Vaknade flera gånger i natt av att regnet slog mot fönsterrutorna. Vi har takfönstret i sovrummet väldigt mysigt med allt ljusinsläpp även när det regnar i lagom dos;)  Har ännu inte slutat och det verkar som de inte heller tänker sluta.

Ikväll börjar äntligen träningen med Gunnar i Knivsta. Så skönt med all träning nu. Idag kan jag lova att det känns i kroppen efter passet med Rikard. Nu har jag kommit hem tänt upp massa ljus och slagit upp min dator. Riktigt härligt att kunna ha denna frihet i mitt liv.

Efter kvällens träning tänker jag ta mig ett varmt bad. Laddar för det! Nu blir det jobb.

p.s tack min fina vän för gåvan. Min favorit kropps produkt & en Spray till att vårda dina plagg naturligt. Fint så, ni hittar hos

http://www.gronagredelina.se

kram/J ❤️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Ser ni minen;) Haha ja jag höll bokstavligen på att kräkas, ursäkta språket för de känsliga.

Detta är precis vad jag behöver nu, köööööra gärnet. Alltså denna dag. Fått två fantastiska nyhet. Love it och kroppen skall byggas sååå stark!! Yes nu kör vi!

Älskar det Rikard sa "Vi ska bygga den bästa Jana du kan bli" Kommer bära med mig varje dag, bäst bäst bäst på allt vill jag vara.

Min agent där,,, som älskar att driva med mig  hon var otroligt hungrig som ni ser.

Hahaha Love U!

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

God morgon hjärtisar!

Lite om helgen. I fredags var jag som sagt på event i Stockholm i samarbete med Sleepo. I dörren möttes jag av Fredrik & Maja så jag hann bara med att byta skor då alla väntade på oss. Bowling och mat blev det, skratt och mys innan det var dags att sussa. Jag var helt slut. Lördag kom våra fina vänner Eva & Thomas. Som jag älskar att omringas av fina vänner, de som vill se dig växa och hjälper dig fram. Så otroligt viktigt. Söndag körde jag Maja till våra älskade vänner där Maja ville hänga med vovven. Fredrik bjöd på mera champagne och lunch på stationen innan Thoms & Eva tog tåget hem vid 15 tiden. Vi gick runt med ett jätte leende på läpparna och ett otroligt varmt hjärta fyllt med massa kärlek.

Majas glass i lördags var inte att leka med. Nej, jag fick inte smaka. 

Älskar Fredriks klocka jag köpte till honom i julklapp tre år sedan och ännu mer att det är hans favorit klocka. Älskar att skämma bort dom jag älskar❤️

Igår måndag så gick jag upp tidigt i vanlig ordning, sitter och bara är i nuet, tackar för nya dagen och känner in livet. Väcker mina älsklingar med frukost sen åkte dom till skolan och jag ut på löprunda. Jag hade några möten & intervljuver för två olika tidningar. Spännande möten inbokade och helt enkelt så otroligt bra dag.

Mitt varumärke växer och det gör de precis i den farten jag vill. Nu händer det jag har byggt upp under två år. Ja, precis ca 2,5år sedan jag lade ut vår första bild på vardagsrummet och jag upptäckte att detta ska jag göra med eller utan stöd. Där jag ifrågasattes om mina socialamedier verkligen är rätt för mig. Men ja, se så bra det blev. Jag har en plan och tanke med allt jag gör.

Kram mina hjärtan och gör allt du vill och som känns rätt för dig! 

Love by Jana

Gillar

Kommentarer