Vilken respons det blev på inlägget om när jag skickade de första pinsamma sms. Men för att vinna måste man våga och så är jag i väldigt mycket.

Har fått så många frågor och jag tänker faktiskt att jag kommer dela med mig av en hel del från det att vi träffades.

Så han visste vem jag var. Av 600 anställda vem jag var. Herre gud. Ah ok så kanske han är lite lite intresserad av mig också.

Men han ville inte komma när jag skrev det. Jaha, dissad?!

Nejdå, då hade han feber och dubbelsidig lunginflammation men kom på Firmafesten. Höll ett tal jag missade och sedan drog hem medans jag intog dansgolvet. Han skulle iväg tidigt nästa dag till Malmö och det blev inte mkt till meddelanden mer än att jag skrev att han var Sexy, inte sexig utan Sexy.... Hahaha

Jag skämdes ihjäl att jag hade skrivit det. Kommer jag kunna åka till jobbet. Tänk om jag stöter på honom. Vem är han? Vem ska jag fråga? jag vill ju inte fråga för mycket då kommer dem misstänka att jag är intresserad. Så jag var tyst.

Jag valde att inte skicka något mer. Tänkte att vi glömmer detta så kanske han inte kommer ihåg vad jag skrev. Ser mig inte för jag är ju så liten ändå... Hahah

Så vad händer? Jag blir inkallad till kontoret. Chefen vill prata med mig. Och där sitter han också??? Va?! Vad gör han här?! Oh herre gud, hjärtat hoppar volter. Han är sååå snygg och han ler mot mig❤️......

Vi hörs vidare imorgon raringar😘

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Vilken fantastisk gårdsfest jag blev inbjuden till idag.
Så otroligt vackert hemma hos Doreen!!
Magisk magisk trädgård. Om jag ändå hade gröna fingrar;)

Maten, upplägget, dukningen. Wow!! Många frågade maten. Det är Doreens man som har lagat och fixat från grunden. Härligt med flera mat intresserade män.

Super mysigt att bli inbjuden till denna fantastiska kvinna🌸Tack för det snygging.

Nu blir det lördagsmys deluxe💕

Kramar till mina pärlor🌸

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Hej mina vänner!! Detta med Instagram är ju så frustrerande för alla nu. Inte minst för dem som faktiskt lägger ner en jäkla massa tid på att skapa content. Det tar längre tid än vad många kanske tror. Influensers har blivit ett godkänt yrke skapat av kvinnor. Idag det absolut bästa sättet att marknadsföra olika företag & produkter på.

Det är betydligt mer effektivare än att köpa en tidningsannons som många av oss bara bläddrar förbi.

Men det kräver enormt mycket tid. Och jag tycker eftersom det är ett jobb ska det också få ta den tid det tar och bli bra innehåll.

Det är dock inte alla som lägger ner den tiden. Detta är bara min egna åsikt men för mig är det en självklar sak att svara sina följare. Att engagera sig i dem och att ge alla bästa möjliga svar på frågor.

Sen tycker jag att ”tar” man andras bilder där det ligger mycket jobb bakom är det faktiskt inte ok att låta sina följare tro att det är din bild. Det går faktiskt inte ens lagligt att göra så. Jag älskar inspirations konton där det tydligt märks ut vem bilden tillhör och man på så sätt även kan hitta nya att följa.. Jag har själv varit med om att mina bilder har tagits utan att märka ut dem och det kommer ju fram. Så se till att ge cred åt dem som har jobbat för sin content. Bara se till att vara schysta mot dem som förberett jobbet för dig;)

Men så har vi detta med följare,likes. På riktigt. Sluta stirra er blinda på siffran där uppe. Fokusera på att skapa intressant innehåll.

Tyvärr ser jag folk jag har följt ett bra tag ibland öka drastiskt. Att göra det enstaka gång, eller vid en speciell delning inget konstigt alls. Det har vi alla gjort! Men att öka med 2K-5K i veckan varje vecka är det normalt tror ni? Trots få inlägg. Nej!!

Ibland har vi dem som växer från 5K till 100k över en natt inte heller något som lirar. Det är svårt. Svårt för alla. Alla tappar, vissa växer. Och jag växer men jag tappar oxå. Massor. Jag har inte hunnit vara aktiv hos andra och det drabbar än själv.

Men jag vill oxå säga till er som köper likes. Samma sak här. Varför?? Känns det mycket bättre att ha flera falska klick? Ah,,blir så otroligt besviken på vissa, verkligen ser detta så uppenbart. Haha oavsett bild, tid eller content ligger hen alltid på samma antal klick. Under sommaren är folk dessutom mindre aktiva på sina sociala medier. Är det fint väder hänger man inte på mobilen. Allt har med tid och innehåll att göra.

Här tror jag enbart att det handlar om okunskap. Att vissa tror att siffrorna spelar någon roll. Ja, det är klart dom gör. Och det krävs mkt tid och energi och se fusket men man ser den om man är i branschen. Jag tycker det är viktigt att företagen öppnar ögonen. Kollar ordentligt vilka man väljer att samarbeta med.

Allt går att köpa idag tyvärr. Men jag tänker om man vill ha äkta kärlek och människor, klick eller bara en siffra.

Alla som kämpar med sina konton idag. Vi gör det tillsammans. Vi hjälps åt, delar och tipsar. Det blir en mer långsiktighet. Precis som när man bygger vilket företag som helst. Det tar tid. Låt det ta tid. Ta inte den korta lätta vägen för den blir inte alltid långsiktig tyvärr.

Puss mina hjärtan. Nu blir det lite ansiktsbehandling för mig innan jag åker iväg på gårdslunch❤️

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer