Som rubriken lyder. Gårdagen i bilder! 😊
Ni får ursäkta den hemskt dåliga kvalitén på bilderna. Jag har märkt att kvalitén blir bara sämre och sämre när jag tar kort med mobilen kameran. Samtidigt vill jag inte strunta i att lägga upp bilder, för det skulle bli väldigt opersonligt känner jag.
Jag hoppas ni kan stå ut tills jag har möjlighet att skaffa mig en kamera eller något 😊
Hur som haver. Gårdagen var en sådan där otroligt mysig dag. Vi började dagen med 60 min morgon promenad. Sedan åkte vi till min pappa och grillade med honom , mima två yngre syskon, farmor och hennes man samt min faster. Så mysigt!  Det var så fint väder att vi kunde lägga lilleman på en filt i skuggan. Jag tog även med Jamie och M på en promenad mot gruvorna. Vi var dock tvungna att vända om då det såg ut att bli regn, men det är så mysigt att strosa runt där på skogsägarna. Man blir så sentimental och tänker på tiden då man själv var liten och sprang och lekte i grusgroparna där. Och tänk att min son kanske får göra desamma ❤
Det är så avkopplande att komma ut dit. Jag älskar sådana dagar när man bara är och umgås med familjen. Det är riktig balsam för själen och man får ny energi direkt!
Idag ska vi åka på 22h kryssning och Jamies första "resa". Jag va så orolig för så mycket men det kommer gå bra. Ska bli skönt att få komma iväg med min lilla familj samt mina syskon och deras familjer ! Jag måste lära mig att slappna av och sluta oroa mig. Om inte så kommer jag vara tillbaka till där jag var för ca två år sedan och dit vill jag aldrig mer.

Jag uppdaterar med bilder och berättar hur resan har varit när vi är åter hemma igen.
Stay tuned! Puss 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments