Hej på er! Idag blir en dag med fullt upp, mycket som ska hinnas med. Tur för mig att jag slutade skolan 12:20 haha.

• Städa rummet (eftersom jag finner det bättre att plugga med ordning & reda kring mig.)

•Plugga

• Duscha

• Ta fram en outfit för morgondagen

• Förnya min brun utan sol

Är det något av ovanstående som tar upp mycket tid är det plugget, har verkligen grymt mycket att göra just nu. Har ni mycket plugg i skolan för tillfället? Och ni skulle bara se hur mitt rum ser ut just nu, sjukt stökigt! 🤔

Likes

Comments

Alla kämpar med att acceptera sig själva, eller så har de en gång haft en fight för att stå där de står idag. Man lär sig inte att acceptera sin kropp eller sin röst, vad man är avskyr, på en dag eller två. För att överhuvudtaget kunna börja någonstans tror jag att man måste börja med att acceptera vad det är som tynger ner en. Om du inte accepterar att du faktiskt är missnöjd med din röst eller kropp, hur ska du någonsin vara kapabel till att lära dig leva med det? Du är du och du är fin.

Jag kan erkänna att jag tycker min näsa är tjock och stor, min mage är inte helt platt och jag har inte en sådan rumpa som modeller för Victoria's Secret underkläder har. Fast vet du vad? Det är faktiskt okej. Även om jag vissa dagar tycker att mina ögon är alldeles försmå och intryckta, att mina kinder är förstora, att mitt ansikte inte är tillräckligt smalt eller att mina läppar inte är stora nog så måste jag inse att det är så jag ser ut och det är inget fel med det. Några kanske tycker att jag är helt dum i huvudet som ens skriver så illa om mig själv, men är det egentligen svårt att leta fel på sig själv när vi hela tiden ser alla dessa "beautygirls" på sociala medier? Personligen vet jag att sociala medier inte är det verkliga livet och bryr mig ärligt talat inte ett skit om hur många följare, kommentarer eller likes jag får men det finns de som gör det. Och då vill jag säga att internet bestämmer inte om du är fin eller ful. Det antal följare du har på Instagram ska inte avgöra hur din självkänsla är.

"Hon är mycket finare än mig" eller "jag önskar att jag såg ut som henne" är två tankar som flugit genom mitt huvud någon gång, säkerligen har dessa passerat andras också. För det första - även om du tycker att hon är finare än dig betyder det inte att hon är bättre än dig. Vet du varför? För att alla är precis lika mycket värda och betydelsefulla. Och varför fan ska du ligga i sängen och gråta över att du inte ser ut som henne när du har ett eget liv att leva? Tro mig när jag säger att det är världens slöseri med tid, bara för att någon är snygg är inte det lika med ett lättare liv. Vad vet du, den människan kanske också kämpar varje dag med att älska sig själv? Allt jag vet är att du är djävulskt bra precis som du är och det är mer än tillräckligt.

Jag har blottat mig pretty much i detta inlägget medvetet eftersom detta kan användas mot mig, men det gör inget. För jag älskar mig själv så pass mycket att jag inte tar sådan skit från andra. Om det är någon som kan använda detta mot mig är det bara jag själv. Snälla, glöm aldrig bort att älska er själva oavsett brister för det har vi alla.

Likes

Comments

Äntligen!! För mig är julen över & jag skulle mer än gärna plocka ner julpynt med glädje haha. Anser inte denna tiden på året vara mer speciell än nån annan dag & dessutom hade jag inte ens någon julkänsla detta året. Det positiva för min del är att släkten samlas vilket kan vara mysigt! Tyvärr blev det ju en sjukhusvistelse (vad/vem/varför är inte relevant att skriva ut) några dagar innan julafton som gjorde att allt inte hann fixas perfekt. Men men, vem sa att det behöver vara prefekt alltid?

Har ni haft en bra julafton? Jag hoppas att allt för många inte hade ånger utan en åtminstone helt okej dag! 😀

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag sovit fem timmar varje dag, alldeles för lite jag vet. Men men, nu är det lov & jag ska sova länge vaaarje dag! Det har varit en massa plugg & stress i skolan på senaste som gjort att jag tappat lite motivation för skolan men det brukar komma tillbaka på våren. När det gäller att publicera det "årliga" inlägget om sina julklappar kommer jag inte att göra det av den enkla anledning att det är fel. Tänk på de vars föräldrar som inte har så mycket pengar & då går andra folk & skyltar med hur dyra deras julklappar var? Hur tror ni de som inte fick de dyraste julklapparna känner sig? Jag tror dåliga. Men men, god jul! 😀

