Godmorgon min vän! Hoppas du sovit gott?! Vissa börjar jobba idag andra tar sin semester. Jag fortsätter ha det lite soft i några veckor till.

Hade tänk ta mig ut och springa men avvaktar en extra dag då jag varit rätt dålig, halsen inte helt ok än. Det här med att känna efter sin kropp ni vet. Lyssna på vad den orkar med.

Maja ska till kompis. Herre Gud, har knappt sätt dem denna sommmar. Ja, förutom våra semester veckor på Kreta & Cypern förstås.

Kul ändå att ha så många vänner och att de hela tiden hittar på saker. Nästa vecka har vi ju vovven innan Maja åker till Montenegro så då får vi passa på ha henne hemma mer. Vi hade ju tänkt göra lite mer hemma men hon föredrar hänga med vänner så det får bli hon som styr i semester schemat här hemma. Nästa sommar får det hängas i Spaninen med vänner och familj. Ja, några veckor själv också förstås. Längtar till eget där också kommer bli så bra. Som jag dessutom får inreda.... 

Idag ska jag äntligen fylla hemmet med blommor. Handla hem massa nyttigheter som vi kan laga och bjuda syster på lunch. Dricka massa citron vatten. Göra några enkla övningar och sitta på balkongen i solen. Ja, det blir en härlig måndag.

Puss på er fina läsare och ha nu den bästa dagen.

Love/J❤️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Otroligt hedrad över att få arbeta som influencer hos Unitedinfluncers.

Känns som en mysig familj där man känner sig uppskattad.

Många tänker säkert och hör så mycket om influencers till höger och vänster. Så vad är en influencer..?

Det finns många olika influencers. Unga som gammal. Seriösa till mindre seriösa. Vad jag menar med "mindre seriösa" är dem som lurar företag med köpta följare.

Som en seriös Influencer vill man ha återkommande samarbeten och växa i rollen som influencer på riktigt.

Det som en riktig influencer gör är motiverar och inspirerar sin publik genom sitt uppbyggda förtroende.

Du vill påverka dina följare/läsare på ett korrekt och ärligt sett. Precis som vilket arbete som helst.

De som inte förstår "influencers marketing" förstår inte heller att det vi gör är ett arbete. Ja, faktiskt som vilket arbete som helst.

Vissa ifrågasätter vad vi får betalt för. Hur mycket tid som läggs ner osv.

Det läggs ner extremt mycket tid kan jag lova.

Ta tex Aftonbladet. Dom säljer nyheter till sin nyhetssajt eller hur?? Som sedan blir läst av X antal människor. De har en bild och text.

Precis så funkar det för en Influencer. Jag skriver ett inlägg som sedan X antal människor läser. Där bakom det inlägg har det lagts ner arbete precis som de görs i en tidning , bara det att mitt inlägg når flera tusen på några sekunder.

Min rekommendation till företag är att använda sig av influencer marketing. Det tar några sekunder att fånga publik med rätt influencer.

Vad händer när du annonserar i en tidning? Hur många är det som stannar till och kan klicka sig vidare för att komma till din sida och därmed öka din trafik?

Nej, precis det går inte och många bläddrar bara förbi sidan dessutom, du har alltså lagt ner pengar i onödan och det är extremt svårt att mäta hur många som FAKTISKT har sett din betalda annons. Vilket du får reda på via digital media marketing.

Tidningen håller på att dö ut och hänger man inte med nu gräver man sin egen grop.

Jag jobbar med experter inom området och rekommenderar att kontakta http://www.unitedinfluencers.com

För en marknadsförings plan.

Ett skräddarsytt till just ditt företag och rätt influencer för att lyfta ditt varumärke, det behöver absolut inte vara jag som är rätt för dig men UI har rätt profil för alla.

En stolt influencer som ser fram emot ett fantastiskt år tillsammans med er!

Kram och njut kvällen❤️

p.s ej sponsrat inlägg!

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Hej mina fina raringar.

Hur har ni det? Vilken helg det blev här då. Inte alls som planerat men man kan tyvärr inte planera allt.

Jag är iallafall bättre och en person som älskar rutiner. Gillar inte när de ruckas vilket de verkligen gjort dessa dagar. Sovit länge inte alls likt mig. Jag vill ju upp, andas egen tid gå ut och springa. Fixa iordning mys frukost. Orka vara super social, ja allt det där när jag är frisk. Så fort jag kände mig piggare idag satte jag igång och ändrade här hemma. Hahah rastlös delux.

Vi äger flera små bord och drinkvagnar denna från svärmor fick flytta in till köket. 

Kan rekommenderar att leta på auktioner om ni vill finna liknande. 

Önskar er en fin söndagskväll.

kram/J ❤️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer