För några veckor sedan hade jag en hemsk dröm om att jorden gick under och allt och alla försvann, allt blev bara svart. Och ända sen dess har jag haft en otroligt grov dödsångest. Jag tänker på det varje dag, hela tiden. När ni ser någon ute på stan kanske ni tänker "oh vilken fin väska" men det enda jag tänker på är att den människa kommer dö snart. Hemskt ellerhur. Det är verkligen det ända jag tänker på, jag kan inte kolla på tv utan att koppla det till döden. Kanske är det för att döden är mig så nära inpå, men jag känner inte att det är relaterat till att min pappa dog så snabbt, men kanske är det mitt undermedvetna. 

Ångest är inget nytt för mig alls, det är jag van vid. Men det läskiga med döden är att man inte vet vad som händer asså fy! Jag vet att andra tänker på det och att det är normalt att vara rädd osv, men det är verkligen jobbigt och att det är på denna nivå.

Aja, jag behövde bara skriva av mig lite.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har nu letat efter medryttarhäst i nån månad sådär. Jag har letat ivrigt bland annonser på bla hästnet och medryttare.nu utan lycka. Jag har också märkt att de flesta vill ha medryttare över 18 år, vilket är helt förståeligt då de vill ha en rutinerad vuxen. Men det blir ju jobbigt eftersom att jag inte är över 18 men jag är väldigt mogen för min ålder och tar mycket ansvar.
Det finns inget jag kan göra förutom att vänta tills någon hittar mig eller jag hittar någon, men jag har inget tålamod kvar. Jag är då ivrig och vill att allt ska hända nu! Men men. Om någon har några tips eller nån bra hemsida (förutom hästnet, medryttare.nu, hästlycka och blocket) så hör gärna av er!

Men nog om det, nu ska jag fortsätta kolla på scream och frenetiskt uppdatera min mail o hopp om ett svar ;)

  • 10 Readers

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Jag har bestämt mig för att starta upp denna blogg igen då jag hittat insperationen igen. Då är en life update nödvändig!

Så, jag har varit på ridläger igen denna sommar som, vanligt åker jag till samma läger varje år! I år åkte jag på två läger, läger 4 åkte jag på först med mina vänner som jag brukar åka dit med. Sen åkte jag på läger 7, helt själv. Jag åkte upp dit en dag innan då jag fick möjligheten att sova där så att jag inte behövde gå upp så tidigt pga att det tar ungefär 5 timmar ner till skåne härifrån, jag blev glatt välkomnad av alla. Det var skönt att jag iallafall kände ledarna då jag var välidgt nervös så som jag blir i sånnahära sociala samanhang. Lägter 7 var lika bra som det innan och jag fick världens finaste häst. Kernita heter hon, 5 år och lägrets egna uppfödning, som är PRE/WELSH men kernita är 100% PRE. Hur fin och duktig som helst var hon.

Efter att ha varit där så inspg ag hur fel jag tycker det är med ridskolehästar och hur ledsna och " o tagg" på livet dem är jämfört med dessa hästar som får gå i stora hagar med gott gräs och att de vilar mycket och inte har så höga krav på sig. Så jag har börjat leta efter medryttar häst, både pga det jag förklarat och att jag känner att jag inte utvecklas i min ridning på ridskolan.

Snart är det skola, BHUUUUUUU! Absolut inte glad. Jag ser fram emot att träffa mina nya och gamla klasskamrater såklart.


Likes

Comments

I fredags så var jag i stallet efter skolan (som vanligt). Jag fick rida en ny häst, Mambo. Allt gick jättebra och hon var jättefin!

Igår (lördags) så va jag lite deppig, det hade inte hänt något utan mådde inge vidare. Men trots de så lyckades jag ta mig ut på en liten promenad. Det var skönt att komma ut och få lite frisk luft.
Sen så satt jag bara i soffan hela dan och myste i min Shawn Mendes Hoodie, som jag köpte på konserten (kommer ett inlägg om det snart!). Jag kollade på lite serier, jag var hemma själv då mina bröder var på fotbollsmatch och min mamma var där med dom. Jag ÄLSKAR att vara hemma själv för då är det alltid så tyst heheh.

Idag så var det typiskt april väder som man kallar det. Det var lite grått sådär och sen helt plötsligt börja det hagla och sen snöa?! Jag har gjort läxor och kollat på modern family, för jag hade ingen lust att göra något idag, speciellt inte med sånt skit väder.
Men aja imorrn så har jag sovmorgon och det är jag så himla glad över, det gör måndagarna lite mer tålbara liksom.

Likes

Comments

Asså herregud Torsdags var helt magiskt. Det känns inte som om de hände.
De ända dåliga va att jag behövde slänga min selfiestick, maten o vattnet ja köpte, o vattnet behövde vi verkligen där inne för de ba så varmt och de sol delade ut vatten kom aldrig upp till oss. Men aja de va så värt det.

När ja kollar tillbaks på alla videor så hör jag att jag sjunger så högt o fult och jag kommer ihåg att på konserten så tänkte jag att jag inte bryr mig men nu så ångrar jag det jättemycket hahah.

Likes

Comments

Idag har jag haft studiedag o jag e så jävla glad för de!
Imorse gick jag upp ganska tidigt för att jag skulle va hos min kompis hela dagen. Jag hämtade min kompis hos henne oså gick vi till våran kompis som bor ungefär tio minuter därifrån. Vi gjorde inget speciellt alls utan vi bara pratade om drama o sånt skit i skolan.

Jag åkte hem vid halv fem ungefär o när jag kom hem fortsatte jag kolla på en serie som jag är helt fast på, Falling Skies heter den. Sen så pluggade jag inför nationella prov (som vi har imorrn usch) o nu ligger jag i min säng o ska sova. Inget intressant riktigt.

Jag har inte varit aktiv men nu ska jag försöka få upp ett inlägg varannan dag iaf!

Likes

Comments

Ja, ni har säkert hört talas om en artist vid namn Shawn Mendes. Han har blivit jättekänd nu, vilket gör mig både glad och ledsen. Ledsen för han blivit så stor och igenkänd, han blir svårare att träffa och nästan alla vet vem han är. Glad för att han är min största idol och jag är så himla glad och stolt för allt han har lyckats med!

Jag var på hans gratis konsert på gröna lund andra gången han var i sverige, 2015-9-18. Det var den absolut bästa dagen i hela mitt liv. Jag kommer ihåg hur spända alla var, alla lika glada över att få se deras idol sjunga live.

Och nu, kommer han tillaka! Om exakt 49 dagar, jag är absolut överlycklig att jag får gå på en riktig konsert av hans. Som inte tar slut på 20 minuter, som den på grönan gjorde.

När min mamma skulle boka biljetter så var jag så himla nervös. Jag var så himla rädd över att jag inte skulle få biljetter, pga det som hände sist. Jag försökte ju såklart få tag på ett par biljetter första gången han va här, och då tog biljetterna slut på 30 sekunder.

Men denna gång så är det större lokal och mer biljetter, och jag hade tur som fick tag i två biljetter till mig och min kompis. Och jag är så himla tacksam!Likes

Comments

Hej!

Eftersom att jag är helt ny här så tänkte jag att jag måste presentera mig , på denhära bloggen så kommer jag att skriva om mina åsikter om saker som händer i världen, tex normer, skönhetsideal, krig , global uppvärmning osv. Det var anledningen till att jag startade denna blogg. Men, nu, för att ni ska lära känna mig lite bättre så kommer här 15 korta fakta om mig.

1. Mitt namn är Jamila

2. Jag är 12 år, fyller 13 år 2016

3. Jag fyller år den 12 April

4. Min favorit färg är rosa

5. Jag går i en engelsk, svensk skola. Alltså bilingual

6. Jag ÄLSKAR hästar

7. Jag rider på Hufvudsta ridklubb

8. Jag är 1.71 cm :(

9. Jag älskar mina vänner

10. Inget stör mig mer än falska människor

11. Jag kan vara brutalt ärlig ibland

12. Jag är vegetarian

13. Jag ÄLSKAR Shawn Mendes

14. Mitt favorit ämne är hemkunskap och engelska

15. Jag bor i Stockholm

Likes

Comments