Sommaren är inte helt borta än, det finns fortfarande tid för snygga festklänningar och höga klackar🎈

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag hade jag enbart två lektioner, hur skönt var inte det? Jo det eftersom vi hade fortsättning på temat Don't Drink and Drive. Idag fick vi träffa poliser, brandmän samt testa på en krock och hur man klättrar ut ur en bil som voltat. Efter detta slutade vi men jag stannade kvar i skolan med många vänner eftersom det var Sektionsfoton idag och jag är ju då med i ett par sektioner så det tog sin lilla tid. Som tur klickade det perfekt med träningen så det var bara att gå dit när vi var klara. Träningen idag var väldigt rolig och dessutom gick den bra.

Just nu är jag på tåget påväg hem, är väldigt trött och hungrig. Det har även börjat bli väldigt mörkt ute. Knappt så att man kan urskilja trädtopparna från himmelen. Men väldigt vackert är det. Nackdelen är då att vi måste byta ut vårt naturgräs mot junkans konstgräs. Ser inte fram emot det tyvärr 😓

Likes

Comments

Godmorgon! Nu är vi tillbaka i vardagen efter ytterligare en helg som bara flög förbi.
Efter skolan i fredags väntade jag in Anton och när han väl slutat åkte vi till honom och hade myskväll med film och godis. Lite senare träffade jag också Jennifer. Som ni kanske förstår skulle jag spendera min helg i Fornåsa.

Lördagar är lika med matchdag och denna lördag var inget undantag. Det var en hyfsad kort resa men fick väldigt mycket pluggat ändå. Elin satt med mig hela resan vilket kanske gjorde att jag faktiskt förstod vad jag höll på med. Matchen i sig var ganska rolig att spela. Vi hade häng på dem men tyvärr blev resultatet 1-2 till dem. Lite tråkigt då deras mål var hörnmål. Men vi spelade på bra, vilket vi får ta med till östgötaderbyt nästa helg.

Kvällen spenderade jag hos Jennifer, saknar ihjäl mig efter denna människa. Men vi fick riktig kvalité tid med spabad och grejer. Inget jag direkt klagade på.

På söndagen ringde klockan vid åtta och då var det bara att kliva upp. Jag hade nämligen lovat Kajsa att följa med på rekryteringsdag för "försvarsmakten". Det var faktiskt väldigt intressant men framförallt roligt. Om jag hade haft tiden skulle jag definitivt joina. Men nu har jag något som jag inte skulle byta bort för något i världen: min fotboll ⚽️

På kvällen studerade jag lite tyska och kemi. Jag har otroligt mycket plugg just nu, önskar mig en vilodag utan någonting.🎈

  • 608 Readers

Likes

Comments

Igår var vi på en väldigt tänkvärd föreläsning. Hela föreläsningen gick ut på att man INTE skulle köra ett fordon med alkohol/droger i blodet. Konsekvenser av dessa handlingar kan bli förödande för så många människor, vilket vi fick höra en kvinna berätta om. Hennes berättelse om hur hennes mamma blev påkörd av en rattfyllerist var hjärtskärande och det var omöjligt att håll tårarna inne. Så snälla kör inte alkoholpåverkad och om du ser någon med ett par nycklar i handen som samtidigt har druckit alkohol. Ta nycklarna, göm dem, spola ner dem, svälj dem. Gör vad som helst för att förhindra, det kan rädda så många liv.💕

  • 632 Readers

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Det är så konstigt hur lätt det är att ta sig tillbaka till rutiner igen efter sommarlovet. Den första veckan var ovan men nu har det gått två hela veckor av skolan och det känns helt naturligt numera. Tyvärr tror jag inte kroppen har vant sig riktigt än, jag är väldigt ofta trött. Det blir långa dagar med annorlunda matvanor vilket såklart tar på krafterna.

Vi har även börjat med våran kemikurs vilket visade sig vara en väldigt tung och energikrävande kurs. Just nu snurrar det i huvudet av formler och termer. MEN det är viktigt att hänga med även i början så jag gör mitt bästa👏🏼

Idag går jag mellan 8:10 och 17 vilket är en väldigt lång dag. Något som är lite positivt är att vi har en schemabrytande aktivitet idag. Vi ska på föreläsning om "Don't drink and drive" jag tror det kan vara ganska intressant, åtminstone bättre än lektioner.

|| en TB till varmare tider och en otroligt saknad bästavän //

  • 637 Readers

Likes

Comments

Idag har vädret varit helt vedervärdigt. Bara regn och mörka moln. Den strålande solen och de 35 graderna ser vi inte en blick av tyvärr. Nu tror jag tyvärr att hösten kommer på riktigt och vi får vänta 8 månader innan vi kan gå i shorts.

Denna dag har för övrigt varit väldigt tråkig och stressigt. Skulle egentligen gått till fem men programmeringen blev inställt vilket var väldigt skönt, då hann jag gå till biblioteket och plugga lite. Det var skönt att återta fasen, men när jag kommer gå heldag alla dagar i veckan kommer det inte bli mycket pluggat. Pust

  • 652 Readers

Likes

Comments

Den helgen som precis passerat kommer jag kunna se tillbaka på med så mycket glädje. På fredagen var jag med tjejerna från skolan och jag kan nog inte nämna hur många välkända ansikten jag träffade på. Det var många gamla återseende vilket var det bästa med kvällen. Hemma var jag vid tre vilket beskriver den kvällen ganska bra. Dagen efter hade vi match, där det blev förlust och ytterligare en fotskada för min del, vilket var riktigt tråkigt då det bara blev en halvlek spelad. Förlusten är den tyngst hittills då det med stor sannolikhet kan bli nerflyttning nu. Väldigt besviken.

Den kvällen haltade jag upp på stan för att kolla på Miriam bryant och Norlie o KKV med Jennifer. Det var supermysigt men mycket lugnare den dagen. Såklart blev det många kära återseende. Vi lämnade Linköping vid elva vilket var precis lagom timing.

På söndagen vaknade jag i Fornåsa eftersom jag skulle döma på förmiddagen. Efter det blev jag lite rikare och åkte in till Ikea för att möta upp mamma. Vi köpte massa möbler till nya rummet, nu börjar det äntligen bli som jag vill ha det. Bar sängen som saknas👏🏼

Tack alla inblandade för en toppenhelg👊🏼

  • 652 Readers

Likes

Comments

Just nu sitter jag på tåget påväg hem från träningen. Idag var det en riktigt bra men framförallt rolig träning. Jag trivs som bara den runt mina lagkompisar och kommer alltid där ifrån med ett leende. Eftersom skolan har dragit igång nu och det ända som fyller ens hjärna är kemi betäckningar och fysik formler. Då är det så otroligt skönt att bara kunna snöra på sig dojorna och få skratta tillsammans med laget. Så uppskattat!

Likes

Comments

Idag hade vi en otroligt chill dag, inte som igår dock men kan väl inte säga att jag ansträngde mig så mycket. Vi hade fysik, sen några timmars hål och efter det hade vi svenska. Sen bar dagen slut. Nackdelen med dagen var att vi inte hade någon schemalagd lunch, och dagen till ära var det pannkakor. Så vi fick tio min på oss att slänga i oss skolans delikata pannkakor. Vilket var en besvikelse, när det väl är sån god mat vill man ju äta tills man storknar.

Nu när jag har förklarat rubriken kan jag säga att jag är påväg hem för att få i mig lite mat (det känns som om jag inte gör annat än att äta) och sen tillbaka till stan om mindre än tre timmar. Härligt 👏🏼

Likes

Comments

Idag vaknade jag vid sju och slängde då en snabb blick på schemat och insåg då att tyskan var struken. Vilken lyx, för då hade vi bara en "lektion" vilket egentligen bara var skolbio vilket innebar att hela årskursen besökte Filmstaden för att se "Den gröna cykeln". En film som även fanns på Dreamfilm. Ni förstår nog vad det innebar. Jag slapp åka till skolan och kunde i lugn och ro se filmen hemma. Hann även med att skriva en svenska uppsats, applåder till mig. Jag fick massa gjort här hemma också, hela mitt rum ät nu uppflyttat till det rummet som det ska va i. Det saknas fortfarande många möbler men det börjar äntligen gå att leva utan kartonger. Det som ska införskaffas är förutom alla smågrejer ett sminkbord och en säng. Sen ska även en byrå förflyttas från Fornåsa och hit. Jag tror att det kommer bli toppen när det är klart!

Min lunch och mellis

  • 694 Readers

Likes

Comments