Hej raringar! Jag får dagligen dessa erbjudanden och jag är inte ensam. Men jag gå inte på det!! Kände att ett inlägg var dags igen. Ser konton jag har följt ett tag som fallit för detta. Helt fel enligt mig. Det är så uppenbart vilka som boostar sina konton med köpta följare. Alla som kämpar med att få följare vet precis hur tufft det kan vara. Det går inte fort alltså. Oavsett vad du gör så ökar inte antalet följare på flera tusen över en natt. Nej precis, om du inte betalar för den tjänsten som inte är speciell dyr. Och har du mot antalet följare endast gjort väldigt få inlägg. Nej, sanningen är långt ifrån att de gått den rätta vägen. Det som i detta fall blir ledsamt är att vissa går på detta. Som har jätte fina och intressanta konton men inte i närheten av de antal följare dessa konton har i sin profil. Ännu värre är okunskapen hos vissa bolag och PR-byråer som missat detta. Tips gör en kampanj med en kod som de skall använda för att sälja din produkt. Om de har 150K lovar jag dig en kanon försäljning om inte.... Ja, då är det den där lilla roboten som döljer sig där bakom. Tänk bara såhär. Vi har många otroligt duktiga och kända profiler/bloggare/kändisar i vårt vackra land. DOM kan ha rimligt många följare ibland halv miljon men det pga deras kändisskap....Men om du också kollar antalet inlägg de har gjort är flera tusen. Så inte ens dom har få inlägg. Sen tar vi en helt vanlig person som i princip har samma bilder några hundra inlägg och helt plötligt 100-tusen tals följare. På riktigt?? Not that easy!! Gå inte på den niten. Dessa personer gör det bara väldigt ledsamt att se på och tro mig sånt kommer fram till slut. Blir mer och mer uppmärksammat och om du har tid kan du klicka på deras följare och se hur många det finns som verkar komma från Sverige samt hur många det är som inte har någon profil bild, 0 inlägg själva och följer detta gigantiska konto. Om du inte skriver på engelska hur kan det komma sig att majoriteten är utländska följare. Inte logiskt! Säger inte att en helt "vanlig" människa inte kan ha 100-tusentals följare men då krävs det många års slit och sånna konton finns oxå. Men det är inte dom vi pratar om utan dom som det går alldeles för fort för. Var uppmärksamma och försiktiga. Gå inte på dessa mail att köpa sig följare. Gå den rätta vägen. Och hur som helst vill du väl ändå ha äkta följare? Nej, det är allt från mig för denna gg och några tips... 1. Var alltid dig själv och gå den rätta vägen. 2. Du vill väl vara ärlig mot företag du kommer bli erbjuden att jobba med. Om inte upptäcker de ganska snabbt att du varit oärlig. 3. Var aktiv på ditt konto, personlig och ödmjuk. 4. Gör flera inlägg om dagen. Tex frukost/lunch/läggdags då är de flesta online. 5. Gilla och kommentera andras konton för att ditt namn skall synas överallt. 6. Kör SFS du delar ett konto och den delar dig. Kram och kom ihåg. Det är inte siffran som räknas längre för samarbeten det är att du är härlig och ärlig profil. Puss på er

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Hej Snyggingar.

Började min onsdag med ett härligt PT pass. Kallar det härligt såhär efteråt. Fy bubblan det var hårt. Älskar att det bara är personlig träning på Keep Training så otroligt proffsiga är dem. Jag tränar med Daniel och är nog mitt bästa beslut på länge. Lär mig så mycket jag inte gjorde förr.  Så taggad på fortsättningen.

Okey, igår la jag ut lite händelser och många frågade om min tröja. I know så jäkla snygg och super skön. Ni hittar här:

Även min favoritkjol finns här:Mitt halsband hittar ni här:

Älskar det, och bär ofta smycken. Känner mig naken utan... Hahaha kommer dessutom en fin tävling på smycke till er i nästa vecka. Denna vecka avslutas tävlingen på ljusstaken och imorgon börjar en ny tävling ni inte heller får missa. Alltså den är bara såååå bra....

Efter träningen var jag med Almi och kollade in lokal till föreläsningen som jag och Gunnar skall hålla i samarbete med Almi. Så himla mysigt precis vid slottet mer om datum och platsen berättar jag snart.

Nu blir det tända ljus, varm kopp te och öva på föreläsningar. Jag erbjuder skräddar sydda föreläsningar men kärnan är att " allt är möjligt och hur du når dit" Min resa och mina bästa tips. Så himla glad att jag får göra detta också.

Kram till er mina godingar.

 
Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Jag har nu använt samma hudvård ett tag och kände att det behövde bytas. Även huden blir van om du använder samma för länge. Jag vill se och uppleva skillnad. Vilken tur när jag ändå kände mig redo för förändring dyker detta samarbete upp med Esse Skincare & Mildh Beauty Press. Jag vill testa produkter ett tag innan jag lämnar en utvärdering på riktigt då det tar tid för huden att verkligen känna. Om jag inte mins fel från tiden jag jobbade med make up tar det 28 ddg för en ny cell att komma upp till ytan. Nu har det endast gått en vecka men jag tänker berätta vad jag känner farm tills nu.
Jag älskar utseendet på produkten, för mig är allt viktigt. Hur snygga är inte förpackningarna?? Super snygga och lyxiga enligt mig. Sedan att de inte är någon stark doft är också avgörande då jag är lätt irriterad i huden på vintern.  Esse's produkter är Ekologiskt certifierade och dom lägger stor vikt i att produkterna skall vara biologiskt nedbrutna. Bara det gör att jag älskar allt ännu mer. 

Konsistensen är helt fantastisk, produkterna återfuktar och ger mig lyster. Jag har fått bort mina torra partier bara på en vecka och huden känns fantastiskt len och mjuk. Det är som att dyka ner i den godaste glass burken du kan tänka dig. Alltså I LOVE IT...

Jag känner mig super snygg och full av lyster. Än så länge bara plus från min sida. Skall jag säga något negativt så är det att jag inte gillar burkar. Dock är det svårt att få ner detta i pump, så helt ok med en spade och gotta ner sig här.

Ni hittar produkterna här:Hoppas ni finner nya favoriter som jag! Puss på er och en trevlig kväll❤️<
Love by Jana

Gillar

Kommentarer