Hej men vän!

Dagarna går så otroligt snabbt. Är det redan fredag liksom?

I onsdags var det föreläsning i Nyköping vilket blev riktig succé. Det är så härligt när människor bjuder på sig själva.

Tänk så mycket utbyte vi kan få av varandra bara vi vågar fråga. Ta kontakt och "utnyttja" varandras kompetenser. Livet är kort. Det är skört och det händer otroligt mycket tråkigheter runt oss varje dag. Fokusera på de positiva. På det du mår bäst av och gör allt det där du älskar. Ena behöver inte utesluta de andra. Lev fullt ut. Du har ett liv och det är bara ditt. Får ofta frågor om hur och varför jag håller på med så många olika saker. Ja, svaret är just för att jag vill göra allt jag älskar. Varför behöver jag välja att jobba som bara inredare? Att ha ett företag?

Vi är tyvärr lite fega och istället för att våga lite mer så ifrågasätter vi någon som tar för sig. Våga misslyckas, våga göra fel det är där och då vi lär oss.

Mina hjärtan är hemma idag själv skall jag iväg på lite jobb. Först inredning sedan sociala medier ja för det är ju också mitt jobb. Ikväll ska Maja sova över hos kompis här på gården. Gullisar. Jag vill ha en hemma kväll med min kärlek. Orkar inte med liv och brus idag. Bars massa mys god mat och kärlek. Fint så. Imorgon är vi ett lite större gäng här hemma hos oss. Ska bli så kul har försökt få till det länge.

Njut av fredag och helg nu mina raringar. Ni är bäst kom ihåg det.

Vill ni komma och lyssna på oss finns chansen i Linköping nu på torsdag. Kika här

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Hur har din helg varit?

Hej fina läsare! Igår höll jag på med nya appen för att göra inlägg och det gick väl si sådär. Gav upp efter en timme lite smått irriterad. Haha.

Vår helg bestod av vila, mys, mat, fika och massa kärlek. Maja våran lilla älskling bakade och ringde till sina vänner för att bjuda dem på fika. Dukade i rosa tema och skrev namn lappar. Hur sött som helst.

Oh det är ju så många beslut här. Bara bara kul så klart men att göra förändringar kan vara skrämmande för vissa. Det kommer bli förändringar och jag kommer kliva fram på flera olika plan i mina sociala medier. Tidigare har det varit mycket inredning och många förknippar mig med inredare bara men så är ju inte riktigt fallet. Jag är så mycket mer. Sysslar med många olika bolag och tänker att sociala medier kommer ta större plats också.

Otroligt glad allt jag har att säga. Också väldigt lycklig över att ni som hört mig föreläsa tyckte om det så även den resan fortsätter. Hur otroligt kul?! Lyckliga mig!

Kramar och natti❤️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Jag har under långt tid tackat nej till många stylingar och nu för några månader sedan beslutat mig för att anställa och låta företaget växa med stylingar också. Towe är min pärla och kommer ha hand om hela styling delen vilket känns fantastiskt. Vi har lika stil och vet precis vad som funkar för mitt varumärke.

Interiorbyjana har blivit otroligt stort och är idag det viktigaste för min utveckling inom både inredning men även mig som influenser.

Jag är så otroligt spände över framtiden och hur allt utvecklas. Känner mig så lycklig över så mycket just nu. Tacksam är bara förnamnet!

Idag har jag en helt fri dag och ska bara njuta av att vara i min lyckliga bubbla. Ska ha på gå runt i myskläder, ansiktsmask, tända ljus och lyssna på musik jag tycker om. Jag älskar mina lugna stunder precis lika mycket som fullspäckade dagar.

Kram och en underbar helg till er❤️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer