Kære læser
Kender i det med at følge sig i vejen & bare slet ikke god nok? Nå men det gør jeg....

Jeg har haft en fantastik weekend med nogen skønne mennesker, & kommer hjem idag for at ville hygge med min mor, som har været alene hele weekenden med min mindste søster.

Kan tydeligt mærke på hende at hendes overskud ikke helt er dertil mig, da jeg fortiden spæner ben for mig selv hele tiden...

Jeg har i 1 år nu brugt min mors og fars hjem som et hotel, hvilket jeg tydeligt kan mærke pisser dem af... (som jeg selvfølgelig godt kan forstå)

Så i sommers valgte jeg at flytte hjem til en veninde, fordi alt i øjeblikket vi gjorde det følelse perfekt. Hun hadet at være alene og mig og min taske hadet at flytte hele tiden.

Jeg nået at bo der i 3 uger da hun fortæller mig at kommunen har ringet & fortalt hende at jeg var der (hvilket ikke var helt lovligt ups) hun glemmer så bare lige at kommunen ikke ringer, & vælgerne stedet at give mig en løgn, hvad der er gået galt finder jeg nok aldrig ud af, men det også ligegyldigt for det passet godt, mor var indlagt & far hadet brug for min hjælp. Så derfor passet det jo godt at jeg flyttet hjem i et STYKKE tid. Jeg bor stadigvæk der hjemme da jeg gang på gang har haft leje aftaler i orden & alt er knækket sammen foran bene på mig...

Jeg kæmper stadigvæk, men alt gør ondt, for ikke nok med bolig, spæner jeg ben for mig & mine veninder, et skole skift skulle klares igen.... & min praktik plads har ikke været det nemmeste fra starten af. Så alt i alt, går alting i stykker jeg rør ved fortiden....
tanker fra Jamie :(

Likes

Comments

Kære læsere!
Nu ville jeg for alvor starte blogging op! Jeg følger mig for engangs skyld klar, og jeg håber self at du ville følge med! Nok om det og nu til et lidt mere alvorligt emne....

Kræft
Kræft er en ting der fylder og
chikanere i rigtig mange meneskers liv. Det rammer ikke kun de ramte personer, men også de mennesker der står uden om & skal kæmpe i mod kræften... & kampen er hård, om de kan kurerers eller ej. 

Jeg står lige nu i kampen mod kræften, fordi en i min familie igen er ramt af denne livsprene sygdom, denne mand som idag kæmper mod kraften er en mand jeg har meget nær! Han er nemlig en kæmpe del af mit liv. 

Det tager hårdt på en, men hans livs glæde er der endnu & mens han kæmper mod kræften, kæmper han samtidig stadigvæk for sin familie! 

Da vi fik at vide at han var ramt af kræft dumpede jeg samme dag min naturfags eksamen, & alligevel hadet han overskud til at fortælle jeg ikke måtte stoppe her men jeg bare skulle kæmpe videre. & det gjorde jeg for jeg skulle gøre alt for at gøre ham stolt! 

Jeg kæmpede videre samtidig med at han kæmper, jeg skulle igen til eksamen, jeg følte mig klar & i det jeg skal igang med denne eksamen fik jeg en ny besked, igen var der noget der hadet ramt ham, denne gang var det ikke kræften men sygdomme der kan følge med efter kræften for håbeligt er væk. 

Jeg viste at det var hans største frygt. Men vi kæmper videre! Jeg ringer selvfølgelig & tjekker op på om han er okay, da jeg altid har haft en særlig kemi med denne mand, & han spurgte mig hvorfor han ikke skulle værre det & jeg brød sammen.... jeg tog til eksamen & kæmpede for at kunne gøre ham stolt, og jeg bestod, & endnu engang var han stolt af mig. 

Selv om han ligger & kæmper for at være i live, har han altid et overskud til at "fortælle" mig hvor stolt han er. 

Denne mand har igennem mange år kæmpede med mange sygdomme & alligevel er han her endnu! & han kæmper altid videre. 

Han er ikke manden der god til at fortælle at han elsker os og han savner os eller han er glad for vi lige kom forbi! Men han blev ham manden der nu kan sige det hele! 

Han er tit en mand af få ord, men kender man ham ved du hvornår du gør ham stolt og hvornår du rammer ham!

Han er en mand jeg ikke ville kunne leve uden, for uanset hvad kæmper han & husker os alle på hvor vigtig vores familie er!
Jeg ved han er en stærk mand & sammen kan vi klare det! Han er ikke klar til at forlade os & vi ikke klar til han forlader os. & sammen kæmper vi alle videre.

XoXo James

Likes

Comments