Header
View tracker

Ja men det var ju ett tag sen man skrev nåt här, anledningen är ju helt enkelt att det inte finns så mycket att skriva om... Går till skolan, går hem, sover och så gör jag om det varje dag liksom haha, men ska väl försöka ta tag i det här igen ändå. Igår var det iallafall fredag och då har man tid att hitta på nåt kul, vilket blev bio! Såg Unbroken och den var sååå bra men jobbig att se om man har svårt att kolla på tortyr och en del sorgliga saker, blev ju nästan några tårar i slutet haha! Vaknade vid ett idag och ska spendera dagen med att bara vila, spela och plugga lite matte!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag gick jag för första gången på länge upp tidigt för att följa med min mor till Karlskoga en sväng, slösa lite pengar, käka och sånt ni vet! Fick med mig lite små men välbehövliga grejer, bland annat en selfiestick som lär användas riktigt ofta haha. Köpte också en sorts brun-utan-sol spray, ett läppstift, ögonskugga och en glittrig bh som blir supersnygg under lite tunnare/genomskinliga tröjor tänker jag!  💝💄🎀 

Likes

Comments

View tracker

Nu efter några månader i höst och vintermörkret så har jag fått en sån otrolig längtan efter sommaren... 😣

Förra sommaren spenderade jag 3 veckor utomlands, i Bosnien och Kroatien, vilket var mycket härligare än vad jag trodde faktiskt. Uppemot 40 grader varmt, billig och helt okej shopping, sociala människor och bara allmänt fint. Och såklart det roligaste av allt, inga åldersgränser på nånting haha. Nej men det var hur kul som helst, dock så hade det varit översvämningar där så allt var inte på topp, och även en hel del hemlösa hundar fanns det tyvärr.

Bjussar på lite pics iallafall!

Likes

Comments

Lite sen med att lägga upp den här kanske menmen.


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag vet faktiskt inte, jag började gymnasiet om det räknas?

Hur har ditt 2014 varit?

Förmodligen det sämsta året i mitt liv, mycket som gick snett med vänner, kärlek och familj. Sjukdomar. Självklart har det funnits fantastiska stunder med till exempel på våren och sommaren men efter det så gick det bara neråt.

Vad är din största framgång 2014?

Att jag lyckades klara av min vardag även i de allra värsta stunderna, och att jag lyckades få bra betyg i skolan trots att jag hade över 20 procent frånvaro.

Blev du kär i år?

Ja, en gång.

Vad spenderade du mest pengar på?

Mat, godis, fika, kläder och smink helt klart!

Bästa köpet?

All mat som jag spenderat pengar på har varit värt det iallafall haha!

Vilka länder besökte du?

Bosnien och Kroatien.

Största musikaliska upptäckten?

Minns inte om jag upptäckt nåt speciellt just det här året faktiskt, men har insett på riktigt att låtarna som finns på Spotifys topplista ofta, enligt mig, är ren skit haha.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja, min nya klass på gymnasiet, att en av mina närmsta klarade sig igenom hemska sjukdomar, att jag och min bästa vän Stina blev så tajta igen och alla härliga sommarstunder.


Vad önskar du att du gjort mer?

Sagt ifrån fler gånger och inte varit så snäll mot en del som kanske inte alltid förtjänade det. Rest lite mer. Tränat. Tänkt igenom mina val & beslut oftare.

Vad önskar du att du gjort mindre?

Gjort saker utan att tänka på konsekvenserna.

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015?

Som sagt, fler resor och upplevelser.

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?

Ta vara på alla stunder och gör det bästa av dom. Var inte rädd för att prova nya saker och lära känna nya personer. Tänk igenom vissa saker lite mer, men gör även spontana saker, så länge inte konsekvenserna av det förstör för någon annan. Gör vad du vill, strunta i obetydliga människors åsikter.

Likes

Comments

Jo men precis som rubriken säger, med ett nytt år kommer en ny blogg... Nej men jag känner för att ha någonstans att skriva av mig och komma ihåg alla stunder, stora som små, bra som dåliga! Vem jag är står här till vänster av sidan, finns inte så mycket mer att skriva om mig så jag går rakt på sak och skriver lite om min nyårsafton som första inlägg!

Jag var iallafall i Karlskoga med världens bästa gäng från min klass, min bästa vän och ett par grymma personer till! Kvällen började med tacos och slutade med utdelning av nyårskyssar lite extra rolig ''Truth or Dare'' haha! Under kvällen blev det också en del ''lekar'' och hur mycket skratt som helst. Kvällen kunde inte ha blivit så mycket bättre och jag är supertaggad på att se vad det nya året har att bjuda på!

Idag spenderar jag dagen som resten av Sveriges befolkning, slöar med en pizza framför mig såklart.

Likes

Comments