde i.

Vi vill ha större, det är vissa utrymmen vi saknar och känner att vi vill ha. Och nu när hon är så stor och ändå känner att hon vill bo i hus igen så känns det fel att inte lyssna. Vi har en tjej. Som också älskar vår lgh och vill inte flytta pga något annat utan för att vi vill helt enkelt vill fylla i vissa pussel bitar.

Det känns skönt att beslutet är taget. Det känns rätt i magen för alla. Och det är skönt att inte vi behöver stressa fram ett hus utan vänta in de perfekta.

Så ja, vi ska flytta om vi pratar om månader eller år får helt enkelt tiden visa. Om jag ser framemot ett renoverings objekt?! Jaaaaaaa!

Förstår ni ett sekelskiftes hus. Jag har redan massa idéer!! De kan komma att förändras men alltid bra med tidiga idéer.

Jag uppdaterar. Vad sägs om att hänga med i sökandet på de perfekta objektet?

Pöss💋

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Hej bloggisar

La ut på min storie att det känns skit just nu!

Jo men det gör det verkligen, speciellt precis då i stunden när han talar om det.

Jag har gått sedan början på Maj och haft ont i baksida lår, ni som följer mig har inte missat att jag klagat lite. Jag gillar inte att klaga och inte heller så duktig på att söka upp hjälp så jag har kört på som vanligt och ibland ännu tuffare. Jag ska ju liksom springa marathon då går det inte att inte springa. Men nej, nu får inte jag springa på ca: 6 veckor.

Nu tänker vissa. Vad är 6v?? Det är ingenting det finns värre. Och vet du, precis så tänker jag ocskå nu när jag fått samla mig. En muskel behöver läka rätt nu och jag kan stärka upp mig ännu bättre inför löpningen så jag får ta det därifrån. Ja, det finns värre. Herre Gud! Men för en som mig som hämtar min kraft i att springa och som nu också satt marathon som mål kändes det inte roligt att höra. NEJ.... Du får inte ens test springa. Ah, test sprang igår och hade bra tid.

Men nya tag, jag ska springa och denna gång ska det bli ännu bättre.

Nu ska jag ta en kaffe. Bläddra i ny inredningstidning dricka massa vatten. Glöm inte vatten i denna hetta. Maja har 6st tjejer här hemma. De ska ut och äta. Hur mysigt? Vår stora tjej.Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Hur svårt tycker ni inte det är att hitta en snygg lösning under teven?

Man får helt enkelt lösa den själv!

Från Ikea köper ni Ivar 80X30 eller dem djupa jag har 80X50.

Jag oljade in våra med en mörkbrun olja.

En svart marmorskiva min är från Hilkeindesign kontakta dem för hjälp med val av skiva.

Sätt fast skåpen på väggen, det är både snyggt och praktiskt.

Njut dagen så hörs vi sen❤️

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer