Hej kära ni!

Nu känner jag för att rensa i lite lådor och skåp så jag vill börja med att tävla ut min gamla iPhone 6S
🙋🏼Hur smart är inte det?? Att den kommer till användning och inte skräpar. Ni är fantastiska så jag vill skänka bort den till någon av er.

Den är fullt fungerande förutom att det finns en liten spricka. Inget som känns utan på. Så vill man inte byta fungerar bara ett skydd. Annars inga konstigheter eller skavanker.

Det jag vill är att du ger mig god anledning varför just du skall vinna min mobil. Så kommentera dela på insta, tagga vänner och så avslutar jag tävlingen om en vecka.

Hoppas ni gillar min idé.

Love J
❤️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Heeeeej mina peppisar💓

Har både hunnit med en PW blandat med riktigt bra inspirationsföreläsning i lurarna. Jag är verkligen ingen PW människa jag springer. Men jag tänkte att testa bryta trenden lite. Alltså för mig själv. Lite lugn motion också. Skönt med pepp i öronen samtidigt. Sen tog jag ett skönt bad med musik i högtalarna. Satte mig laddad för att planera ett ganska sent möte idag men gör inget då jag har lite sista fakturor och fortfarande packar för imorgon drar vi ju på mys i Kreta.

Tänkte på det här med kläder/väskor/ skor osv. Förr la jag ner eeeextremt mkt pengar. Jag bara köpte. Åh snyggt det tar vi. Så hänger det där. Onödigt och oekonomiskt. Nej, så lever inte jag idag. Absolut äger en stor garderob men använder mkt av det jag köpte för flera år sedan. Så vad gör den där blusen du köpte för 5år sedan om den är hel?

Med kläder är det exakt samma sak som inredning. Allt behöver inte vara dyrt för att det skall vara snyggt. Blanda mixa och matcha till din egen stil och vad du känner dig bekväm i. Min skjorta fick jag av min man och den kommer från Rådhuset så absolut den är ju lite dyrare än mina byxor för 199kr skorna köpte jag på rean på Rizzo dom har ju utgått. Vem bryr sig as snygga och super sköna!! Älskar att göra fynd och klä mig efter min egna smak. Att vara som alla andra och följa alla trender är tråkigt. Det är tråkigt att vara som alla andra.

Var dig själv och skit i trender.

Puss och kram nu ska jag hämta en liten som tar sommarlov idag redan
💓

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Hej på er raringar.
Det var inte min dag idag. Men så är det eller hur? Alla dagar kan inte vara på topp även om jag vet trixen hur jag skall styra mina tankar så fungerade inte det just idag.

När man kliver upp och vädret är skiiit! Går inte att påverka. Hade dragit på mig träningskläderna för att jag skulle vara duktig och springa oxå. Ni vet ur och skur. Men nej, funkade inte det var inte alls motiverande väder för träning idag. Plus att jag kände det var ok att vila.

Hade då oändligt med tid att fixa dona jobba. Tvätta, stryka ja allt det där vi kvinnor gör fast vi jobbar. Så mellan datorn och jobb slängde jag in tvätt. Gick ut med soporna funderade på middagen då han har ett sent möte och jag fick ställa om mina. Ja, det blir lätt så jag bra säger ja till allt och löser trots att jag själv stressar då. Galet, och inte alls hans fel faktiskt då det är jag som tar på mig ansvaret i hemmet. F fixar alltid mat för jag är så ointresserad. Mitt i allt packar jag också, ja jag gillar att ha det under kontroll.

Maja sa imorse att hon ville bli hämtad direkt efter skolan så jag stressar dit. Där har hon med två vänner och great tänker min hjärna då. Köper mellis riskakor och Festis så blir dom glada ett tag. Nej, jag hann inte baka nyttiga små bröd som en "perfekt" mamma ska, utan de fick onyttigheter så jag instället fick dåligt samvete. Tänker oftast på allt socker och bra råvaror men nej idag tänkte jag bara på mig själv. Alltså att hinna klart med mitt. Själviskt eller inte alla är vi mänskliga och kan ha dåliga dagar. Idag var det min tur. Nu hoppas jag han kommer hem med ett leende på läpparna så jag inte brister ang dom där jäkla strumporna. Bara en sån sak liksom. Eller att folk inte alls kunde köra bil idag, bara jag!

Nej, nu skall denna duktiga mamma tillaga den där färdiggrillade kycklingen i ugn med lite tillbehör så tror dem det är jag som har varit grym kock idag.

Kram på er och heja alla oss Power kvinnor!! Lite pappor oxå
😂

#bitteridag P.S iallafall var jag snygg trots sur
💁🏼
Byxor Rådhuset
Rock Burberry
Stövlar Hunter
Blus Filippa K rådhuset


Kamera Olympus

Love by Jana

Gillar

Kommentarer