Hej sköna måndag! 

Hoppas ni har haft en skön helg. Hört att det har snöat hemma. Inte ok, inge än alltså! 

Vi var ute i vanlig ordning på en PW och sedam köpte med frukost hem. Idag är det klarblå himmel och väldigt varmt. Maja tog ett dopp sedan hänge med oss här uppe på takterrassen. Kloka lilla älsklig. Så härligt med pratstunder. 

En mys middag på stan igår. Idag ska vi träffa Lisa och prata hus och våra förväntningar. Det är en spännande resa vi är på.  Samtidigt som det är otroligt mysigt såhär med hus så börjar jag känna mig osäker. Ja, det går iaf lite fram och tillbaka. Fredrik är mer övertygad än mig nu. En spännande vecka med husvisningar och beslut. Hoppas det snart känns rätt i magen. Sen så till det här att folk missar mig i sina flöden. Jag visste ju om det när jag bytte namn och det var nödvändigt för allt som händer just nu. Jag är så mycket mer än bara inredning därav namnbyte nu. Tappet som kommer är något jag får ta. Men hoppas på att folk snart förstår vem det nya namnet är... Haha behöll ju Jana för jag tänkte att det kommer plinga rätt då.

Kram bästa ni så hörs vi snart! 

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Hej bästa ni!

Lite sofftips såhär innan vi ska göra oss iordning för att åka ner på stan. Vi ska byta ut soffa så fort jag slutar vela fram och tillbaka. Vill även ha snygga fåtöljer till men vi kör några soffavoriter först.

Nu har Newport 20% rabatt sista dagen så passa på om ni ska köpa soffa. Det blir Jätte bra rabatt...

Tycker dessa från Newporthome är så sjukt snygga. Är verkligen inne på nitar. Ni hittar dem här:

Även Sleepo kör ju 20% denna helg med koden PUMPA20% samt fri frakt.

Så några godingar från Sleepo och tänk om man hade större och kunde ha en stor hörnsoffa då hade denna varit magisk!

Ni hittar dem här:

Jag tycker Ikeas soffor är snygga och prisvärda också så varför inte dessa.

Så om man inte vill lägga en förmögenhet på soffor tycker jag att Ikea har ett fantastiskt brett utbud. Jag tycker personligen det är jätte kul med färg, att man vågar välja starka färger på en soffa men det är mycket enklare att inreda och utgå. Från Vitt/grått / Blått och även beige. Så klart som sagt våga färg absolut men då blir det lite knepigare att få till allt med kuddar, gardiner, mattor osv. En röd tråd helt enkelt. Hoppas ni kan hitta en soffa som passar er. Nu ska vi in från solen snart. Ta en dusch och ner på stan.

Väldigt lycklig 34-åring idag.

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Hej mina fina!

Ligger just nu i soffan med Emil Lönneberga på teven en älskling som står i köket och lagar kvällens middag som blir köttfärssås & spagetti. Den andra älsklingen i soffan bredvid med bok som mamman.

Glada att vi hyr hus under tiden här för att verkligen känna på hus här i Spanien. Vi köpte vårt första hus ganska snabbt efter att vi hade träffats jag och min F. Så Maja har vuxit upp i två hus vi har byggt. Ångrar inte en sekund att hon fått göra det. Men bästa vi gjorde var att sälja och nu bor i vår dröm våning mitt i city. Nu kan vi verkligen säga att vi har hittat hem. Bästa är att Maja har sina vänner på samma gård. Lyx när barnen trivs lika bra som vi vuxna..

Men nu då, till hustankar och det i Spanien. Det är super fint här. Byggs otroligt mycket och det är väl både för och nackdelar kan vi känna. Vill inte bo bland ett bygge det har vi redan upplever en gg i tiden när vi byggde i Sverige.

Området är fint men vi behöver känna på mer. Det behöver komma till lite cykel & gångvägar inte jätte bra anpassat ännu så bil krävs vilket jag avskyr. Men tydligen är det spikat att de nu skall byggas lite bra vägar. Vill kunna gå/springa utan problem.

Vi ska titta på flera områden här i närheten och spana in olika projekt. Såg ett väldigt fint som föll oss i smaken idag. Eller iaf mig och Maja, Fredrik var både för och emot.

Jag älskade betongen som var genomgående i hela huset. Stora glaspartier som jag älskar. Gillar inte för mycket små fönster. Poolen var lite större vilket också är ett plus. Annars är de relativt långa och smala. Om du inte skall lägga 4-5milj på ett hus vilket vi inte har lust med då det inte kommer kunna spenderas mer än lov här tills Maja är äldre och inte vill hänga med päronen längre. 

Oh man blir ju kluven. Allt skall stämma, vill bli förälskad i huset, området och lägga Max de vi beslutat oss för. Investera väl vill säga, klokt och inte bara i ett vackert hus. Vi vill inte hyra ut vårt hem och tjäna pengar på. Utan detta blir vårt hem med våra grejer i.

Har fått så många bra tips från fina er och det uppskattas verkligen. Vi tar tacksamt emot allt och vi är väl medvetna om krisen i Spanien. Det är dock kris överallt och man får alltid vara försiktig och tänka extra gång. Vi som är så impulsiva är glada över att vi nu är här innan vi drog iväg en fullmakt och slängde oss in i ett husköp innan vi sett allt.

Lisa har bokat massa hus vi ska se på och vi känner oss i trygga händer. Ska bli både kul och spännande nästa vecka..

Imorse när vi vaknade drog jag och F på oss träningskläder och tog en PW. Så otroligt skönt nu när Maja är så stor och man kan göra sånna enkla betydelsefulla saker tillsammans som en PW liksom. Köpte med oss frukost hem. Efter det duschade vi klädde på oss och gick ner till Stranden. Strosade omkring. Pt lunch och sen hem. Maja badade vi solade. Spelade spel, Fredrik drog någon dans och nu kväll... Det är ju verkligen skillnad på att bo på hotell och hyra hus såhär. Det har verkligen sin charm som jag gillar. För och nackdelar med allt. Här går jag ju och fixar donar städer. Ja jag gillar ju det. Haha

Nej men önskar er en fin lördagskväll så hörs vi imorgon. Då fyller jag ju även år. Oj hela 34-tydligen enligt Maja är man inte jätte gamal men äldre... Absolut ;)

Kram/J

Love by Jana

Gillar

Kommentarer