Likes

Comments

Du kan omöjligt neka till att en stor trend på senaste tiden är att tjejer ska kalla sig själva för "queens". För mig bär det ordet en kränkande energi med sig, ifall du förstår vad jag menar. Det känns precis som om alla dessa tjejer som väljer att kalla sig själva för detta innerst inne tycker att de är lite bättre än alla, bara sådär en smula liksom. Känner du så? Eller är det bara jag? Ingen aning. Tycker nästan att det är lite löjligt att utse en massa olika tjejer till queens, för vad är egentligen en queen? I grund & botten är det en drottning inom kungafamiljen. När andra ser upp till människor som trycker ner folk & skrattar åt deras utseende förstår jag verkligen inte vad ni ser upp till & vad som är queen med den personen. Ska någon vara en queen, så tycker jag att vi alla ska vara det.
Ingen är bättre än någon annan, keep that in mind.

Likes

Comments

Hej på er! Tänkte dra igång en så kallad "veckans blogg" tävling. För att delta behöver du bara följa mig här på nouw samt kommentera att du är med! Vinnaren dras nästa söndag, alltså om en vecka. 😃

Likes

Comments

Alla bilderna är tagna av min lillebror, han är såå grym! 😃

Likes

Comments

Hur söta är inte dessa personerna? Blir så glad av att läsa sånthär. Made my day. ❤️☀️

Likes

Comments

Här är till alla er som har funderingar på att avsluta sina liv. Här är till alla er som sitter & gråter varje dag tills ni tappar andan. Här är till alla er som lider av självskadebeteende, lätt eller svår, grov eller inte grov. Här är till alla er som mår dåligt, som inte finner glädjen eller lyckan, som på något sätt är ledsna men inte kan komma på varför eller hur, som bara är ledsna & tomma.

Du är inte ensam, det finns många andra som dig. Du kanske lyckas finna glädjen men sedan tappar den igen, det finns fler som du. Du är ALDRIG ensam. En dag kommer du finna glädjen. Du kommer vara lyckligare än någonsin! Älska som du aldrig älskat, leva som du aldrig levt, le som du aldrig lett & skratta som du aldrig skrattat förr. Du kommer va så fruktansvärt stolt över dig själv. Tack vare allt kämpande tog du dig tillslut till ditt slutmål - lyckan & livsglädjen. För visst skulle det vara värt det ändå? Dum fråga, det är klart att det är värt att kämpa för att få tillbaka livsglädjen!
ALLA förtjänar att gå runt med ett leende på läpparna, DU också! Varför ska man ge upp, man ska inte ge upp ellerhur? Man ska fortsätta när det blåser som mest, man ska fortsätta när man helst av allt vill ge upp för det är då något händer inom en. Det är då du växer lite inom dig, det är då du blir lite starkare inom dig själv varse sig det låter löjligt eller inte men det är så det ligger till. Att ge upp när man helst av allt vill ge upp får dig att sjunka ännu lägre, det är inte värt att sjunka mer. Okej, nu kanske du tänker "men jag mår redan dåligt, då kan jag må ännu mer dåligt. Vad spelar det för roll egentligen?" Då ska du få ditt svar här & nu - DET SPELAR JÄTTE MYCKET ROLL! Förtjänar du verkligen att må ännu sämre? Gör du det? Helt seriöst nu, gör du det? NEJ, det gör du inte. Och det vet du inom dig, djupt där inne, men det är svårt att lyfta fram den lilla sidan av dig när du känner dig värdelös & att inget spelar någon roll för den tron är mycket starkare hos dig än vad den andra sidan är. Glöm aldrig bort att du är bra precis som du är & du förtjänar att må bra exakt som andra människor. Du förtjänar att le lika stort som ett 5 årigt barn gör när han eller hon fyller år & öppnar en massa paket & äter tårta. Du är lika värdefull som drottningen, du har precis samma värde som kronprinsessan. För du är bra, vare sig du vill tro det eller inte. Och du ska aldrig sluta kämpa. När det känns som ingen där ute i hela vida världen tror på dig att du klarar det här, kom då ihåg att jag tror på dig. Jag tror på dig, för jag vet att du kommer fixa det. För du är fantastisk!

