Hej mina pärlor!

Ni är ju verkligen det på riktigt så himla underbara hela bunten.

A iaf ni som vill hänga kvar så klart...

Alltså på riktigt?? Hur är det möjligt att varje gg man åker på semester så slutar vissa att följa än? Jag får inte ihop det iaf?

Sen vet jag ju att det är extremt svårt för alla nu. Alla tappar och kämpar med den nya algoritmen inte så mkt att göra åt det än att gilla läget och vara aktiv om man kan.

Så om ni vill behålla följare och ska utomlands lägg för tusan inte upp ngt!!! Hahaha

Nu ska jag kleta in mig i kräm innan vi ska på middag här❤️

Puss på er

Love by Jana
  • Nära Jamaica

Gillar

Kommentarer

Hej darlings

Ni är för tusan bäst alltså. Vilket engangemang från er. Slängde ut en fråga på insta och har fått så många bra tips av er. Att ni tar er tid och skriva är verkligen så uppskattat ska ni veta❤️

Som jag skrev. Vi vill hyra hus i Italien i sommar vi funderar på 3v. Så mysigt att ha ett hus och bo i då. Man kan laga mat själv om man önskar och gå ut och äta när man känner för det.

Vi vill så klart ha pool för det kan bli fler barn men framförallt har vi våran älskling. Gärna inte jätte långt till havet, men lite avstånd gör inte så mycket heller.

Vi vill känna in Italien också då vi ännu inte beslutat oss för eget hus i Spanien. Vi backade till slut allt var inte klockrent som vi trodde från början. Det måste kännas 110% rätt det är trots allt ett hem till man köper. Och vi båda är väldigt kräsna. Området är så himla viktigt för oss sen att huset ska vara rätt är en annan sak. Men vill inte hamna i ett bygge som aldrig blir färdigt. Utan hellre en by som redan är uppbyggd!

Vi har rest runt otroligt mycket under våra år tillsammans, där vi ännu inte varit tillsammans är Italien. Dessutom ligger det inte allt för långt ifrån Kroatien.
Jag har beslutat mig att vi gör nytt försök dit, sist var det otroligt jobbigt med minnen från barndomen men man får lära sig övervinna det som är jobbigt och istället försöka se det som ett sätt att bearbeta just de jobbiga. Och Maja var så liten när vi reste till Kroatien så snart dags igen💙

Nej nu ska jag vara social med kärleken min.

Bilderna är tagna av @Italy på Instagram!

Kram på er sötnötar

Love by Jana
  • Nära Jamaica

Gillar

Kommentarer

I samarbete med Kilandsmattor

Hej snyggingar.

Har fått många frågor om rabatt på mattorna och nu har jag en kos till er på hela sortimentet inne hos Kilandsmattor.se

Här:

Använd koden Interiorbyjana10 så har ni 10% på alla deras fantastiska mattor.

Kram

Love by Jana
  • Nära Jamaica

Gillar

Kommentarer