Hej kära läsare!!

Hoppas ni mår bra?

Jag har fått tillbaka min energi. Alltså oj vad taggad och laddad jag är igen.

Kände verkligen idag att energin är tillbaka. Jag är jag, så jäkla redo för allt. Kände mig trött, less och helt oinspirerad ett lite tag där när allt hände samtidigt. Ni vet när man får sin dipp period. Den som kommer från ingenstans och slår en hårt i ansiktet. Den vi alla upplever lite då och då och som kallas livet.

Men hej, allt är i perioder och så måste det få vara.

Hur så helst, jag känner mig oslagbar! Otroligt självsäker och stark.

Livet här kommer jag!

Kram på er och kom ihåg!

Du är stark, cool, smart, snygg, och kan bli precis vad du vill oavsett vart du befinner dig idag!! Skjut inte upp på livet njut och gör det idag.

Love J
❤️

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Lite småsuddig bild men så såg vårt hus ut.

Medan Maja & Fredrik gör läxan passar jag på att skriva till er. Vi åt hemma gjord pizza idag. Poppade musik & har riktig helg feeling här hemma. Underbart. Man skall inte vänta på helgen för att njuta av livet. Varje dag är en gåva! 2018 har vi sagt att vi verkligen skall göra lite extra roligt i vardagarna också. Vi är nog rätt bra på det men man kan alltid bli bättre.

Så till Instagram. Vad händer och vem drabbas? 

Jag har funderat en del själv om vad som händer med IG, det blir allt svårare och mer jobb skall läggas ner. Fy alltså hur länge skall dom hålla på ändra och uppdatera. Till vems fördel blir det??

Redan 2016 ändrades kronologisk ordning och det började istället styras av en algoritm. Alltså bilden Instagrams system tror du gillar mest kommer högst upp i ditt flödet. Så om du aldrig gillar ett konto tex, då dyker det sällan upp hos dig.

Och nu i januari gjorde Instagram ännu en ny uppdatering. 

Många som har undrat varför följare går ner och vad som händer. 

Instagram har gjort om algoritmen igen! 

Det är bara 10% av dina följare som verkligen kommer se när ditt inlägg går live. Så vissa kommer verkligen behöva gå in i din profil. 

Se till att svara på kommentarer och gör det snabbt. Inom 1h! Yes, om du inte svarar inom en timme kommer du snart inte synas hos de som kommenterar på dina bilder. Personligen tycker jag detta är en väldigt bra punkt dock kan jag känna att tiden är helt fel. För fy vad jag tycker det är fult när människor inte svarar på kommentarer. 

Normalt tyckte man att kommenterar där det kanske stod.... Snyggt/  I love this post/ någon emoji var angegemang men inte nu längre. Kommentaren måste vara längre än tre ord så det räcker inte längre att skicka emoji eller vara få ordig. Detta för att få bort dem som köper fejk kommenterar! 

Du måste alltså vara aktiv för att det skall räknas annars dyker inte den du följer upp i ditt flöde längre. 

Hashtaggen måste dras ner. Max 5st så inte Instagram tar det som spam! Samt att du måste lägga dem direkt i din text alltså inte som en ny kommentera det ses som spam. Samt att faktiskt vara relevanta till ditt inlägg!! Tänk på vad du taggar med alltså! 

Använd  stories. Viktigare än någonsin. Det är här du kan visa vem du är bakom kontot. 

Om du gör fel i ett inlägg du har lagt upp. Gå inte in och ändra i inlägget utan det bästa är att radera och lägga upp på nytt! Om du ändrar i inlägget ser Instagram det som ett stort fel och din post syns inte lika brett. 

Så nu undrar du säkert varför Instagram gör allt detta? 

Jo, Instagram vill ha bort ”tillväxten” hos vissa konton som vuxit på fel sätt. 

Detta är enbart för att få bort allt fejk på Instagram. De vill ha organiskt tillväxt inte fejk. 

Så visst kommer det bli tufft ett tag men se till att påminna alla att gå in och gilla/kommentera ibland för att du skall komma upp i deras flöde och inte försvinna helt, alltså bli avföljd. 

Hoppas ni blev lite klokare av detta. 

Trevlig kväll på er❤️

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Hej godingar!

Får mycket frågor om mer prisvärd inredning så jag tänker vi kör soffor idag!

Alla dessa ovan kommer från Jotex.se

här:

Några fler från Trendrum.se

Här:

Sen måste jag bara visa denna i rosa. Lite högre i priser än dessa ovan men hos hemdesigner.se hittar ni otroligt snygga soffor bl.a. denna rosa.

Här:

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer