allmänt

Jag trodde jag kunde försöka att inte ta mina insomningstabletter denna kväll för att kunna somna utan dom, men ja klockan är snart 8.00 och har inte lyckas somna än... 🕛..🕐..🕑..🕒..🕓..🕔..🕕..🕖..🕗


Jag ligger här nu i sängen och funderar på att gå upp redan och hoppas att jag kan sova senare idag på eftermiddagen förhoppningsvis, men samtidigt så vill man ju inte gå upp för man vill ju försöka att få några få timmar sömn iallafall.

"Vad är det Lena du så har så jäkla svårt att sova för!?"
" tänker du för mycket?"
" eller är du orolig över nånting?"
" eller fick du tillbaka dina minnen av pappa igen?"

Ja... Jag fick lite tillbaka blickar av pappa igen!
Några tårar rann det ner ifrån mina kinder och försökte att torka bort dom och vända mig om för att försöka somna men till små tårar kom det mer till gråt!

Jag grät bara i 5 minuter sen var det bra!
Men kunde absolut ju inte somna då efter det..

Och nu så börjar jag bli hungrig, så får väl gå upp och ta mig en macka i allafall och slå på en kopp Tea.
Tea kanske inte är ett bra alternativ att ta men en kopp kaffe vill jag inte ta iallafall för de gör ju att man bli pigg av stunden..

Likes

Comments

allmänt


Fyfan va satans trött jag är!

Det känns som jag sover "bort dagen" när jag vaknar mellan 11.30-12.00 de är jobbigt, innan förut så kunde jag somna innan 00.00 på kvällen men nu så blir det sent, visserligen kom jag på att jag tar mina insomningstabletter sent med, men jag försöker att komma ihåg att ta dom tidigare men när jag har nångång tagit dom tidigare så är jag super trött ändå när jag vaknar 😓

Jag längtar tills den dagen jag inte kommer behöva använda mina insomningstabletter för att hjälpa mig att bli trött i tid, jag vill att de var som förut.
Somna innan 00.00
Och vakna mellan 7.00-8.00

För då hann jag göra en massa saker då :)
Plocka och kanske små städa, äta en ordentlig frukost, morgon promenad/gym
Och även vill jag kunna göra en morgon och kvälls rutin med hygien oh vård :)


Jag tänker och vill börja tänka på min hudvård och få ett friskare och fräschare hy från Top till tå :)


Så har ni några tips på produkter som är bra att ha på morgonen eller kvällen!
En morgon och en kvälls rutin att göra!

Nån ansiktskrubb eller salva, eller va nu det finns att använda :)

Nu är det bara 8-9 dagar kvar tills flytten ber iväg 😅

Så ska hinna med nästa vecka att dra iväg till Örebro för det nästa sista grej att göra färdigt då! 😊

Man har lite möbler att ta med sig men man har såååå jäkla mycket saker och kläder som ska packas och tas med 😂😅

Så nästa fredag blir det att tillbringa att åka fram och tillbaka med kläder, köks saker och in på Ikea med 😅
Och dagen där på så kommer några av mina bröder att hjälpa till att ta mina möblerna och fixa till det mesta då, sen blir det att fortsätta att packa upp allt och fixa till det mesta så det ser ut som ett hem tillfälligt tills man har pengar att fixa om inredningen osv ^^

Likes

Comments

allmänt , alopecia

Ja i början på det nya singel livet, så hade jag det jobbigt och svårt att hitta en kille som kunde ta mig för den jag är!
För de är inte så många killar som tänker eller vet om att de är alopecia man har, och att en del trodde att jag är annorlunda.

Men ja! Jag är annorlunda och det är det som gör mig till mig och speciell och unik!
Men de är vi alla människor, vi är unika och speciella men de är precis va det gör oss själva som person!

När jag första gången var på en dejt då efter en lång singel liv så kände jag mig redo att börja träffa andra killar och dejta, jag började att kolla på olika dejting sidor och tyckte du att mötesplatsen var en sida att börja på, att bli medlem är gratis men att kunna skriva med andra så var man tvungen att betala en vis belopp per månad, och det är nåt jag inte vill göra så jag hoppades på att en hade "extra VIP-en" så han kunde skriva med mig och jag kunde svara tillbaka, och efter några veckor så var det en kille som skrev till mig och jag kunde skriva tillbaka till han, vi skrev nån vecka och sen hade vi beslutit oss att vi skulle ses över en kaffe och prata osv, när jag hade kommit fram till Hallsbergs tågstationens café så satt jag där och väntade på att han skulle komma, jag bara känner hur hjärtat dunkar fortare och nervositeten kommer fram.

Sen så ser jag han komma från dörren som öppnades med ett söt leende och glimten i ögat, vi sa hej till varandra och han bjöd mig på kopp kaffe och vi satt där i 1-2 timmar om inte mer hehe, jag minns att det satt en full kvinna med en ovanlig konstig mörk rosa färg på hat mössan och störde oss i säkert i 5-7 minuter, vi sa till henne att vi inte ville bli störda och att vi ville prata i fred på ett fint sätt till henne utan att hon skulle bli arg eller så, hon tjatade om sin nya hat och att vi var så söta ihop osv, men till slut så gick hon iväg någonstans.

Kvällen tog sit slut och vi var tvungna att åka hemåt, eller ja inte han, han jobbade inom tåg så han sov i ett hotell i Hallbergs över en natt för att den vidare jobba dagen efter igen, vi ville träffas igen och jag sa att jag kunde köra uppåt till honom och vara där över 1 helg, vi hade det bra och mysigt, fick träffa hans mamma på lördagen, när man träffar någons mamma så tänker man ju att de är verkligen nåt seriöst då!

Natten närmar sig på lördags kvällen, vi satt i soffan och kollade på tv:en, han frågade om jag ville höra en låt som han ville spela upp på gitarren, och självklart sa jag ja till det, jag minns att han kunde sjunga och spela bra.

När det var läggdags så la vi oss bredvid varandra hållandes om varandra, och helt plötsligt så kysste han mig och det slutade ju så klart med sex!

Och eftersom jag aldrig berättade att jag var flint och inte hade hår utan en peruk så var jag himla rädd att han skulle röra "mitt hår" så jag var alltid koll på det och sa att han inte får ta på mitt hår då jag var "hår öm" och han sa bara okej förlåt.

Och där ligger vi helt slut efter ett avslutad sex och helt bara så där efter 30 min så kunde jag inte hålla det inom mig och berättade till honom att de du ser är inte mitt hår utan jag har en peruk på mig, han var tyst i säkert 1-2 minuter och visste inte va han skulle säga.

Till slut så kom det fram ett svar ifrån honom "- jaha okej, hur kommer det sig att du har det?" Jag sa att jag inte visste varför jag fick det, jag fick en känsla av att han kommer inte vilja höra av sig mer efter detta.

Vi somnade till slut och sen så vaknade vi upp och åt frukost och sen skulle jag åka hemåt, och jag såg och märkte att han blev lite annorlunda när vi sa hejdå till varandra.

Efter bara några dagar så fick jag ett sms ifrån han att han hade "hittat" en annan tjej på hans jobb som han ville dejta och se vart det ledde och sen önskade mig lycka till och hoppas att jag hittar kärleken!
Alltså jag var inte ledsen över detta utan jag visst ju att han skulle "dumpa" mig eller ja inte vilja träffas längre men jag hade önskat att han kunde vara ärlig att han inte ville ses mer pga av de jag berätta osv.

Sen dess var jag väldigt försiktigt att berätta om min hårsjukdom fast jag tycker att de inte ska vara en hinder eller nåt att dölja för!

Jag har varit på fler dejter självklart under åren men som sagt man var mer försiktigt då ^^

Nu för tiden så är jag väldig öppen om min hårsjukdom och att jag vill att dom frågor ovh redan vet om det från början att jag har en hårsjukdom så dom vet va dom går in i! Annars så är det bye bye 👋🏼

Nä inte alla killar är inte det!

Det kan jag säga att en del killar är bra och inte bryr sig om att man har en hårsjukdom, de är som sagt inte håret det hänger på!

Men jag har varit väldigt rädd att berätta för killar i min område men de var mer för att man hade gemensamma vänner och att det kunde bli snack och rykten om det, vilket det säkert var ändå, men inget jag bryr mig om nu om!

Men jag är glad över den personen jag är idag! För jag har förut tänk på hur skulle jag vara som person om jag hade år osv? 🤔
Jag har alltid skämtat och sagt att jag skulle säkert vara en snobbig och självupptagen hemsk människa med en fuckboy som pojkvän! 😂

Men visst har man stött på eller läst att en del killar är utseende fixerade på hur en tjej ska se ut och vara men som sagt alla vi har olika smaker på hur en ska se ut/vara och gilla hos en, och ja ibland ska man ha krav på hur en ska vara eller se ut!

För utan krav så gör vi ju samma dumma misstag igen som vi sa och inte ville ha samma historia igen!
Ingen deja vu!

Well alla reagerar olika helt enkelt, en del ser mig som att jag kanske är sjuk (cancer)
En del tycker att jag ser ful och äcklig ut!
En del blir förvirrade och undrar om jag är en kvinna eller en man!
En del tycker att jag är snygg/söt ändå fast jag inte har något hår!
En del tycker att jag passar i det och att de stör sig inte på det!
Och en del älskar det! :)

Men det oftast är de ju en chock för vissa men att de är lugnt när man förklarar läget osv :)

Haha ja, jag gillar killar/män som har skägg och hår på huvudet, men även dom som har snaggat hår med gillar jag, beror nog på om dom passar i det mer men att dom har skägg är ju ett stort plus för mig 😋

Tror inte det har med att jag har alopecia och vill ha en "hårig" man för att jag inte har nåt hår men oftast så vet jag några som inte föredrar män utan skägg osv 😅

Haha jag kom på ett rolig skämt om min allergi om pälsdjur och dom håriga männen 😂

"Jag är allergisk emot pälsdjur och speciellt djur med mycke hår på, så vette fan om jag kommer klara av tåla en hårig man i mitt liv! Kommer ju nysa 24/7 😥"

Haha men så är det ju inte hehe 😉

Personligheten för att han ska vara är
* snäll
* omtänksam
* älska mig för den jag är
* galen och rolig som jag är
* romantiker
* kunna sörja sig själv utan att leva på sms lån osv
* älskar att hitta på saker och vill prova på nya aktiviteter och saker
* social och oblyg
* ärlig
* vill ha hemma kväll mys framför marathon serier eller Disney marathon
* uppskatta de man gör osv

Likes

Comments

allmänt

Haha alltid så typisk när man blir och är förkyld och när man vaknar på morgonen så är rösten helt paj 😂

Jag låter som en man på morgonen, så jag är glad att jag inte har en partner än så länge för hade han ringt mig på morgon oh jag svarade så hade han kanske trott att en man hade svarat och trott att jag var otrogen 😅

Men förhoppningsvis så kommer väl han fatta när jag är förkyld och har ont i halsen och låter som en man på morgonen, men så dum tror jag inte att han blir då och tror att jag är otrogen bara för jag låter som man då 😂

Snart kl runt 14 tiden så ska jag iväg med min bil på besiktningen och jag vet att det inte blir blankt på pappret 😭😓
Bye bye money 💸

Men jag hoppas hellre då att de inte är dyra saker att fixa på bilen annars går jag under! 😓😣
Så önska mig verkligen lycka till! 🙏🏼✨

Likes

Comments

allmänt

Idag är det lite bättre med förkylningen men helt borta är det ju inte men det är inte lika jobbig och seg som det var i går, så jag vilade nästan hela dagen igår för man har ju hört att man blir lite snabbare eller ja lite bättre om man vilar sig rätt mycket och dricker mycket vatten och Tea 🍵 speciellt citron/ingefära Tea då med citron skiva i 🍋, riktigt gott var det 🙂

Har precis hämtat mina vårdcentral och tandvårds journalerna så ska åka uppåt imorgon till det området jag ska bo på som är närmast för mig då, och kolla lite in i området med, rätt mycket har jag hunnit med men det är alltid mycket annat att göra med innan man flyttar.

Köpte även en face scrub på Apoteket då jag kände att mitt ansikte är så hemsk och fräsch, ja allt du kan tänka och komma på ord till det.
Jag testade den förut när jag var i duschen samtidigt jag väntade på klockan skulle bli 13.00 (lunchen för vårdcentralen har slutat då)

Så nu är mitt ansikte en aning bättre nu men ska fortsätta att använda den någon i veckan till oh från 🙂

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Alltså denna proviva juicen hallon granatäpple var ju super god! 😍✨

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Likes

Comments

allmänt

Alltså fyfan för förkylning!
Okej det är inte livsfarligt eller är döende men det är en jäkla jobbig sjuka!

Jag fryser som fasen och jag tror att jag börjar få feber!
(Yeah! Not..)

Så jag ska nu begära mig till sängs slå på värme madrassen och kolla på film!
Oh dricka mycket vatten och Tea!
Tyvärr hade jag ingen citron/ingefära hemma så får ta de man har hemma om jag inte känner mig lite smått piggare för stunden innan Ica stänger ikväll!

Haha ja tyvärr har jag ingen wi-fi hemma så får ta dvd filmer helt enkelt 😅💿📽

Men jag tror jag måste tvinga i mig nåt att äta känner jag, jag har nog några pannkakor kvar i frysen så jag tar nog dom nu innan jag drar mig till sängs ☝🏼️

Likes

Comments

allmänt

Jag testade nu att göra en egen hemma gjord por borttagande, med bara gelatin pulver och mjölk 🍼

1 msk gelatinpulver
1 1/2 msk mjölk

Blanda dom och sen stoppa in i mikron i 10-15 Sekunder
Blanda och sen låt den lätt svalna av.

Sen penslar ut smeten på näsan och sen låt den stelna och sen drar du den som ett plåster.

Står det ja att man ska göra 😂😅

Jag prova det och min första var att det lukta så fruktansvärt när jag penslade på näsan!! 🙊😣💩

Och ja alltså den var mjuk och kunde dra av den men inte blev det förändring eller bra 😅

Jag vet jag ser inte klok ut!!
Påminner om ace ventura i en film där han var i Afrika och genom att spotta ansiktet på varandra för tydligen i filmen så betydde de att en gillar den personen 😂
Ni kan se video de under va jag menade 😂
Det ser ju ut som värsta spott eller nåt geggig monster 😂🙈

Så för mig var det ett stort -

Likes

Comments

allmänt

Här var det meningen att jag skulle upp vid 9.00 tiden då jag kan få igång med min första tvätt men självklart så vaknar man runt 11.30 tiden 😑

Men men jag är igång med min 4:e tvätt och hoppas kan tvätta den 5:e och sista för idag men fortsätter visare imorgon, men jag håller på med packning, ska packa ner lite kläder och små prylar, men ska fortsätta att små packa vidare.

Bara 22 dagar kvar tills flytt!

Det är helt sjukt att det är bara 22 dagar kvar tills jag flyttar 😳📦

Nu har jag laddat upp dom senaste avsnitten på visa anime serier jag följer nu så ser fram emot ikväll för mig! 😍✨

Likes

Comments

allmänt , Outfits

Beställde i tisdag en outfits från H&M som jag hade tänkt att ha när jag ska ut i stan på hjorten med tjejkompisar, fick en mail om att det var på väg men jag hoppas att det kommer imorgon då i tid innan man åker till stan :/ annars blir det jobbigt att hitta nåt att ha på sig då 😣😞

Kostymbyxor
Glittrig bustier
Kavaj


Jag brukar inte ha på mig typ kostym plagg överhuvudtaget men man vill ju prova på ny stil osv :)
Hoppas att man ser bra ut i det då haha ^^

Likes

Comments