Du, du som sitter & skär upp dina armar eller var du nu skär dig. Kille som tjej. Andas. Lägg ifrån dig ditt rakblad & andas. Ta tre djupa andetag. Smärtan inom dig försvinner för en stund när du drar rakbladet mot din hud & du blir lugn i sinnet när du ser blodet rinna. Men tänk efter. Det dämpar bara den oändliga smärtan för några minuter, inte hela livet & det tar absolut inte bort dina problem eller din smärta. Så fort du börjar känna smärtan växa inom dig igen vill du ta rakbladet mot din hud igen, men det är inte värt det. Du tycker det, du tycker att det är värt det helt klart. Men det är inte det. Du säger att det inte finns något annat sätt att bli av med smärtan på, du säger att skära dig är den ända vägen. Men så är det inte. Det finns massa saker du kan göra för att dämpa smärtan inom dig. Du kan ta din kudde & dra i den tills du inte orkar mer för den kan inte skada dig som ett rakblad kan. Du kan ta en penna & kladda ner en massa skit på ett papper, det skadar inte heller dig. Du kan spela ett spel på din mobil för det tar bort ångest eftersom du fokuserar på något annat då. Du lägger omedvetet tankarna på något helt annat som får dig att stå emot viljan att hämta rakbladet. Desto mer du kan stå emot att hämta rakbladet desto lättare får du gång för gång att sto emot så fort du känner suget för att "fly" till raklbladen. Tillslut kommer du kunna stå emot hur enkelt som helst & du kommer snart inte ens behöva tänka tanken på att skära dig för det finns nu inte i din värld mer & du känner dig så stark att du tog dig igenom ditt självskadebeteende. Grovt eller inte grovt, litet eller stort. Du kommer känna dig stolt. & visst skulle det kännas skönt? Lägg en tanke & försök leva dig in i hur det skulle kännas att vara sådär extra stolt över sig själv för att ha tagit sig ut ur ett självskadebeteende oavsett hur lång tid det tog. Det skulle kännas bra, jätte bra, eller har jag fel? Du kan, jag tror på dig. När ingen annan gör det, glöm inte bort att jag gör det då.

Och du, du som går ständigt med tankar på att avsluta ditt liv. Du ska inte avsluta ditt liv! Du är värd så mycket mer än du tror & du ska stanna här hos oss på jorden. Är du mobbad i skolan? Har någon sagt åt dig att ta dit liv? Har du blivit våldtagen? Har du blivit misshandlad? Eller finner du helt enkelt ingen mening med livet? Är det något av detta som gör att du inte vill fortsätta ditt liv? Då kan jag tala om för dig såhär:
Mobbaren eller mobbarna som har sagt åt dig att avsluta ditt liv är helt rubbade i skallen & nu säger jag emot de. Nu säger jag att du ska stanna kvar på jorden & då ska du göra det, du ska lyssna på mig för du är värd ett liv som du vill leva.
Har du blivit våldtagen? Jag förstår att det är hemskt, att du fått ett ärr på din insida för evigt som kommer bäras med dig hela ditt liv. Men förr eller senare kommer du lyckas ta dig upp ur den där bubblan du skapat dig sen den där händelsen & du kommer våga visa tillit till andra människor igen även om det kommer ta lång tid att bygga upp igen. Men det har du modet till ellerhur? JA, det har du! Så stanna kvar, gör det, stanna kvar. För jag finns här, jag vet att du kan.
Har du blivit misshandlad? Samma sak gäller ju här, du kommer våga visa tillit till andra personer igen, men det kommer också ta tid att bygga upp. Men det går, det är jag helt övertygad om! För vem finns här? Jag finns här, jag som vet att du kommer klara detta. Så ge inte upp, för det kommer fungera, du kommer ta dig upp på fötter igen!
Och finner du ingen mening med livet? Det gör jag. Då kan du också det! Det gäller att umgås med rätt personer som behandlar dig bra. Att inte göra sånt du vet att du senare kommer ångra & att inte göra sånt som känns fel. Gå din egen väg & totalt skit i vad andra säger, tycker eller tänker om dig. Då garanterar jag att du kommer börja finna livsglädjen för man när inte bryr sig om andras åsikter om en blir man automatiskt en gladare, lyckligare & spralligare människa. Radera alla ledsamma låtar & börja lyssna på låtar som är glada. Det gör så mycket gott hos en att lyssna på musik som är glad. Tro mig. Ge inte upp, någon gång finner du också din meningen med livet. För vem vet det? Jag. & vem tror på dig? Jag. & vem vet att du klarar det? Jag.

Att ta sitt liv är ALDRIG en utväg. Det är bara en inbillning att det skulle vara en utväg. Allt som kommer ut ur att avsluta sitt liv är sorgen hos alla som älskar dig. För du vill ändå kunna berätta för dina barn hur jävla bra du är som fortsatte kämpa? Precis, jag trodde väll det. Du fick detta livet för att du klarar av det, så ge då fan inte upp! & kom ihåg, att när ingen annan tror på dig, då gör jag det, hela vägen fram tills du mår bra igen.

Likes

Comments