Inlägg i samarbete med Georg Jensen
Gokväll mina stjärnor✨
Vilken dag, inspelning hela dagen kommer ett längre inlägg om det imorgon när vi även kan ta lite bilder inne i lgh. Killarna har en del kvar att göra. Men så skönt, att göra alla dom tagningarna som görs innan själv slut inspelningen då jag bara ska piffa till med stylingen.
Sen hem byta om för att fotograferas för mitt samarbete med Georg Jensen. Oh som jag är stolt över detta samarbete precis lika mycket som alla mina samarbeten. Dom är noga utvalda.
Att det är kärlek inblandat gör inte saken värre. Som dessa fantastiska smycken som symboliserar kärleksband mellan mor & sina barn. Men även kärleksbandet mellan syskon partners & vänner.
Det är en väldigt fin och viktig symbol i världen. Att värna om de vackra band vi har. Låt oss sprida kärleken mina vänner❤️

Önskar er en trevlig och kärleksfull kväll❤️

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Morgon Sverige!
Är du lika morgon pigg som mig och på kvällarna går ögonen i kors vid senast 21 är jag halvvägs i sången. Orkar inte hålla ut;)
Igår besökte vi nya skolan som Maja med några kompisar från klassen byter till.
Så jädrans bra det kändes och Maja sa samma sak efter att de besökte skolan. Känns bra i föräldrar hjärtat då.
Rektorn var så jäkla cool kvinna, pondus I Love it!! All personal hade skinn på näsan kan man säga. Så ska det vara. Våra barn behöver utbildning och det är dom som i största del ger dem det. Med så klart föräldrarna som hjälp. Vi kan inte tro att det bara är skolans ansvar vi har ansvar som föräldrar. Är trött på att man skyller allt på skola och dåliga lärare!!

Idag börjar inspelningen igen. Ni mins kanske när jag gjorde om detta kök med Fibos vattentäta väggsystem. Nu är det dags igen. Ett badrum och ett kök har varit i renovering sedan måndags dags för mig att kliva in nu igen. Det är mycket förberedelser, grymma killar från Innerstans bygg är på plats och utför arbetet. Nu blir det film för mig igen.
Hörs senare☀️Stor kram njut sol åt mig också idag!

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Hej i sommar hettan☀️
Vad passar sig bättre än att klä dig som solen?

Byxor och tröja hittar ni på @truemesweden dom har alltså ingen hemsida utan man får skicka efter där.

Fortsätt njuta sol om ni kan. Ska själv dra av mig detta nu och sola innan det är dags för ett möte i nya skolan. Liten blir ju stor och byter skola nu.
Usch det var nyss dagis.
Kram☀️

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer