Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag blev jag och Anna klara med vårt projekt om känslor. Vi hade alla bilder och lade ihop dem på Photoshop, det tog lite tid men tillsist löste det sig. Nu ska bilden skrivas ut och klistras fast på ett papper. Jag bifogar en bild här nere. Mitt nästa och sista projekt kommer att handla om motsatser, jag kommer antagligen att använda mig av tekniken grafitti.

Ha det gött

Likes

Comments

​Idag har jag och Anna S jobbat med vårt nya projekt, vilket går kanon! Vi har börjat foto bilderna och sätta ihop dem i Photoshop, dock kommer vi att behöva ta om några och lite små grejor - jag tror att arbetet kanske är klart om en till två lektioner till. Annars hände inte så mycket mer.  

//Jakob 

Likes

Comments

​Hej igen! 

Idag har vi nästan bara hunnit jobba med konstnärerna och förra veckan var det ju påsklov. Jag har valt att jobba med ett fotografi istället - vill inte avslöja för mycket, arbetet kommer ut på bloggen inom kort! 

Ha det gott 

Likes

Comments

Hallo!

Den här lektionen har jag planerat mitt nästa arbete som ska handla om temat känslor. Jag och Anna S planerar att skapa en bild med hjälp av Photoshop där vill dubblerar oss och presenterar olika känslor på ett tankfullt sätt. Nästa vecka kommer vi dock inte hinna, eftersom det är då vi ska börja arbeta med konstnärerna. Vi hade även en kahoot med förhör på olika konstnärer och dess historia.

Likes

Comments

tjena!

Eftersom jag var sjuk i torsdags var jag med i fredags istället. Den här lektionen är lite kortare men jag hann bli klar med mitt projekt, det som jag gjorde var att jag skrev ut min bild, samt texten som jag skrivit om identitet för mig. Båda skrevs ut med fotopapper för att skapa rätt yta. Sedan klistrade jag på båda pappren på ett svart A3 som jag sedan beskar. Nu är alltså hela arbetet klart och jag har blivit väldigt nöjd, här nedan bifogar jag det färdiga projektet.

Likes

Comments

Tjenaret!

Idag har jag skrivit klart min text som ska vara en del av mitt identitetsprojekt, där jag förklarar vad identitet för mig. Jag satte även in den sista pusselbiten som ska symbolisera nationaliteten i oss människor, samt gjorde lite små justeringar i bilden. Nu återstår bara att fixa en bakgrund och lägga in texten tillsammans med den utskrivna bilden, sedan är projektet klart! Bilden kommer jag att publicera nästa vecka tillsammans med lite små förklaringar och utvärderingar kring hur arbetet gått och vad jag är nöjd med.

Nu är det dax för lov!!!

Likes

Comments

Tjena! 

Idag har det varit en lektion med mycket arbete utfört, jag fortsatte med min identitetsbild som jag redigerar på Photoshop. Det är ganska långt kvar innan den är klar men jag gör framsteg, jag har också börjat få koll på verktygen med hjälp från Anna. Jag är väldigt nöjd med den än så länge och den passar väldigt bra med budskapet jag vill sprida. Självporträttet jag tagit blev också bra. Min tanke med bilden är att pusselbitarna ska symbolisera olika saker som gör en person, det kan vara allt från intressen till religion eller sexualitet. Till bilden har jag tänkt att ha några korta meningar vad identitet betyder för mig. Photoshop är väldigt svårt i början så därför lär det ju ta lite extra tid, arbetet har varit extra svårt eftersom varje pusselbit (bild bifogas) måste dras ut för hand och fyllas med nya bilder. Nästa vecka fortsätter jag med bilden, jag kommer även på elevens val på fredag och gör lite små detaljer. 


😄😄

Likes

Comments

hej! 

Idag har det varit en rolig bildlektion, med mycket arbete gjort. Vi började med att kolla på en inspirationsfilm där jag lärde mig mycket om hur man kan skapa konst utifrån ett tema på kort tid. Efter denna film på 45 minuter så fortsatte jag med mitt första arbete som handlar om temat identitet. Förra lektionen planerade jag hur jag skulle gå tillväga så det var lätt att komma igång idag. Jag tog min porträttbild och började att arbete med den på Photoshop (länkar nedanför). Mitt mål är att bli klar innan innan sportlovet.

Hörs nästa vecka! 

Likes

Comments

¡Hola! Det här är mitt första inlägg på bloggen, den här lektionen gick mest åt till att designa bloggarna och fotografera. Förra veckan hann vi inte göra så mycket, utan tiden gick mest till för att presentera planeringen till terminen. Jag har börjat att komma långt i min planering till mitt första arbete idag. Jag ska börja att jobba med temat identitet och ska använda metoderna fotografi och Photoshop. Jag hoppas arbetet kommer att bli bra!

Adiós

Likes

Comments