Hej bästa läsare🙋🏼

Lite frånvaro från mig men jag gissar att ni följer på instagram. Vi har det huuur bra som helst här.

Ni vet när man bara tränar, mår bra får massa sol och sjukt mycket skratt.

Vi är 70-pers här, helt underbart uppstyrt av dom bästa! http://www.zeventy.se 

tillsammans med http://www.gunnarsoderstrom.se 

och http://www.annapersdotter.com

I torsdags höll Anna sin föreläsning. Wow säger jag. Älskar att man öppnar upp sitt hjärta och släpper in en bit i sitt liv💓Fint och otroligt viktigt att även visa sig svag, men också hur livet vänder och du tar kontroll. Love the energy of this power woman🌟

Imorse började vi även Yoga med Anna💙På stranden med ljud från vågorna och sanden mellan tårna. Fint det en lördag med fantastiskt gäng här på Cypern☀️

Vi har även mycket och lagom med fri tid. Här om dagen tog vi EM paus från träningen och myste på stranden jag och han💙Sol, en drink och bok. Livet🙌🏻

Kram bästa ni och njut helgen det tänker vi☀️💙

Love J
❤️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Ligger just nu i sängen på hotellrummet och blir serverad kaffe. Vi har det otroligt härligt här. Gör ont i varenda muskel lite små kul när man går omkring och ser ut som en pingvin.

Imorse vaknade vi till världens finaste SMS av våran lilla prinsessa❤️Hon har det bra med vår fina familj men föräldrar hjärtat har det lite tuffare. Första gg vi båda åker iväg samtidigt så länge. Weekends har vi gjort men det är ju inte så länge.

Hon däremot är fin vår tjej. Vill önska oss en trevlig semester och att vi ska njuta. Hon har det bra så vi ska inte vara oroliga. Herre Gud hur fin kan man vara??

Imorse började vi med yoga pass, glömmer hur härligt det är. Plus att min man blev frälst. Men inte så konstigt när instruktören är fantastisk. Bästa Anna!

Sen var det frukost och efter frukosten 5kg-passet med Gunnar och Sanna, super bra start på dagen. Gick sedan för att äta Giros. Och haaallå hur stor var inte den??? Hahaha nej, det gick inte att få i sig. Efter det slappat vid poolen och nu på crossfitt pass med Gunnar igen. Ikväll ska vi ha fritt så vi får se vart vi hamnar. Trött är jag och tycker det är rätt mysigt att hänga med min kärlek. Så vi brukar dra oss till rummet tidigt. Vi är 70-pers här, helt underbart men just att bara vara vissa stunder är guld värt.

Kram på er och hoppas vädret börjar bli bättre där hemma.

Love J❤️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

{ I samarbete med Ikeauppsala }
TÄVLING- vinn en balkongmakeover!
Utesäsongen närmar sig, och som vi längtar. Nu söker vi en balkong i Uppsala området som behöver extra kärlek. Är det din balkong eller någon du känner?
Ladda upp en bild och tagga @ikeauppsala @Interiorbyjana
Berätta för oss varför vi ska komma hem till din balkong och inreda? Följ oss på Instagram. I vinsten ingår styling av @Interiorbyjana 😃Möbler och gröna växter till ett värde av 5000:-
Posta ditt bidrag senast 1/5 Öppet konto är ett krav under tävlingstiden
------------------------------------------
En jury från @ikeauppsala tillsammans med mig @Interiorbyjana utser en vinnare som kontaktas via Instagram och offentliggörs här på Instagram. Din balkong kan komma att användas i kommersiellt syfte utan ersättning.
@ikeauppsala #vinnenbalkong #ikea #interiorbyjana #tävling #vinnmig

Gå in på Instagram och tävla❤

Love by Jana

Gillar

Kommentarer