Header
View tracker

Julen närmar sig och varför inte unna sig med ett nytt plagg eller associar från Stayhard? Om inte, en gåva till en nära o kära ligger väl fint under granen?

Vill du ha chansen att vinna ett presentkort på Stayhard (värde 500kr) tycker jag att du ska vara med och delta! Allt du behöver göra är att:

följa mig på instagram HÄR

tagga två vänner (på instagram bilder HÄR)

Och lämna en like

Jag kommer utnämna tre vinnare på tisdag (13/12)

Tips! Kolla in massa härlig inspiration från stayhard under "inspiration" på min blogg!

Lycka till!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

En liten påfyllning i garderoben från Stayhard! Stilsäkra chelsea boots från GANT och en matchande halsduk till min nya rock. Passade på att slänga ner lite lera i varukorgen, alltid bra att ha!

A little refill for my closet from Stayhard! Stylish chelsea boots from GANT and a matching scarf to my coat. Threw in some clay for my hair, always good to have!

Boots HERE / Hariproduct HERE / Coat HERE

Likes

Comments

View tracker

En liten gobit från allt jag fynda i helgen under black weekend ;)

Klockan sitter perfekt till alla plagg, från dressed till mer casual. Den roséguldiga detaljen är något som verkligen är inne just nu! En riktigt fin detalj som passar både killar och tjejer.

Kolla in klockan HÄR

---

A little treat I found during black weekend ;)

The watch fits perfect to all garmets, from dressed to more casual. The rose gold detail is something that's very trendy right now! A real nice detail for both girls and boys.

Check out the watch HERE

Likes

Comments

Lite inspiration till er som har svårt att komma på en julklapp till pojkvännen eller ett par plagg och accessoarer att själva fylla ut gardiroben med!

Här är iaf ett par klockrena och garanterade plagg som kommer göra någon överlycklig nu till jul! Personligen är kostymen och väskan något som lockar riktigt stort och ligger de inte under granen ligger de på faktura dagen efter haha ;)

Ansiktsprodukterna är något som jag använder mig av och är överlycklig med! Eko-produkter som håller finnar borta och rakningen enkelt och smidigt!

Se till att även kolla in klockan! Det trendiga roséguldet passar utmärkt på killar som tjejer och är en riktig tidslös favorit!

Ha en grym dag ;)

Bracelet HERE
Coat HERE
Bull Dog kit HERE
Polo shirt HERE

Daniel Wellington Watch HERE
Gant Chelse boots HERE
Gloves HERE
Bag HERE
Suit HERE

Likes

Comments

Instagram@jakobkonnbjer