Køre læsere
Læste artiklen med de 4 unge mennesker der natten til fredag kørte galt.... puha en omgang men ikke kun det mest det forfærdelige kommentar folk kan komme med... hvordan kan man få sig selv til det? Hvordan mon de ville have det hvis de var de efterladte?

Har selv været tæt på at skabe et trafikuheld, og kan ikke beskrive min følelse inden i da bilen vælger at skride fra i rukdkørlesen, og det skulles hverken min fart eller uopmærksom, for kørte ca 20 km/t og var meget opmærksom da der der galt når der er vådt, men pludselig har bilen lavet en vending på 180 grader. Og der er det som om det hele gård op for mig at vi alle er i live, der intet skete og jeg kan vende bilen og komme ud af det mareridt igen. Da jeg begynder og køre kommer der biler kørende mod os, og jeg går faktisk lidt i chok. Alle bilerne skynder sig og køre videre og man kan tydeligt mærke de blev lidt bange for mig...

Er det virkelig sådan vi skal regere? Brude man ikke spørg indtil om man er okay eller lige kigge engang efter om der skulle være sker noget? Eller er det kun mig der tænker sådan?

Kiss&hug

Likes

Comments