Hej alla, idag så har denna dag faktiskt varit bra. Det har varit ett otroligt fint väder och jag har inte alls varit lika uttråkad som jag var igår. Men idag så vaknade jag ungefär runt där vid 2 tiden och började min dag med att äta en pizza. Sen så följde jag med Eva ut med hunden och vädret var verkligen helt underbart idag. Har verkligen väntat på det här vädret så mycket för nu så kan man äntligen gå utan jacka men det är inte direkt så varm för mig så att jag ska kunna börja gå runt i shorts ännu. Sen så har jag suttit inne och kollat runt lite på nätet efter nya kläder eftersom jag fyller år imorgon och då ska Eva ta mig med in till stan så ska jag få shoppa lite. Sen så bestämde jag mig för att sminka mig lite och sedan ta en sväng ner på byn för att kolla runt lite och få njuta av det vackra soliga vädret. Försökte hitta någon att va med också men det gick inte så bra så nu ligger jag här hemma i min säng igen och kollar på Vampire Diares, älskar verkligen den serien. Men a det är allt jag har gjort idag, så nu ses vi inte förens imorgon kväll. Puss och kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag så har det inte hänt så mycket utan jag har haft det ganska lång tråkigt, så det finns inte så himla mycket att skriva om. Det ända jag har gjort idag är väll att jag har kollat lite på youtube och lite olika serier. Så jag hoppas att morgondagen blir bättre och att det händer lite mer då, puss och kram så hörs vi.

Likes

Comments

Denna dag började med att jag var tvungen att gå upp klockan 9 på grund av att jag hade ett möte klockan 10...suck. Sen så tycker jag det är ganska dåligt när dom kommer försent och så kan dom inte ens höra av sig och säga det. Men som tur va så kom dom och mötet gick bra. Sen så var det dags för en dusch eftersom jag ska iväg ikväll och då vill man ju lukta gott. Efter jag hade duschat så var det dags för att fixa håret och makeup. Eftersom jag skulle på fest så hade jag ganska svårt att bestämma mig för vad jag skulle köra för färg på ögonskugga, och kom fram till att det nog var snyggast att köra på ganska mörka färger. Men aja nu så är det bara att vänta på bussen som går in mot stan eftersom jag ska äta inan och sedan köpa några saker, sedan så bär det sig av mot festen. Så jag kan inte skriva mer idag tyvärr, men iallafall puss och kram så hörs vi.

Likes

Comments

Hej alla. Idag så började jag min dag med att gå upp och äta frukost och ta en kopp varm te. Sen så bestämde jag mig för att städa mitt rum, och jag kan ju säga att det behövdes. Sen efter jag var klar med att städa rummet så fortsatte jag med toan och det var ju ganska bra att jag bestämde mig för att göra det. Jo det är så här att jag har klagat i några dagar på att jag inte har haft någon sminkborttagning... men det problemet är löst nu efter man har städat toa skåpet och hittat fem stycken sminkborttagnings flaskor. Så nu känner jag att man kanske borde ta och städa lite oftare. Sen så har jag inte gjort så mycket mer idag. Men nu så ska jag ta mig en kopp te och sätta mig och kolla på någon serie, så puss och kram från mig så hörs vi.

Likes

Comments

Jag är en 18 årig homosexuell kille som bor i Pålsboda (Örebro). Jag pluggar mitt andra år på virginska gymnasiet i örebro men ska bytta till stylist efter sommarlovet. Mitt liv består för mestadels ut av plugg, vara med vänner eller bara vara hemma. Denna blogg kommer bestå mycket av vad jag gör under dagarna, men det kan även komma in lite annat kul. Skälv så är jag ju en person som älskar kläder och smink och tycker det är skit kul så jag är ju lite av en shopping galen person. Från början så kommer jag ju från Stockholm men har flyttat runt till lite olika ställen och hamnade till slut här i Örebro där jag trivs och mår skit bra.

Mer om mig kommer ni få reda på lite senare i mina blogg inlägg, så puss och kram från mig så hörs vi.

Likes

Comments